2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayız ya bide bizim kızın gazı ve kakası çok ağır kokuyor. Misk kokmasını beklemiyorum ama kötü kokması normal mi :)
Evet biraz kokusu farkli bende farkindayim normalde bebek.gaz yapinca yada kakasini yapinca zor anlardim simdi besigine almak icin egilince bile.kokuyo bende seviniyorum kaka yapti diye ama gazi kokuyormus ben prebiyotik damla basladim acaba ondan mi bilmiyorum

Yok canim topuk kanindan sonra aramadilar bizi. 3 eylulde liste guncellenmis bizim ismimiz yoktu aile hekimliginde. Cok korkuyorum ama insallah tedaviyle sorunsuz geciririz biz de

Amin canim aminn insallah bizim 1 aylikken belli oldu o beni korkutuyor aslinda ya gec kaldiysak diye . sariligi dusmeyince test istedi dr o sekilde belli oldu

Endokrin doktoru izindeymis baska sehire gidicez gerekirse. Cok sağol canim moral oldu inan, insallah biz de bir sorun yasamayiz
Evet evet bende buyukmoglumda yanlis bakilmis tekrarini istedi dr o sonuc cikana kadar bizde cok gerildik insallah bisey olmaz sizdede o zamanda bu dedigim arkadasin benegi 2 yasindaydi endokronoloji uzmani bi damla verip tedaviyle duzenlemisler korkulacak bi durum degil insallah erken teshisi cok onemli onuda ogrenmissiniz sukur

Bilmem ki ben birşey kullanmıyorum da

Bana o damlayı doktor gaz için önerdi canım Kaka sorunu yok. Anne sütüyle besliyorum. Ama mama yiyen bebeğin daha az Kaka yaptığını herkes biliyor zaten. Mama yüzünden florası bozuldu diyorsun, kestiysen mamayı sabırlı ol boşaltım sistemi düzene girecektir annesi küçücük o daha :) mamanın yanında anne sütü de veriyorsan bol bol kayısıdan faydalan. Ama çok ye

Icimi rahatlattin canim vallahi cok sağol ya. Insallah dedigin gibi olur

Kızlar d vitamini içeriğindeki bi maddeden bahsedilmişti, o maddenin olmadığı d vitamini hangisi ben biraz bakındım da bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…