2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah prensese kac kilo dogdu canim yanaklar tontik

Valla bana dr dedi zeytinyagi ver diye en.kotu 2 günümüz zeytinyagi verdigim zaman oldu
Bi daha vermem
Bkzim3de haftada 1 oluyordu biogaia basladik 2 gunde 1 kahve koklatiyorum yapiyor

Sagol canim bizede bu damlayi onerdi gunde 2.3 cay kasigi ac karnina zeytinyagi ver dedi ama bebek icmiyor onu damlayla idare ediyoruz sindilik ha bird geleneksel yontem sabunla

Amin canim aminn insallah bizim 1 aylikken belli oldu o beni korkutuyor aslinda ya gec kaldiysak diye . sariligi dusmeyince test istedi dr o sekilde belli oldu
Peki sizden topuk kani alindi mi? Orda bakılıyor geri donmeleri gerekirdi. Bi de sariligi kac suan

DECA-TABS DAMLA 20 ML

koruyucu veya emülgatör içermez

İçerik:

Zeytinyağı, DL-Alfa-Tokoferil Asetat(vitamin E), Retinil Palmitat(vitamin A), Kolekalsiferol (vitamin D3)

koruyucu içermez, vitamin takviyesi bundada yok bahsedilen maddeden bende bundan alacam

Evet paşam beni solladı ama iyi yaptı yavrum. Doktorundan akıllı çıktı kuzu. O doktora sağlam kız ama annesi.
10 eylulde kontrolümüz canım çok kızacam ne mantıkla çocuğu o halde tutmuş merak ediyorum ne cevap vercek

Maşallahınızı alırız teyzeler Buda benim oğlum :) @D-E canım saç rengi normalde sizinki gibi sarı şimdi koyu çıkmış
Masallah

Kızlar sab simplex kullanan var mı? Günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz ve emzirmeden önce mi? Deniz kusuyor bu Damla'ya bağladım ben. Acaba yanlış mı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…