2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim benim hic korkma dualarimiz seninle eltimin oyle oldu gecti kanamasi olmadi daha sonra lutfen sende rahat ol tmm ayaklari dik yatmanin tadini cikar lutfeeeen benim yerimedeeeee noluuur:) tmm mi hersey yoluna girecek annesiii merak etme seeeeen :)

Yani pek evrensel bir dil olmadığı için gerek yok :)

Canim benim kalp atisi duyulana kadar tavsiye edilmiyor sonrasinda sinirlama yok aslında iliski sirasinda erkegin keseye degme sansi yok zaten sadece pozisyonlari var onlarin dışına cikmamak lazim internetten arastirabilirsiniz. Kizimda iliskinim ertesi günü doguma girdim

Evet canım benim yanaklarım al al oluyor farkediyorum ya sıcak basmasını. Ben ilk hamileliğimde de yanardım çok :) normal insanlara göre vücut ısımız daha yüksek oluyor gebeyken canım[/QUOTE]
canım merhaba nasılsın? keseyi gördünüz mü? bulantıların basladı mı? :))bende dün idrar testinde pozitifi gördüm. daha kan tahlili sonucum cıkmadı. doktoruma genetik sonucunu gösterdim sadece folik asıt ıceceksın dedı. merak ettım sen ıgneye falan basladın mı? doktorun ne dedi.

Aynen bende de hafif sarıya dönük. Sat larımız da 1 gün farkla. Demek bu dönem böyleymiş.

Haklısın bugüne kadar hep olumluydum bugün gittigim iyi bir doktordu oda olumsuz konustugu icin kendimi kötüye şartladım kader ve olacakların önüne geçemiyoruz hayırlısını dilemek ve çok kafada düşünmemek en güzeli bence tabi yapılabilinirse

Benm doktorum her hastasına haftada bir diyor onun hastalarından tanıdığım var da ... aslında düşük riskim yoktu ama artık var

Canım benim oğlum da hiç bulantım olmadı bunda da yok herkes de farklı oluyor kiminde lekelenme hic olmuyor sende bundan çekiyorsun mesela inşallah yakın zamanda bütün risklerden kurtulur bebegini sağlıkla kucağına alırsın

Evet canım benim yanaklarım al al oluyor farkediyorum ya sıcak basmasını. Ben ilk hamileliğimde de yanardım çok :) normal insanlara göre vücut ısımız daha yüksek oluyor gebeyken canım
canım merhaba nasılsın? keseyi gördünüz mü? bulantıların basladı mı? :))bende dün idrar testinde pozitifi gördüm. daha kan tahlili sonucum cıkmadı. doktoruma genetik sonucunu gösterdim sadece folik asıt ıceceksın dedı. merak ettım sen ıgneye falan basladın mı? doktorun ne dedi.[/QUOTE]
@annecikk-16

Sen bana güzel güzel dileklerde bulunuyorsun ya kalbini severim senin Allah da iki evladına iyilik sağlık versin gönlüne göre kız evlat versin inş sağol kuzum şimdi anneme geldim yatışlardayım

Dimi :) bu arada sana yazdigimi okudum simdi kendime güldüm bazen gereksiz yarinti veriyorum :) kusura bakmayın lutfeeen :) yok kusamiyorum yok en son ortaokulda kustum Allahim:) :) :) kendime güldüm :) :)
Ya canım benim hepimiz öyleyiz hem arkadaşız biz bunlarıda bilememizde bir sakınca yokki

Bizim tedavi başladığından beri yasak doktor aksini söylemedikçe zararı olacağını düşünmüyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum duanı eksik etme senin belki 3 katı kabul olur

İdolumsün

Emin’im iy olcak canım kanaman durur pregeston da iyi gelir minişte iyice dinlenir güzelce büyür
Kuzum doktor ilaç falan vermedi ya bende onu anlamadım pregeston vercek misiniz dedim herşeyi de biliyon ama ilişkiye girmemeyi bilmiyon diye azarladı beni progesteron hormonunda bi problem olsa veririm ama bu kanama travmatik dedi (ben vajinismus hastayımda tam atlatamadan hamile kaldım, sanırım çok kastım kendimi travma olmuş zaten ucundan ilişki oldu afedersin öyle bişey de olmadı ama yine azarı yedim doktordan)

Bir gün önce biz de aynı hataya düştük, kanama olmadı ama dün çok ağrım oldu hala tam geçmiş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…