2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuş inşallah..suni sancıyı serumla mı veriyorlar yoksa fitil le mi başladılar

Canım gece benim de nişanım geldi çok hafif hafif sancılarım oluyor daha evdeyim ama. 10’da randevum vardı zaten bakalım ne olacak. Allah yardımcın olsun

Kizlar benim oglanin karni tas gibi balon gibide sismis sabunla cisini yaptirayim dedim ama kakadan degil derdi felaket gazi var napicam ben ikinip duruyor

Canım gece benim de nişanım geldi çok hafif hafif sancılarım oluyor daha evdeyim ama. 10’da randevum vardı zaten bakalım ne olacak. Allah yardımcın olsun
Amin canım sağol seninde yardımcın olsun. Suyum gelmeseydi evde bekliycektim ama Nisan direk suyla geldi :/

Aynı sorun bende de var iki kere cekiyor sona basliyor ağlamaya gece mama veriyorum gündüz sagdigim sütlerden nasil alistiricaz memeye bilmiyorum

2. Ayın bitmesini bekliyorum emzik vermek için doktor öyle söyledi.. memeyi en son emzik niyetine kullanıp uyumak istiyo çoğu zaman
Benim tanıdığım hic bir bebek 2. Ayda emzik almadi bu sipalar dogunca verilmezse sonra almıyor :)

Canım ben nisandan 5 gün sonra suyum gelince doğum yaptım dinlenebildigin kadar dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…