2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin suyu, kalp atışları vs herşeyi iyi ama 41. haftayı dolduracağız pazartesi. Doktorum cumartesinden fazla beklemeyelim, önce biraz suni sancıyla deneyelim yoksa sezaryene döneriz dedi. Cumartesi 40+5 oluyoruz. Dua edin bana kızlar kendi sancılarım gelsin 2 güne

Kizlar benim oglanin karni tas gibi balon gibide sismis sabunla cisini yaptirayim dedim ama kakadan degil derdi felaket gazi var napicam ben ikinip duruyor
Iki kasik rezene verip yuz ustu bir iki dk tut canim
Aynı sorun bende de var iki kere cekiyor sona basliyor ağlamaya gece mama veriyorum gündüz sagdigim sütlerden nasil alistiricaz memeye bilmiyorum
memeyi emmeye gucu yetmedigi icin emmek istemiyordur karni doydugunda memenle agzinin etrafinda gezdir yalansin bence tekrar tutar

Minik kuzular cnm nette gordm bnde baslicm bugun. Bir bardak suya bir cay kasigi kimyon ister boyle tuket ister yemeğinij icine kat. Baya faydasoni gorenler olmus denemekde fayda vsr. Bnde bebeğime yagdsn surmstum hmn gaZ çıkarmadı snra ayaklarını sana dedigm gibi yaptım bebege esim bskiyordu seslndi cok fena gaz çıkardı die bi baktm fena yapmis altins

Ben humana steal cayini iciyorum canim alacagin çayin icinde rezene ve cemen otu olmasina dikkat et hem súty çogaltiyo hemde kalitesini arttiriyo

Maşallah neler neler olmuş böyle
@xAnteros gözün aydın canım. Allah analı babalı, sağlıklı ömür versin. Bebişten ver haberi, kilosu,boyu nasıl? Esmermi sarışınmı, kıllımı kılsızmı Benim oğlan kıllıydı da )))) ama döküldü gitti çoğu
D Doga27 , Rosalie-00 canlar dualarım sizinle. Rabbim bir avazda kurtarsın

Canim benim kizinda kilo alimi fazla bende doktora cokmu fazla aliyo obez olurmu dedim oda hayir obez falan olmaz dedi

Yatıp yatmadığını nasıl kontrol ediyorsunuz

Evet bunaltiyor benim sutum var ama doktor kiloyu cabuk yakalasin diye mama verdi aksam kv diyor ki mama verde karni tok uyusun sanki ben emzirince ac kaliyor ya sabir dedim cvp vermedim ama soyle okkali bir sanane cikiyordu agzimdan
Herkes çok bilir böyle durumlarda. Sözüm ona destek olacaklar. Destek olmak istiyorlrsa susun ve yemek yapın ortalıgı toplayın. Anca konussunlr.

Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunz Allah askina benim minnak uykuya hic dalmıyor 10dk uyuyup ingaaaa ingaaa bagiriyor.kucskta yada memede uyumak favorisi..sizler nasil uyutuyorsunuz
Tamda suan ayni seyle ugrasiyorum benimki keske 10 dkda uyusa yataga koydugum an basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…