- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.001
Çok korkuyorum bu şekilde kimseden duymadım dediklerini yapcam çok sağol cevap içinde canım benim Allah razı olsunCanım stres yapmamaya calıs ayaklarının altına yastık koy uzan sadece tuvalet ihtiyacın icib kalk ve bol su iç kabız olma gececektir
Teşekkür ederim o mesajınızdan sonra bu sorunu paylaşmam çok hoş olmamış sanırımGeçmiş olsun
Banada kehanette bulunmadı bak bulunacam demiştin Kehanetvi anamızinşaallah canım Allah razı olsun
Canım geçmiş olsun güzelcene dinlen inşllah birşey olmazKuzum Allah gönlüne göre versin
Kızlar ben şimdi hastaneden geldim çok fazla kanamam oldu travmatk dedi doktor ilişki sonrası oldu pedi dolduracak kadar açık renkte.. şimdi dinleniyorum düşük riskim var başına böyle bişey gelen varmı nolur bana bişeyler söyleyin o kadar pişmanım ki bebeğime bişey olmasın nolur Allahım
Benim böyle birşey olur umarım mucize olur gerçekten buna çok ihtiyacim varBana dr kesen bozulmus dedi kizimda agla agla bir hal oldum ama suan yanimda zipir. Simdide 6+0 da kese bos dedi vajinal bakan dr. Ayni gun baska dr a gittim ve kalp atisini bile gördüm. Yani makinadan makinayada doktordan doktorada hersey cok farkediyor cok erken henu ben 10. Haftada kalp atisi duyan biliyorum.
Birsey olmaz endise etme olabiliyor iliskiden bir süre kacinin. Bendede olmustu ama bu oldu diye cinsel sogukluk olmasin bu olabilecek birsey hem 3. Ay yani riskli donemden sonra doktorunuzunda aksi birseyi soyelemdigi durumlarda iliski bebegin gelişimi icin cok cok faydaliymis salinan hormonlardan dolayı. Dinlenmene bak progestan verdiyse kullan. Kendinide uzme.Kuzum Allah gönlüne göre versin
Kızlar ben şimdi hastaneden geldim çok fazla kanamam oldu travmatk dedi doktor ilişki sonrası oldu pedi dolduracak kadar açık renkte.. şimdi dinleniyorum düşük riskim var başına böyle bişey gelen varmı nolur bana bişeyler söyleyin o kadar pişmanım ki bebeğime bişey olmasın nolur Allahım
Yazmayin demiyir etkileniyorsaniz girmeyin diyor sizin gibi dusunmemekle birlikte saygi duyuyorum. Ama malesf hamilelikte herkesin duygulari ayni terazide duramiyor normalde sogukkanli olan biri bu hissini kaybedebiliyor. Tamamen vucudun dengesi sasiyor. Bende soguk kanliyim ama olamayani neden degilsin diye suclayamam.Hayatta böyle degilmidir etrafimizda hersey pespembe degil baska insanlarin yasadiği acilari siz okumaya tahammul edemiyorsunuz ama onlari yasayanlar var. Moralinizin bozuklugundan korktugunuz icin yasanmisliklara sirtinizi döneceginize bence arkadaslara iyi hissettierecek seyler yazabilirsiniz. Ayni sey sizinde basiniza gelebilir ve eminim acilar paylastikca azaliyor. Düşüncenizi destekleyemicem kusura bakmayin.
Yanlis anlamasin kimse umut tacirligi yapmiyorum yani uzulme diye teselli vermek degil amacim olusmuz olabilecegi gibi olumlu bircok ornegide var sen iyisini dusun hemem yelkenleri indirme diyorum vende cevremde bir cok insanda yasadi diyorum sen o karnindakinin annesisin bir anne ne kadar güçlüyse evladida o kadar guclu olur simdiden bunu ona hissettirmelisin.Benim böyle birşey olur umarım mucize olur gerçekten buna çok ihtiyacim var
Aynen öyle.Doktorum bana çok şanslısın daha ne istiyorsun hamilelikte bulantı olmaması büyük nimet gibisinden şeyler söyledi. Burada ısrarla “bulantı varsa gebeliğin sağlıklı” yorumları o kadar çok gördüm ki.Saçma olduğunu bilsemde insan acaba? Demeden geçemiyor maalesef.Hele ki riskli bir hamilelikle benim gibi ekstra endişeli olabiliyor.Lutfen yanlis bilgi vermeyin bulantisi olmayan anne adaylarini korkutmaktan oteye gitmez bu yazdiginiz illa bulanti olmasi sart degil aksine bulanti yaşamayan anneler daha sansli.
