2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su an kullanabiliyorum bunu mesela ama ben 65 tlye almistim simdi fiyatlari biraz pahali canim ona gore degerlendir baska modellerde bakabilirsin yenidogan destekli ve ici derin olmayan
Evet fiyatina baktimda 400 küsur diyo kuzum.internetten arastirayim bende.

Ben böyle bir pusetle çıkarttım ama arabada cingar çıkarttığı için emzirdim yol boyu emdiginden kucagimda geldi :)
Oy yerim yaaa bizim arabamiz yok o yuzden taksiyle gelecegiz eve mecburen.insallah rahatsiz olmaz minnosum.daha egimli bi puset baksam iyi olur.olmazsa bu modeli alır bel destekli minder falan alirim icine

Bu gece senle ben mesaideyiz sanırım. İnşallah olmayız ama, uykularını alacaklar oturacaklar gibi duruyor.

Maşallah sana sarı yakışıklı

Reactions: D-E
Kizlar yardimci olan yok mu?
Benimkide öyle canım bak gündüz 3 den beri uyanıyor emiyor tekrar uyuyor ben hiç ses yapmıyorum yanında bilerek uyanmasın diye şimdi gazlandı uyandı arada bağırıp arada mızlanıyor gazı geçse yine uyyyacak küvezde sürekli her gittiğimde uyuduğunda acaba çoçuğa ilaç mı veriyorlar diyordum kendi kendime kuruntu yapıyordum ama düzenleri öyle bir emmek bir de uyumakla büyürlermiş Zaten bebekler

Evet sen bir gün önceydin ya. Gözün aydın canım. Sırada diş var dimi
Evet canım büyüyorlar çok şükür. Benimki kafayı kaldırmaya başladı gözlerini ayırmıyor benden sesler çıkarmaya başladı acayip bişeymiş ya çok güzel kız ben sizden sonra doğuracaktım ama olmadı sollamış bulunduk ama iyiki erken gelmiş yavrum kendini kurtarmış yoksa Allah korusun sakatlanırdı. 10 eylulde kontrolümüz var sorcam bakalım hangi mantıkla çocuğu erken almamışlar.

Kizlar rofleli_kedi cikmis. Arya bebek de kendisi de iyiler. Cok tatli bir prenses daha aramiza katildi. Allah anali babali buyutsun
Çok şükür. Arya baya bir inatçı çıktı ama sonunda geldi bebişlerimizin arasına küçük kız kardeş. rofleli_kedi gözün aydın canım. Bol sütlü, az ağrılı günler dilerim.

Evet paşam beni solladı ama iyi yaptı yavrum. Doktorundan akıllı çıktı kuzu. O doktora sağlam kız ama annesi.

Anladim kuzum teşekkür ederim şimdi mi okunur dualar yok sa o esnada mi birde esimle yapsak olurmu illa anneler olması gerekir mi
Ben tek basıma kendim yaptım hepsini. Bizde bu kadar teferrüatlı değil ama. Banyo sonrası da tv den bebek mevlüdü duaları açtım iki saat okuttum evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…