Sizlere desteğinizden için çok çok teşekkür ederim. Bugün acil olarak spinal sezaryen oldum. Bebeğim gayet sağlıklı olduğunu söylediler korktuğum olmadı şükürler olsun. Kendimi çok hırpalamıştım.
Ağrılarım daha yeni hafifliyor sezaryenden sonra kanamam olmadığı için karnıma baskı yaptılar o yüzden ağrım çok fazla oldu.
Bugün sürekli takipte olduğum doktorda tekrardan randevum vardı. Pazartesi günü kalp atışları yavaşlamıştı bebeğimin ve oksijen takıp tamam sorun yok Çarşamba gel diyip yolladı. Bugün nst sonucuna bakıp sorun yok ben tatile çıkıyoru Eylül ün 10 nunda gelicem sen Doğum hastanesine git 2 günde bir doğurmazsan ben gelince seni yatırırım diyince kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen çıkıp Esentepe tıp merkezine geldim. Orda bebeğinin suyunun azaldığını bebeği besleyen damarların büzüştüğünü artık Doğum zamanın geldiğini söyledil doktor açılmam da 1 cmmiş. Hemen acil sezaryene alındım ekip gerçekten çok iyiydi. Destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kimsenin anlamadığı paniklerimi siz anlayıp tek tek sorularımı cvpladınız.