2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var canim, bi tanıdığımda çıkmıştı ilaç kullanıp kontrol Altına alındıktan sonra sorun olmuyor üzme kendini
Topuk kanında bisey cikmadi mi sizin ? Normalde sağlık ocağında alınan kanda çıkıyor ?

Son düzenleme:
Ah canım ya herkesin derdi başka benimkilerde gözler fal taşı gibi uyuduklarıyla uyandıkları bir meme-mama-gaz üçlüsüyle full uykusuz devam inşallah düzene girdiği günleride görürüm
Ay insallah canim senin daha zor Allah kolaylık versin
Benimde bi oğlum var ayrıca cok zorlanıyorum uykusuzluk cok yoruyor insanı

Kızlar günaydın 2 gündür sezene içiyorum ve benim kızın uykusu iyice ağırlaştı onunla alakasi olabilir mi ? Bugün içmeyeceğim bakalim gazımız nasıl uykumuz nasıl olacak

BiZimkide chicco bunun gibi. Bebek içine gömülüyor adeta. Rahatsız gibi ben hiç sevmedim açıkcası. İki büklüm oluyor yavrum
Kızlar ben bu muhabbeti anlamadım. Resimdekini araba koltuğuna benzettim. Hastaneden çıkınca eve arabayla gidecekseniz, araba koltuğu tek seçenek değil mi? Trafik bu, ani fren olur, çarpışma kaza olur bebeği korumak için. Konuyu ben mi yanlış anladım yoksa?

Evet canim araba koltugu bebekler icin olani dogru anladin bende aldim mecburen dogumu merkezde yaptim ilceye gelene kadaeda tabiki bu tarz bisey lazimdi nereyede gitsek arabayla gidiyiruz cok onemli bencede

Balla zencefil karistir, bol c vitamini ve su. Bir de kekik cayi. Ben bunlari kullaniyorum canim.

Evet canim ben oglumda yasadim, daha yeni baska dogum yapan arkadas bunu yasadi. Ilacla atlattik cok sukur ama biz erken farkettik. Dogumdan sonra ilk hafta farkedildi hemen ilac baslandi. 1 aylik oldugunda normalde dönmüştü. Tsh degeri cok asiri yuksek degil aslinda. Agur hipotiroidi degil sanki. Benim oglumun degeri 23 du. 40 50 olanlar var. Bazi doktor 1 ayda normale döner diyip hic ilac kullandırmiyor. Eger hic farketmeseydin ve tedavi edilmeseydi o dedigim sonuclar olurdu. Ancak ilac alacak, korkmana gerek yok duzelecek bak goreceksin Allahin izniyle

Yapınca katı mi yapıyor

Selam teyzoslar
Dun sabah suni sancı takıldı
Ama bebek yukarıdaydı inmemişti meğer eli yüzünde takılmış o yüzden İnmemiş acilmam 1 cm de kaldı sabah 9.30 dan 6 ya kadar bekledik
7 de sezeryana girdik
Spinal sezeryan oldum
Gece de ayağa kalktım Sıkıntım yok cok şükür
Süt henüz yok birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) aksama taburcu olcaz duş aldıktan sonrA sütüm iner diye düşünüyoruz

Eklentiler

• 0C126D6D-2D6F-4954-9A38-4B593E10C610.webp
    14 KB · Görüntüleme: 95
Maşallah çok tatlı bu mışıl mışıl uyuyor kuzucuk. Allah analı babalı büyütsün canım.

Gözün aydın Allah bağışlasın:) kıyafeti de tam benlik büyüğü var mıdır

atayim ama bunlar turkiye'den degil tabi onemli olan icerik.
Gefilusdaki bakteri sanirim burda biogaia nin icinde var. Ben dun kizima hicbir gaz ilaci damla.vs vermedim.. cocuk daha huzurluydu sanki. Bu probiyotikler diskilamaya yardimci oluyor ama daha sık ve sulu yapıyor. Gar gur bagirsaklarini rahatsiz ediyor diye dusundum. Biz ishal olsak nasil sanci cekiyirsak o da sanci cekiyor. Sen de zeytinyagli olan rahatsiz etti demistin. Diskilamayi artiran damlalar iyi mi kotu mu simdi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…