2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama bir ara Malta’na içiyordum sonra gaz yapıyor herhalde diye bıraktım az önce yürüyüşe çıktık bir tane aldım içtim şimdi sütler aktı çocuğu kaldırıp emzirdim , belki sizde de işe yarar

Alindi canim dogdugu gun hastanede3 g7n sonra da aile hekiminde alindi ama donen olmadi sarilik degeri 12ydi 3. Gun hala ayni hic düşmedi
Eger sonuçlar kotuyse aileye dönüş yapılıyormuş.. bol bol emzir ins duser

Insallah canim, tek korkum 1 ayin sonunda fark edildi, daha erken farkedilseydi keske. Bir çok hastanin ilk 10 gun icinde belli olmus, gec mi oldu acaba diyorumInsallah herhangi bir sorun olmadan atlatir bebişim
Şimdi hiç düşünme bunları mümkün olan en kısa zamanda tedavi başlamaya çalışın , bir şey olmayacak inşallah

Canim ben onu sutum cogalsin diye ictim bi sure arada iciyorum hala icerigi anne icecekleriyle ayni sonucta

Canim.hangi damla daha iyi geldi seninkine icerigi nedir tam olarak soylesen benim bebege zeytinyagli bi ise yaramadi prebiyotikli olana.basladim.bende etken maddesi ne yzaiyor soylesen
Benim amacim d vitamini vermekti, once zeytimyaginda olani denedik (icerik d vitamini, zeytinyag ) ama bebekte cok sanci yapti, ne zaman bagirsak hareketi ololsa agliyordu. Birakinca hemen duzeldi. Sonra bakterili olani denedik, sorun yapmadi. Icerigi d vitamini ve bakteri Lactobacillus rhamnosus.

Canim.hangi damla daha iyi geldi seninkine icerigi nedir tam olarak soylesen benim bebege zeytinyagli bi ise yaramadi prebiyotikli olana.basladim.bende etken maddesi ne yzaiyor soylesen
Bu arada biz ilk dvvitaminine basladigimizda cok sanci llunca vitaminden oldugunu bilmedigimizden eczaneye sorduk gaz sancisina iyi gelen birsey var mi diye. Etken maddesi simethicone olsn bir damla onerdi. Damlayi aldim ama kullanmadim, d vitamininden oldugunu farkedince.

Bebeği emzirip altını değiştirip yatağına uyumaya bırakıp uyutmayı başarabilen var mı? Bizde beşik sallanıyor da

Sagol canim evdekilerle.bi karsilastirayim

Biogaia kullanan anneler bir sorum var benim Damla günde 1 kere 5 damla şeklinde kullanılıyor değil mi?
Bana doktor günde 1 kere 5 damla kullan eğer fayda görmezsen günde 2 kere 5 Damla’ya çıkarız yine olmazsa ilacı değiştiririz diye anlatmıştı

Hadi ya doktor bir hafta sonra sağlık ocağında da alıcıklar dedi bugün gittik gösterdik testleri ebeye yine aldı kan :/
Ilk gun ve 7 gunlukken alınıyor benim anladigim sen ikisini de aldirmistin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…