2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BiZimkide chicco bunun gibi. Bebek içine gömülüyor adeta. Rahatsız gibi ben hiç sevmedim açıkcası. İki büklüm oluyor yavrum
Valla bende artik şöyle düşündüm kuzum,bari bi tane portbebe yatagi alayım diyorum.çünkü zaten arabamiz yok,Kizim dogduktan sonra Allahin izniyle hastane vs harici 6 7 ay biyere gidemem.zaten o zmaanda bebek arabasina biner dimi.avuc ici kadar bebe nasil rahatsiz olmaz ki o pusetin icinde.bebislerin omurgalarina gore uretilmis birsey olmaz diyorlar ama şöyle bi bakinca gözüme enteresan gorunuyor

Oyy dudaklara bakkk maşallah canımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Port bebe en iyisi bence. Düz en azından. Dediğin gibi havalar soğuyacak çok bşr yere çıkılmaz. Çok saçma neden yenidoğanlara uygun ibaresi varki bu pusetlerde anlamıyorım

Teyzoşları bu da benim minnosum :) babası gibi çekik gözleri var. Ha bı de elleri doğduğundan beri hep 5 parmak açık hiç yumruk yaptığını görmedim
Maşallah maşallah kuzucuğa. Benim oğlanda hep yumruklar hazır bekliyo temizlerken resmen güç gösterisi yapıyor :)

Yapar diye okudum internette ama internette her yol gaza çıkıyor.
Ne yiyecegimi şaşırdım canım istedi çikolata yedim gaz listesinin başında geliyormuş inşallah yapmaz çok pişmanım şu an..dün bir heyecanla kavun aldım oda gazcı çıktı en iyisi gidip su içeyim ben

Maşallah maşallah kuzucuğa. Benim oğlanda hep yumruklar hazır bekliyo temizlerken resmen güç gösterisi yapıyor :)
Ay temizlemesi var demi bı de :) şimdi eller açık ya diken gibi mübarek bizim oğlanın parmaklar. Emzirirken altta olan elini koluma dayıyor nasıl acıtıyor var ya batıyor bildiğin parmakları

Benimde canim cok istiyor hatta aldirdim bugun yapip yiyecektim yemeyelim mi simdi yani

Geçmiş olsun, doğumsal hipotiroidi çok sık görülen bir rahatsızlık ve tedavi edilmezse ciddi sonuçlarınolabiliyor ama çok şükür sizin testiniz yapılmış durum farkedilmiş, mümkün olan en kısa sürede de tedavi başlanır ve Bu erken tedaviye başlanması nedeniyle Allah’ın izniyle hiç bir sorun olmaz. Siz kendinizi üzmemekte çalışın ki bebek de etkilenmesin sizden, ilk ayda farkedilmiş olması çok iyi bir durum. Gereken araştırmayı ve tedaviyi doktorunuz yapacaktır zaten

Canim diyetisyenin bana verdigi sút yapici listede hemen hemen hepsi gaz yapiyo diyetisyene sordum bem bunlar gaz yapiyo diye oda bana bebekler 3 haftalarini gecince kendileri gazlarini cikartabildikleri için yiyebilirsin dedi bende yiyorum canim bebek gazliysa sen ne yersen ye gazli olacakmis birazda bebegin kendine bagliymis sen üsütúrsen bile gaz olabiliyormus

Hayırlı olsun , Allah bağışlasın çok tatlı maşallah :) sana da çok geçmiş olsun ağrın sızın hiç olmasın inşallah

Birde kizlar şimdi benim gògsúmden sút tanzikli ve cok akiyoya bende pompamin biberonunun deligini biraz büyûttüm ayni meme basimdan aktigi gibi akiyo bebisimde ikisinin arasinda farki hissetmiyo ikisinide bir istahla içiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…