2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sütüm zaten damliyordu bugün regl oldum daha 40imiz cikmadi :/ tamamen gitmez inşallah

Ttttt Maşallah. Nazı kadar varmış senin kıza aşık oldum
Gözün aydın canım çok şükür kurtuldun. Emzir emzir süt gelir

Bebeği emzirip altını değiştirip yatağına uyumaya bırakıp uyutmayı başarabilen var mı? Bizde beşik sallanıyor da
Yatağına bırakınca uyunuyor hiç. Emerken dalıyor ve bende öyle koyuyorum yatagına. Hiç sallamıyorum sallamaya karsıyım inşallahta gerek kalmaz

Canım nerde satılıyor bu hap

Hadi ya doktor bir hafta sonra sağlık ocağında da alıcıklar dedi bugün gittik gösterdik testleri ebeye yine aldı kan :/
Valla en iyisi sağlık ocagı. Ordakiler daha tecrübeliler hem. Hastanede bana tembihlemediler bir daha topuk kanı alınması gerektıgını. Halbukı sarılık yüzünden yattık orada. O gün topuktan alabildiler kanı. Sarılık değeri için. Gönderecekleri kanıda alsalar ya o anda. Yavrum 4 kez girdiler bşrşnde alabildiler.

Ben ona çok inanmıyorum açıkcası. Bünye süt yapacaksa yapar. Sürekli emziriyorum ama sürekli. Hiçte öyle fokur fokur kaynamıyor sütüm.

Solgar bira mayasi ve b vitamini canim
Teşekkür ederim
Ben bunu demekten çok sıkıldım ama ben 1 aydır düzenli kullanıyorum bende o da çok işe yaramadı
Hiçbir şey tek başına süt yapmaz zaten, en önemli şey bol bol emzirmek. Saatli mi emziriyorsun? Ben sanırım günde 18 saat falan emziriyorumdur.
Ben ona çok inanmıyorum açıkcası. Bünye süt yapacaksa yapar. Sürekli emziriyorum ama sürekli. Hiçte öyle fokur fokur kaynamıyor sütüm.
Az olduğunu nerden biliyorsun? Benim de öyle şiş değil mesela, elimle sağıyorum çok çok az çıkıyor, 5-10 ml kadar. Bi ara sütüm az diye karalar bağladım. Ama kızım günde 6-7 kere kaka yapıyor. Ağlamıyor, huzurlu bi bebek. Emerken yutkunduğunu duyuyorum, ağzından süt akıyor. Kilo alımı başta düşüktü ama evde kendimce tartıyorum, şu an iyi gibi. Onu da tarttıtınca anlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…