Mrb seninle aynı tarihteyiz anladığım kadarıyla dün gittim ilkkez dra hem bebiş hemde kalp atışı vardı genellikle 7. Haftada başlıyor zaten meraklanma duyacağına eminimhadi hayırlı olsun canım, ben de doktor değiştirdim cumartesi günü gideceğim inşaallah duyarım kalp atışlarını
Sehir efsanesi o uzme kendini bulantisiz günler herkese :))Aynen öyle.Doktorum bana çok şanslısın daha ne istiyorsun hamilelikte bulantı olmaması büyük nimet gibisinden şeyler söyledi. Burada ısrarla “bulantı varsa gebeliğin sağlıklı” yorumları o kadar çok gördüm ki.Saçma olduğunu bilsemde insan acaba? Demeden geçemiyor maalesef.Hele ki riskli bir hamilelikle benim gibi ekstra endişeli olabiliyor.
Sehir efsanesi o uzme kendini bulantisiz günler herkese :))
Benimde 2 hafta düşük riskim var.Doktor sadece kendi ihtiyaçlarını gör sürekli yatmak zorunda değilsin dese bile ben 3 gündür full yatıyorum yemeğim bile ayağıma geliyor.Wc gitmeye korkuyorum hep istemediğim şeyler görücem diye.Progestan hap ve iğne oluyorum.Kuzum Allah gönlüne göre versin
Bazı insanlar yapısal olarak daha kaygılıdır, bu kadar etkileniyorsa elinde değildir vr kontrol etmekte zorlanmak bir kaygı problemidir. O yuzden bence sıradan biri gibi yargılamayın arkadaşı. (Psikoloji mezunu biri olarak söylüyorum..)Hayatta böyle degilmidir etrafimizda hersey pespembe degil baska insanlarin yasadiği acilari siz okumaya tahammul edemiyorsunuz ama onlari yasayanlar var. Moralinizin bozuklugundan korktugunuz icin yasanmisliklara sirtinizi döneceginize bence arkadaslara iyi hissettierecek seyler yazabilirsiniz. Ayni sey sizinde basiniza gelebilir ve eminim acilar paylastikca azaliyor. Düşüncenizi destekleyemicem kusura bakmayin.
Canimm yat dinlen bir guzel doktor demistir zaten kanaman gecsede bi sure ozel hayata ara verin esinle tedbir amacli bebisin sımsıkı tutunur insallah annesi guzel düşun guzel olsun.. Ilac verdi mi doktorKuzum Allah gönlüne göre versin
Kolay gelsin canim bugun okula gittim dr a gittim geldim oglumu kv me bırakmıştim ne yemis ne icmisBurdayım canım benim Bugun ofise gitmiş dim işler birirkmişti oyuzden giremedim pek sen nasılsın oğlun nasıl oldu
Himm hemen anlatiyorum nasip olursa 2. Cocugum olacak ilk hamileligim sonrasinda 4 sene sonra tekrar bebek.dusunduk bu 2 yillil surecte 2 kimyasal gebelik gecirdim sonrasinda bu bebisime hamile kaldim.hersey guzel derken 6.haftada kanamam oldu hemen kostuk acile igne vuruldum progestan basladim 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattim sonra gittigimde kalp atislarini duyduk kuzumun ama rahimde kanama alani var dedi dusuk tehlikesi devam dedi pftogestana devam ediyorim calismayada devam ediyorim 16 sinda kontrolum mide bulantilarim var su icemiyorum ay aklima bunlar geldiama konuşamadık ki sen biraz hamileliğinden bahsedeceksin bana da gelecek kehanet
Güzel dualarınız için amiiin:)Selam hanımlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ama bi kaç gündür giremedim geçmiş sayfaları da okumak istedim öncellikle kayıpları olanlar Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olur.. Hamileliğini yeni öğrenenler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.. Kese ve kalp atışı duyanların da gözü aydın olsun Rabbim hayırla kucaklarımıza alnayı nasip etsin..
Birde birşey sorucam hafif renk sarıya dönük akıntı nedir normalmidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?