2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 veya 3 günde eder benim oğlanin öyle bı problemi yok Allah'a şükür bizde gaz için kullanıyoruz aşının yapıldığı gün nasıl geçti.
Beklemedeyim canim insallah yarayacak ise. Asi bi sıkinti yapmadi iyi gecti nasil bebegin kilosu boyu nasil iyi mi anne sutu mu veroyorsun sadece

Evet ya sarimsakli yiyecekler etkiliyor bende yogurtlu manti yedigim gun bebek sabaha kadar uyumadi ama 10 gunluktu o zaman deneyip gorelim bu kez ya benim kv gecen sogan bile azda olsa ye sut yapar dedi oysaki onu yeme bunu icme cok karisir ama buyuklerin bi bildigi var bence o yuzden denicem

Oda olabilir daha çok huy degisecekler çünkü

Beklemedeyim canim insallah yarayacak ise. Asi bi sıkinti yapmadi iyi gecti nasil bebegin kilosu boyu nasil iyi mi anne sutu mu veroyorsun sadece
Kilosu 3 kilo doğdu 4.300 olmuş 1 ayda boyuda dogum 47 1 ayda 54 olmuş evet sadece anne sütü inşallah böyle gider gaz sancısı olmadığı sürece iyi pazartesi doktr kontrolu bakalım ne diyecek.

Bende cok kasmama taraftariyim ah bide kimyonu sevsem ama neyse bende bir kerede suya karistirip icerim baslicaktim bugun zaten

Kilosu 3 kilo doğdu 4.300 olmuş 1 ayda boyuda dogum 47 1 ayda 54 olmuş evet sadece anne sütü inşallah böyle gider gaz sancısı olmadığı sürece iyi pazartesi doktr kontrolu bakalım ne diyecek.
Masallah canim benim oglanda ayni cok sukur kalca ultrasonunicin mi gotureceksin canim

Bu mesajım süt sorunu yaşayan annelere Ben geçen hafta başladım malt hapini icmeye
Dun gece emzirdim yatirdim gece de 2 de uyandi emdi 4te uyandi emdi ama 4te ben cok kötüydüm memeler sizim sizim sizliyordu atlasi yatirdim sagdim
Sabahtan beri de sizliyor ve sut iniyor bugun icmeye cesaret edemedim artik
Bugun 1 öğününu istemedi atlas
Güzelde uyudu Yani bu malt hapi ise yariyor kuzular

Insallah canim, tek korkum 1 ayin sonunda fark edildi, daha erken farkedilseydi keske. Bir çok hastanin ilk 10 gun icinde belli olmus, gec mi oldu acaba diyorumInsallah herhangi bir sorun olmadan atlatir bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…