2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah fıstık kızımaaa maşallah maşallah çok şükür sağsalim kavuştunuz

Canim hayirli olsun minik kizin Allah anali babali buyutmeyu nasip etsin cok seker masallah

Ben de bakso probiyotik veriyorum. Hep gaz çıkarır gibi sesler eşliğinde Kaka yapıyor ve aynen sulu sulu. Kıvranıyor yaparken. Ben bir gün hiç probiyotik vermedim, kayınvalidemin yazın kaynattığı kayısılardan bir kavanoz yedim, o gece çok rahattı. Tesadüf müydü, kayısıdan mıtdı bilemedim.

Yakalandım eveeet

Benim kuzenimde de olmustu simdi muzik ogretmeni adayi boyu 190 tedavi edildikten sonra sorun olmaz canim

Bende bu ikilemdeyim demir 2 2,5 günde kaka yapıyor küvezde de öyle yapıyormuş ama sorun olursa zeytnyağı adı verdiler günde 4 kaşık kullanabilirsin dediler 2 günde kaka yapıyor ama hem katı değil ama biraz sancılı oluyor
Şimdi herkes bana zeytinyağı ver diyor kp kv özellikle eşinle ben de acaba çocuğun metabolizmasına müdahale ne kadar doğru karar veremiyoruz

Oyyy masallah prensese.Allah bagislasin canim.

girlinred bende bakso damlaya basladim ne oranda ve nasil kullaniyorsun benim oglum kakayi kendi basina yapmiyor maalesef mudahale etmezsem ikinip duruyor bisey olacak diye korkuyorum bebegi ne ile besliyorsun acikcasi ben iki gun mama verdim ondan sonra boyle oldu bebegin bagirsak florasini bozdum mama vererek diye dusunuyorum biraktik mamayi toplamda 10 kere dahi vermedim ama olan oldu diceksiniz ki mamayla ne alakasi var buyuk oglumda ayni olmustu 4. Aya kadar biz mudahale ettikce yapti kakayi o yuzden korkuyorum

Maşallah barekallah
Rabbim bahtını da kendi gibi güzel yapsın inşallah
Hayırlı evlat olsun
Sana da geçmişler olsun bir an önce iyi olur ayaklanırsın

Tam minnos bu ya. Allahim nazarladan saklasin. Sutum yok deme kizarim bak sana. Sut var, kolostrum geliyor. Bebek memeye yapisik kalsin canim tamam mi. Ilk 2 gun hic indirme. Opuyorum ikinizi de...

Masallkah prensese cok gúzel rabbim nazarlardan korusun kollasin insallah

b

Canim bana da cok diyorlardi dr a sordum cigere kacarsa sorun olabilir ama kacmadigi surece besleyici ozelligi var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…