2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende vitamen ve demir hapimi pek istikrarli kullanamiyorum ubutuyorum genelde
N

Kizlar ne var ne yok herkes doğurdu mu,valla iki çocukla giremiyorum hic.yarin 30 günlük olucaz sünnetimizi olduk mevlidimizi okuttuk kayınvalidem de döndü normal hayata basladik geceleri pek uykumuz yok gaz sıkıntımız var biogaia aldık,bide memeyi iyice emzik niyetine kullanıyor sıpa ısrarla emzik alıştırmaya calisiyorum bi kac tane denedim almadi awent in ayicijki emzigini aldik bakalım benden şimdilik bu kadar

Valla ben de çaresini bulamadım 1 aydır benimki de uyumuyor ve bence uyumadiklari için ekstra huysuzlar

Kızlar kendi doktoruma gösterdim testleri bir sorun yok dedi kan degerlerimde biraz oynama varmış ama çok riskli bir durumun yok dedi bu şekilde doğuma girebilirsin dedi ve istenilen detaylı tahlil uzun sürer dedi senin günün geldi sabah akşam doğuma hazırsın artık şu saatten sonra olmaz dedi o testlerin sonucu geç çıkıyor dedi gerçektende öyle oldu kan verdim haftaya verilecek test sonuçları o güne kadar doğum olabilir. Cumartesi tekrar kontrolum var 40 haftalık oluyor doktor Ogün değerlendirme yapıcaz duruma göre yatısınıda yapabilirim dedi şimdilik bizde durum böyle

Aynı canım benim de fazla değil sütüm maalesef , ama emdikçe artacak inşallah :)
Mama veriyor musun peki canim ama.artik buyukleri anliyorun sen emziklisin ye diye tutturmalari cok hakli yemezsen sut olmuyormjs arkadas eski avare halime doner gibi oldum bugun firsat buluo bi kac atistirmaliktan baska bisey yiyemedim sut azaldi ve basim döndü guzelce beslenip emzirirsek surekli sutde sorun yasamayiz galiba

Benimkide gündüz uykusu bşr kere falan 2 saat uyuyor somrakınlerde dalıyor 5 dakıka sonra acıyor göZlerini. Ne adam gibi kahvaltı yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum
Yalniz degilim ya bugun hic 5 dkdan fazla uyumadi dogru duzgun yemek dahi yiyemedim sutum azdi o yuzden simdide atti kafayi uyuyor bana zoru var herhalde bu yaramazin

Yalniz degilim ya bugun hic 5 dkdan fazla uyumadi dogru duzgun yemek dahi yiyemedim sutum azdi o yuzden simdide atti kafayi uyuyor bana zoru var herhalde bu yaramazin
Beslenme gerçekten çok etkili bende hiç beslenenlerin hala işrahsızım 1 hafta içinde Doğum öncesi kilomdan daha az bir kiloya düşmüştüm biraz önce yine denedin sıkıyorum masaj yapıyorum gelmiyor süt exixizimm ilaç alacak o kullansın da bende alayım birde onu deniyim bide mama vermek zor gerçekten bende mama verince Talha uyusa ben uyuyamıyorum uykusu kaçıyor insanın okadar uğraştıktan sonra tam dalıyorsun bir daha zamanı geliyor kısır döngü halinde devam ediyor Gerçi ben hala 2. Bebeği istiyor olmamda nasıl bir delilik ise:)

Kızlar tarhana çorbası güzel süt yapıyor bide bol su için günde iki fincan rezene bazen suyumun içine bı kasik kimyon atıyorum arada çörekotu atıyorum ama inu da çiğnemek gerkliymis galiba

Sünneti nasıl yaptın canım? Ben karar veremedim daha 2 aydan sonra narkozla sünnet ediyorlarmış 2 aydan önceside acaba çokmu erken olur diye düşünüp duruyorum

Benimkide gündüz uykusu bşr kere falan 2 saat uyuyor somrakınlerde dalıyor 5 dakıka sonra acıyor göZlerini. Ne adam gibi kahvaltı yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum

Bende o 2 saat de yok memede 15 Dk uyuyor yerine koyuyorum 3 dk sonra uyanıyor. Ben kanguruya takıp yapıyorum ne yapacaksam

Onu duymadim hic canim bakayim bende

Sünneti nasıl yaptın canım? Ben karar veremedim daha 2 aydan sonra narkozla sünnet ediyorlarmış 2 aydan önceside acaba çokmu erken olur diye düşünüp duruyorum
Cankm ben ilk oglhmi uc günlüktu yaptirmistik bunu da 9 günlükken yapturdik hem narkoz alalmiy hemde cik çabuk iyileşiyor coj fazla hareketleri de yok ya 3 gunde iylesiyiiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…