2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün internet üzerinden bir emzirme danismaniyla görüştüm. Tiroitlerime ve insülin direncime baktirmami söyledi cumartesi kan vericem facebook'a üye oldum sırf emzirme sanatı grubu için bu gidişle ben de emzirme danışmanı olacağım az kaldı

Anneler bugün doktor birde bizden idrar ve kaka tahlili istedi kakası kokuluymuş kızımın oyle dedi, birde sarı renkte yapiyor daha koyu olması lazım dedi
Kakasını yaparken gürültülü ve gazla yapiyor
Acaba bunlar alerji belirtisi olabilir mu ? Sonradan aklıma geldi , doktora da sormadım niye tahlil istediğini ?

bazi günler sürekli yemek istiyorlar, benimki de bugun boyle, normalmis.

ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışız mama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm
Sakin verme ve sakin uzulme. Aylik 600 gr en az almasi gereken. Hatta diyelim 500 aldi o durumda bile dr direkt mama diyemez dememeli bir ay daha gozlemleyip mamaya öyle baslaniyor esasen. Ayrica 21 gunde 500gr aldiysa aynen emzirmeye devam et saat gozetmeksizin emin ol kalan 10 gunde cok rahat 500 daha alacaktir tecrubeyle sabit emmesi ve gucu toparlaninca daha hizli kilo aliyorlar. Bebegine sadece anne sutu icin zaman ve firsat ver alt sinir kilosuna bile birsey kalmamis o dr a itibar etme lutfen.

Benim kızımın kaka ve gazı da kötü kokuyor normal değil mi bu

A
ne güzel işte günde 25 grama geliyor.

Ayy insallah canim yok vermeyeceğim inat ettim. Sadece sagdiklarimi daha. Cok aralarda takviye yapacağım gece uyurken biberonla falan içsin razıyım.
Durum göre biberonu keserim. Daha çok beslenmesi lazim bakalim 1 haftda ne değişiklik olacak.
O zaman sutun icin endise etmene gerek yok. Eminim ilkinde bu kadar endiseli degildin. Simdi stres yaptikca sutun etkileniyor farkinda misin? Oksitosini kusturme canim rahat ol
Tamam canim. Biraz rahatladım yorumlarınızla. Cidden daha ne bekliyor doktorlar anlamıyorum her bebek 1 kilo mu alacak fabrikasyon mu bu bebekler ..
İstiyirlr her bebek ayni olsun. Yanaklar lop et olsun.
Benim kızımın kaka ve gazı da kötü kokuyor normal değil mi bu
Yani neyden endişe etti soramadımda kafam yerinde değildi o anda. Kokulu dedi ve rengi daha koyu olması gerekiyormuş.birde kızı m gürültülü yapiyor kakayi.

Benim oglumda gurultulu yapiyor bagirsaklar henuz duzenli çalışmıyor gazla atıyor alerji tek basina bununla belli olmaz. Ve alerji testleri bir yasdan once tam dogru dogru sonuc vermiyor. Ayrıca anne sutubalan yenidogan kakasi altin sarisi olur ton farkli onemli degil yaklasik renkler yani ne renk olsun bekliyormus merak ettim.

Kizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Valla yarama böyle basılır dedikleeinjn heosini bende istiyorum özelikle cips :)) şeftali gaz yapar diye ben yemiyorum

Onun dışında paketli olan tüm yiyecekler gaz yapar demişti doktor taze meyve ve sebze (çiğ)

Kahveyi istiyorum Ama yapıp içecek vaktim yok benim :)

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Bende anlamadım canim bütün Garip doktorlar beni mi bulur anlamıyorum. Geçen sefer gittiğim Dr kiloyu tartmadan küçük doğmuş kilo Almmis bu demez mu? Ne istiyirlR su anne sütünden, herkes mi dusman bilemedim,
Bir de tanecikli gibi oluyormu senin bebisin Kakası bazen cok gazla yapınca alrini acıyorum hemen köpüklü gibi oluyor oyle cok gazla yapılınca

Kizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Kahve içiyorum tabi ki
Cips de yedim
Hatta kavun karpuz da yedim ama 5-6 dilimcik
Şeftali yemedim şimdi birşey diyemem
Dr 3 haftadan sonra herşeyi azar azar yiyebilirsiniz diyor canım
Bir yerden başlayacağız sonuçta

@etka31112 canım rezeneyi bıraktım 2 gün içmedim başağrım tavan yaptı
Göğüslerimin sertliği gitti sanki yumuşadı gibi
Az evvel içtim başağrım baya baya azaldı
Ben içme diyenlerin aksine içeceğim canım

Naçizane tavsiyem sağlık ocağı destekli git canım
Sağlık ocakları doktorlara göre anne sütünü daha çok teşvik ediyorlar
Moral olarak da daha yüreklendirici cümleler kuruyorlar
Doktorları anlamak güç bazen
İlaç mümessilleri ile kanka oldukları sürece gereksiz takviye ya da ilaç diye diretecekler
Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın

Ben hergün oğlumada içiriyorum bende içiyorum canım rezeneyi ve çok faydasını görüyoruz bende oğlumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…