2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim zaten o kadar vaktim de yok yarın sabah suni sancı vs konuşacaktık artık doktorumla. Suyum gelene kadar bekleyeyim en iyisi sabah 10’da zaten randevum vardı. Heyecanlandım
Ya ben bile heycanlandım tekrar doğurasım ama mümkünse normal:)Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşllah sen evde açılma için egzersiz yapmaya başla istersen hastane yakınmı

Olmaz sanirim.agrini hissettigin anda kalk git ama.cunku tek oldugun icin sancin cogalirsa gitmen de zorlasir.
Eşim yok ama kayınvalidem var rahatım o yüzden. Uzun bir süreç nişanla başlayıp saatlerce belki günlerce yorulmak istemiyorum sadece :) Ağrım sıklaşırsa giderim tabii ki. Ay dua edin bana lütfen

Ya ben bile heycanlandım tekrar doğurasım ama mümkünse normal:)Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşllah sen evde açılma için egzersiz yapmaya başla istersen hastane yakınmı
Ben de çok istiyorum normal doğurmayı artık ümidimi yitirmeye başlamıştım. Evet canım yakın 6-7 dk en fazla. Egzersiz mi yapsam güç toplamak için uyumaya mı başlasam bilemedim

Ya nebilim gelişimi iyiyken yavaşlaması bide dktruds alt sınırın biraz üstünde dedi
Ben kilodan ote o ayki gelişimlerine bakiyirum
Gozle takip el kontrolu dokunma agular 4 kg doganda var 2 kg doganda
Dr ve bebek ortak belirle bence
Bana 60 cl dedi ama doymuyor biliyorum e dr da emdigi icin 60 diyor da demekki sut yeterli degil debeyerek 80 cl ile doyduğunu gördüm
Bak 19.30da 90cl verdim uzerine uyudu 2 defa emdi 8saat sonra 90cl yaptim fazla geldi su an
Bebeginle belirlemek daha dogru

Kesinlikle bende 90 cc yapıyorum 3 gündür hem uyuyor hem gazı rahat çıkarıyorum bir sorun yok azaldığımda hiç uyumuyordu Benim ilk oğlan kilolu olduğu için şuanda obez olur falan deyince korktum şimdi çok çekiyorıx Alinin kilosundan

Sen hangi mamayı veriyorsun

Aptamil prematil veriyorum gunde 3 veya 4 sefer

Daha 5 gündür 90a cikardim oncesinde 60.3 defa veriyirum bazen 4
Bu hafta 80*4 verdim cocuk duzene girdi
Ama memeyi aktif emmiyor farkındayım sinirleniyor
Biberonu değiştiricem
Aptamil bende vericektim bir iki doktor ve gıda mühendisi tanıdığım gdo şu olduğunu söyledi böyle bir söylenti var ama kesinleşmemiş sanırım bende keçi sütü olan golden golden çok memnundum hippy aldım o hiç hoşuma gitmedi kiloda alamadı humana ve gold gold veriyorum şimdi dönüşümlü

Kesinlikle huysuz yorgun böyle olunca gelişimi de kötü oluyo gibi geliyo çaresiz bi durum galiba

Zamanla oturacak hepsinin düzeni insallah yenidogan en az 18 saat uyur diyorlar benimki günde 10 saat ancak uyuyor o da kucakta yarısı

Sizlere desteğinizden için çok çok teşekkür ederim. Bugün acil olarak spinal sezaryen oldum. Bebeğim gayet sağlıklı olduğunu söylediler korktuğum olmadı şükürler olsun. Kendimi çok hırpalamıştım.
Ağrılarım daha yeni hafifliyor sezaryenden sonra kanamam olmadığı için karnıma baskı yaptılar o yüzden ağrım çok fazla oldu.
Bugün sürekli takipte olduğum doktorda tekrardan randevum vardı. Pazartesi günü kalp atışları yavaşlamıştı bebeğimin ve oksijen takıp tamam sorun yok Çarşamba gel diyip yolladı. Bugün nst sonucuna bakıp sorun yok ben tatile çıkıyoru Eylül ün 10 nunda gelicem sen Doğum hastanesine git 2 günde bir doğurmazsan ben gelince seni yatırırım diyince kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen çıkıp Esentepe tıp merkezine geldim. Orda bebeğinin suyunun azaldığını bebeği besleyen damarların büzüştüğünü artık Doğum zamanın geldiğini söyledil doktor açılmam da 1 cmmiş. Hemen acil sezaryene alındım ekip gerçekten çok iyiydi. Destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kimsenin anlamadığı paniklerimi siz anlayıp tek tek sorularımı cvpladınız.

Gözünaydın geçmiş olsun Bol Bol şade Nescafe iç sonra başın falan ağrımıykr ben kahve çok içtim hiç spinal zorluğu çekmedim bu yüzden

Cok mutlu oldum hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…