2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANİM o listeyi bizimle paylaşabilir misin?
Birde bana da mantıklı geldi dediğin bebk gazlı olacaksa bir cok şey dyda etmiyor ama Sut olsundiye
İyi. Beslenmemiz gerek bende gaz korkumdan hiçbirşey neredeyse yiyip içemiyordum bugünden itibaren herşeyi yicsm bakalim ne değişecek.

Offf buyukler bisey olmaz diyor ama bilmiyorum artik bende yapacaktim
Selam kizlar yemeklerime bol kimyon atiyorum ve ne buluyorsam yiyorum.her bebekte ne yeseniz gaz olur bildigim kadariyla o yuzden yine cok kasmayin diycem.benimkinde de gaz oluyor tabii ama az sizlandiktan sonra patir putur cikariyor.kimyon kaka cikarmasini da kolaylastiriyor haliyle.cok sukur gunluk yapiyoruz ikimizde :) tavsiye ederim.

Anneler yine deli sorulRla ben:) kusura bakmayın bazen sacmaliyirsam :)
Simdi ben ara ara sütümü sağıyorum benim bebis az emiyor veriyorum siringayla ama yine arta kalıyor sütler cok fazla buzluga stok yapmak istemiyorum şimdiden sorum şu; biriken sütlerin üst kısmında ki yağlı sutu ayırıp versem besleyici kısmı içmiş olurmu ? 1 gün bekleyince dolapta Sut ayrışıyor yağı üste suyu alta kalıyor , sizce kilo alımından yana faydası olur mu? Sabirsiz61 senden de yorum bekliyorum canim :)

Paylasmistim burda canim süt yogurt beyaz peynir kefir tarhana corbasi kayisi ve benzeri hoşaflar yeşil sogan maydonoz dereotu semiz otu badem ceviz findik bulgur pilavi yumurta hergûn bir yada iki tane tavuk et haftada birkac gún balikta desi ama ben onu bir túrlü yiyemiyorum rezene ve sût yapici bitki caylari hurma incir kuru üzüm bol su dedi birde muhakkak her emzirmeden sonra pompayla gögsú tamamen boşalt dedi

Yine bir bildirim azizkigi bu funya mesaj olmus okuyamadim. Nerde o eski günler eskiden olsa heosini okurdum..isitne testimz vsrdi gttik gldk coo sukur bisy cikmadj. Ana kucagi aldm oto koltuguda oluyor ama bebbe rahat degil sanki. Canim sıkıldı

Bence biraz ústteki yagli kisimdan birazda suku kismindan verebilirsin

Bende dogradim aksama yapicam sipa musade ederse
Ben 5-6 gün önce yedim ama gaz durumu hiç aklımıza gelmemişti, yavrum saatlerce kıvrandı ağlamaktan mahvoldu birdaha tövbe dedim. Ama her bebek aynı olmayabilir tabi. Bir kere de cacık yapmıştı annem sarımsaklı, ve sarımsak da çok fena etkiledi bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…