2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ismini verir misin bende ilk oğlumda içiyordum solgar in ama
Kalkmış artık bulamıyorum sen nerden aldin

4 5 kez kaka yapıyor ama ben ek mama da veriyorum. Bende duyuyorum yutkunma sesini ama her emzirmede duymuyorum. Yarım saatte bşr emziriyorum.çok kilo almadı gibi aynı geliyor bana ağırlığı. Cuma günü aşı günü bakalım kaç çıkacak kilosu

İşte saatli emzirme, her kıpırdandığında emzir. Ben ıuyuduğu ve altını değiştirdiğim zamanlar dışında hep memede tutuyorum. Evet zor oluyor ama az bir zaman sonra saatli emzirebileceğim. Bana doktorumuz dediki, genelde bir ay sonunda doymadığını düşünerek mamaya başlayarak geliyorlar. Bir öğün veriyoruz sadece diyorlar ama bir öğün bile olsa sütü azaltır. O hatayı yapmamak için uğraşıyorum. Emzirme kampını oku ve uygula derim.

Kızlar sab simplex kullanan var mı? Günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz ve emzirmeden önce mi? Deniz kusuyor bu Damla'ya bağladım ben. Acaba yanlış mı kullanıyorum
Emzirmeden sonra 6 saatte bir veriyorum günde 4 defa 5 damla veriyorum ben benimki verdiğimin 2.günü çok kustu ama şu an normale döndü gaz şişkinlikten dolayı kusma yapabilir demişlerdi bana birde

Maşallah canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin inşallah

Taze fasulyeci arkadaşlar bizim kız çığlık çığlığa valla karnını zeytinyağladm banyo yaptırdım fayda etmedi en son memede yorgunluktan uyudu..şimdi besigine yatırdım uyanmasin diye dua ediyorum..acaba fasulye bu kadar çabuk etki eder mi yoksa yediğim başka şeyler mi etki etti üzerini bile giydiremedim zıbınla kaldı battaniyeye sardım..aslında sancısı olduğunda bacaklarını karnına çeker ve karnı sert olur bu sefer öyle değil..oyy yorgunum ya (

İyi akşamlar , şu an çok endişeliyiz. Bi konuda cevaplarınıza ihtiyacım var. Biz 2. topuk kanını 27 ağustosta sağlık ocağında aldırdık. Bugün beni akşam üzeri İstanbul’da ikamet etmeme rağmen tuzla ilçe sağlık müdürlüğünden aramışlar. Duymadım. Tekrar o numaraya döndüğümde saat 17:00 yi geçmişti. Topuk kanı sonucu eğer bir sorun varsa bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı mı arıyor. Yoksa tarama testi İstanbul’da yapıldığı için en yakın ilçe sağlık müdürlüğü mü arıyor. Sizlerde aranan oldu mu?

Emzirme kampı dediğin şey sürekli emzirmek mi? İnan bana sürekli memede tutuyorum o da çok seviyorum. Ağladıgı zaman hemen meme veriyorum hatta eşim dalga geçiyor. Susturucuyu versene diyor. Çok seviyor emiyor yavrum ama doyurmuyor. Mesela az önce sağ memeyi sıktım o kadar az geldiki sinirlerim bozuldu. Emiyor uyuyakalıyor yavrum yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor. Şimdi mama verdim hemen uykuya daldı derin uyku. Gelde moralin bozulmasın.

Canim emin misin sutun olmadigina, cisi ve kakasi nasil? Mesela bende bazen sutum olmadiginj dusunuyorum, ama bezleri cok yas oluyor ve kakasini da 5-6 kez yapiyor. Doktorum iyi dedi boyle devam edin. Bebeginin kilosu kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…