2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canım bebisin kalp atışları falan normal di mi

Benim zaten o kadar vaktim de yok yarın sabah suni sancı vs konuşacaktık artık doktorumla. Suyum gelene kadar bekleyeyim en iyisi sabah 10’da zaten randevum vardı. Heyecanlandım
Sakin olmaya calis canim uzan dinlen bebegim hareketlerine odaklan agrin sizin olursa hareketlerde azalma olursa soktora git yakinlarda hemen doktora goturehilcek tanidik varsa haber et Allah yardimcin olsun

Ben de ilk bebeğimde bilemedim, doktor da olsa hemen inanmamak lazım. İnşallah kilo alımı iyidir ama olmazsa da normal olduğunu bilmek gerek.
Protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim.
Ahh bu doktorlar. Neyseki iyi bir ebeye denk gelmişsin.
Ya nebilim gelişimi iyiyken yavaşlaması bide dktruds alt sınırın biraz üstünde dedi
Doğum kilosu kaç persantilde idi şimdi kaç persantil? Ona göre karşılaştırma yapmak lazım.
Valla ben evde tartıyorum, kilo alımı iyi gidiyor şükür.
Chicco nun et kesmeyen tırnak makası var onunla yapabilirsin rahat oluyo
Aa o nasıl bişey?
Kizlar benim oglanin karni tas gibi balon gibide sismis sabunla cisini yaptirayim dedim ama kakadan degil derdi felaket gazi var napicam ben ikinip duruyor
Youtube da ayşe öner gaz masajı var, onu tavsiye ederim

Bir çocuk karnı toksa altı temizse gazını çıkarmışsa uykusuzsa...neden uykuya direnir huysuzlanır ağlar durur bebekler yerini yadırgar mı ya? Ne zaman yabancı bir yere gelsek böyle yapıyor
Yadirgiyor canim dun kv gittik gec bir saatte uyku saatiydi ne uyudu ne emdi farkli bir yerde oldugunu anliyorlar bence evin kokusundan diye dusunuyorum

Etraf cok bunaltıyor di mi? Her kadadan bir ses.
Evet bunaltiyor benim sutum var ama doktor kiloyu cabuk yakalasin diye mama verdi aksam kv diyor ki mama verde karni tok uyusun sanki ben emzirince ac kaliyor ya sabir dedim cvp vermedim ama soyle okkali bir sanane cikiyordu agzimdan

Kizlar bebegim her mama veya emme sonasinda istisnasiz hickiriyor doktor bi sorun olmaz mide genislemesi olur dedo ama.her beslenme sonasi olmasi kafama takiliyor baska bu durumda olan var mi

Hayırlı olsun canım. Bende sünnet yaptırcam doktor 30 günlükken yapalım dedi hemen iyileşti mı ? Doktor 2-3 günde iyileşiyor dedi bakımı kolay oluyor mu?

Selam kızlar doğum kilolarınızla aranız nasıl benim hiç gitmiyor sanki üstelik 20 kilo fazlalığım var diyete girsem sütüm azalacak ama böylede psikolojim çok kötü

Gozun aydin ve gecmis olsun canim. Peki bebegin kilosu boyu nasildi? Ultrasondaki gibi mi cikti

Bizim doktorumuz gaz icin vicol damla verdi ama içeriğine baktım kimyasallar var. Biogaia daha masum gibi. Kullanan annelerim bu damla ise yarıyor mu

Bizim doktorumuz gaz icin vicol damla verdi ama içeriğine baktım kimyasallar var. Biogaia daha masum gibi. Kullanan annelerim bu damla ise yarıyor mu
Bana da doktor biogaia verdi ama 1 ay sonra cok etki etmez, gazi hala olursa Nurse Harvey diye bir ilac verdi. O da guya bitkisel ama icin de eser miktarda binde 2 oraninda dere otu ve kimyon yagi var gerisi kimyasal. Vermedim ben de senin gibi. Biogaia devam, aman dort dortluk olmasa da sanki faydasi var.

Amin canım sağol seninde yardımcın olsun. Suyum gelmeseydi evde bekliycektim ama Nisan direk suyla geldi :/
Ne yaptın canım merak ettim..

Canım ben nisandan 5 gün sonra suyum gelince doğum yaptım dinlenebildigin kadar dinlen
Sakin olmaya calis canim uzan dinlen bebegim hareketlerine odaklan agrin sizin olursa hareketlerde azalma olursa soktora git yakinlarda hemen doktora goturehilcek tanidik varsa haber et Allah yardimcin olsun
Sağolun kızlar. Az önce kontrolden geldim. Nişana ve sancılara rağmen hiç açılmam yokmuş ben 1-2 cm de olsa açılmıştır diye düşünmüştüm. Bekliyoruz hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…