2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gordum story de aksam guzelo arya yazmis doktor. Sizin doktoru cok sevmistim ben... benim doktorum da cok hos, sizin doktoru da begendim. Tam benim kalemim bir adamdi
Çok şeker iyi bir doktordur kendisi gerçektende. Sayfasında bizide pahlaşmıştı hatta. Duruyor fotomuz. İyiki onunla devam etmisim

Biz gúnde 5 6 kere yapiyoruz canim aksam olunca zorlaniyo anlamadim neden
Ya bizim kaç gündür yapıyorduk çok güzel bugün hiç yapmadı korkuyorum inşallah gece yapar mama vermiştim dün iki kere ondan mı acaba diyorum eğer akşama kadar sütün azalıyorsa ondan olabilir mi canım gece çok doluyor sabah yedikçe yapıyordur akşama doğru sürekli gündüz emip sütün çok dolamıyorsa belki ondan olamamıştır aklıma o geldi

Of yaa ne yaptıysam uayndiramiyirum benim kızı ( bi soguk suya tutmadığım kaldı yanı ama
Yok uyuyor ve asla emmiyor napicam ben kızlar böyle ya sabahlara kadar uyandırmakla geçiyor ömrüm uykusuzluk bir yana boşuna uykusuz kalıyorum birde ona mi yanayım, yoksa emmedigine mi ?
Bu. Yenidoğanlar acıkınca hissetmiyormu? Farkına varmıyorlar mi?
Oturup ağladım en sonunda bitkin düştüm artık (

Ah canım ya herkesin derdi başka benimkilerde gözler fal taşı gibi uyuduklarıyla uyandıkları bir meme-mama-gaz üçlüsüyle full uykusuz devam inşallah düzene girdiği günleride görürüm

Kaka işini kafaya takmamayi öğrendim. 5 gün kaka yapmadı benim minnoş. Dedim 6. Günde doktora gideriz. Sonra hooooop bez doldu :))))
Benim beboş tek seferde hallediyor :)))
Canim bizde de ayniydi kahve koklatiyorum simdi 2 gun yapmazsa hemen yapiyor sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…