2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy yerim yaaa bizim arabamiz yok o yuzden taksiyle gelecegiz eve mecburen.insallah rahatsiz olmaz minnosum.daha egimli bi puset baksam iyi olur.olmazsa bu modeli alır bel destekli minder falan alirim icine
Bizde de araba yok canım hastane çıkışı babam getirmişti ama ondan sonra takside de kullandik sorun olmadi

Kizlar bu gece cok sismis memelerim koltul altima beze gibi olmua emzirince gecer demi mastit bi kere de olmaz hemen

Bize küvezden çıktıktan sonra eve gelen hemşire bebekleriizin küçük olmasından dolayı pankreas ve midenin sıvı salgılamada geciktiği ve acıkmayı bizler gibi algılayamadıklarını söylemişti büyüdükçe geçecek uyutmayacaklar sizi acıkınca dedi öyle oldu
Ah canım ya herkesin derdi başka benimkilerde gözler fal taşı gibi uyuduklarıyla uyandıkları bir meme-mama-gaz üçlüsüyle full uykusuz devam inşallah düzene girdiği günleride görürüm
ayy canım sen nasılsın nasıl gidiyor yardımcın var mı zorlanıyor musun

08.08.2018 bulmuşsundur annem ile fotomuz var :)
Ebe anne bende yakaladım seni :)
Evet sobeledim seni. Annen ebeydi demi
Bende bendeeee ebeden sobeee :)

Cok haklisin cook ...

Kizlar emzirme döneminde annenin soğuk algınlığı vs icin kullanacağı bir ilac var mi ya? Tecrübeli anneler bnm boğaz agrim geçmiyor kizimida hasta ettim bu sebepten.var mı başına gelen önceden..bugun aile hekimine bir gideyim diyorum

Kizlar gunaydin, oğlum bugün 1 aylik oldu aşıya gidecegiz az sonra. Aranizda bizim yasadigimizi yasayan ya da yasayan tanidigi olan var mi bana bir akil verin cok kötüyüm dünden beri

Oglumun sariligi 3. Gun basladi hala dusmedi hep ayni. P.tesi doktor tiroid testi istedi dun sonucu aldik. Oglumun tiroidleri yeterli calismiyormus. Tsh 10.83 çıktı. T4 normal ama t3 degeri de yuksek. Endokrin doktoru da izindeymis gidemiyoruz. Aglamaktan helak oldum. Bebekte zeka geriligine ve boy kisaligina sebep oluyormus. Bu durumda olup da ilac tedavisi ile gelisimi sorunsuz olan tanidiginiz var mı ? Dua edin bize teyzeleri

Var canim dr damla vermis bi tanidiga gayetde saglam bi kizi var 4 yasinda uzun vade de tedavi olmazsa sorun olur en kisa zamanda gidin insallah gecmis olsun

Canim ben.buyuk oglumda agir grip gecirdim bisey kullandirmadi dr ama sen yinede bi git cok kotuysen ilik su dene tuzlu suyla gargara yap

Ben de bebişler küvezdeyken geip başlr gibi oldu çocuk doktorumuza sorsum kullanabileceğim birşey var mı dedim nurofen filan
Sadece parol ve minoset dedi bitki çayları yap kendibne dedi ama sizinki aynı der mi bielemdim geçmiş olsun canım

Ah kizlar ne bu cektigim.bilmiyorum bi benim memem bi oglanin totosu ugrasip duruyirum kakasini yapamiyor ben mudahale etmezsem ne yapicami sastim bekledim ki kendisi yapsin ikindi durdu sabaha kadar agladi sabaha karsida sabunla yaptirdim uyudu kaldi simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…