- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #70.841
Seni biliyordum beraber tüp bebek olan birisin başkada yok sanırım. Maşallah bize :) sende sıkıntı neydi?Bende 5 yil ugrastim 3. Tup bebek sonucu sukur kavustuj
Evet 2. Bebeğim 3,5 sene emzirdim oğlumuE bacim bu senin ikinci bebek demi. Oncekini emzirmistin boyle bir sey oldu mu? Arka arkaya 2 emzirmede ayni gogsu var bakalim ne olacak.
ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışızmama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm
bazi günler sürekli yemek istiyorlar, benimki de bugun boyle, normalmis.Çıldırmama ramak kaldı Dün öğleden beri iki saat deliksiz uyumamıştır oğlum sürekli memede uyuyor koyuyorum uyanıyor gazını çıkarırken uyutuyorum koyuyorum on dk sonra uyanıyor karnı doyuyor sürekli emziriyorum ve sütüm var farkındayım gaz desen ilacını veriyorum daha çok gazının olduğu zamanlar olmuştu gaz degil sorun bi yerde yatınca durmuyorda sürekli yanında duruyum yada kucağımda oyalavanacak şeyler istiyor sorun ne kızlar sizinkilerde böyle yaptı mı hiç ne yapacağımı şaşırdım uykum çok var
Sakin verme ve sakin uzulme. Aylik 600 gr en az almasi gereken. Hatta diyelim 500 aldi o durumda bile dr direkt mama diyemez dememeli bir ay daha gozlemleyip mamaya öyle baslaniyor esasen. Ayrica 21 gunde 500gr aldiysa aynen emzirmeye devam et saat gozetmeksizin emin ol kalan 10 gunde cok rahat 500 daha alacaktir tecrubeyle sabit emmesi ve gucu toparlaninca daha hizli kilo aliyorlar. Bebegine sadece anne sutu icin zaman ve firsat ver alt sinir kilosuna bile birsey kalmamis o dr a itibar etme lutfen.ANneler doktordan geldik cok moralim bozuldu 21 günde yarım kilo almışızmama ver dedi doktor hem günde 3 kere ben vermek istemiyorum nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım yaa cok üzgünüm
Çok güzel olmuş hayırlı olsun canımHayırlı 40 larımız olsun kızlaaaarrrrONTK Nesrinay86 @Ftm41
Yuzunu gizleyerek de olsa 40 ucurma fotomuzu da paylasiyorum. Simdiye kadar bayram ve 1. Ay fotomuzu da yapmistik. Cok keyifli :)
O zaman sutun icin endise etmene gerek yok. Eminim ilkinde bu kadar endiseli degildin. Simdi stres yaptikca sutun etkileniyor farkinda misin? Oksitosini kusturme canim rahat olEvet 2. Bebeğim 3,5 sene emzirdim oğlumu
Sagol canim.senin de hayirli olsun tekrarÇok güzel olmuş hayırlı olsun canım
Benim kızımın kaka ve gazı da kötü kokuyor normal değil mi buAnneler bugün doktor birde bizden idrar ve kaka tahlili istedi kakası kokuluymuş kızımın oyle dedi, birde sarı renkte yapiyor daha koyu olması lazım dedi
Kakasını yaparken gürültülü ve gazla yapiyor
Acaba bunlar alerji belirtisi olabilir mu ? Sonradan aklıma geldi , doktora da sormadım niye tahlil istediğini ?
ne güzel işte günde 25 grama geliyor.
Ayy insallah canim yok vermeyeceğim inat ettim. Sadece sagdiklarimi daha. Cok aralarda takviye yapacağım gece uyurken biberonla falan içsin razıyım.Sakin verme ve sakin uzulme. Aylik 600 gr en az almasi gereken. Hatta diyelim 500 aldi o durumda bile dr direkt mama diyemez dememeli bir ay daha gozlemleyip mamaya öyle baslaniyor esasen. Ayrica 21 gunde 500gr aldiysa aynen emzirmeye devam et saat gozetmeksizin emin ol kalan 10 gunde cok rahat 500 daha alacaktir tecrubeyle sabit emmesi ve gucu toparlaninca daha hizli kilo aliyorlar. Bebegine sadece anne sutu icin zaman ve firsat ver alt sinir kilosuna bile birsey kalmamis o dr a itibar etme lutfen.
Tamam canim. Biraz rahatladım yorumlarınızla. Cidden daha ne bekliyor doktorlar anlamıyorum her bebek 1 kilo mu alacak fabrikasyon mu bu bebekler ..O zaman sutun icin endise etmene gerek yok. Eminim ilkinde bu kadar endiseli degildin. Simdi stres yaptikca sutun etkileniyor farkinda misin? Oksitosini kusturme canim rahat ol
Yani neyden endişe etti soramadımda kafam yerinde değildi o anda. Kokulu dedi ve rengi daha koyu olması gerekiyormuş.birde kızı m gürültülü yapiyor kakayi.Benim kızımın kaka ve gazı da kötü kokuyor normal değil mi bu
Benim oglumda gurultulu yapiyor bagirsaklar henuz duzenli çalışmıyor gazla atıyor alerji tek basina bununla belli olmaz. Ve alerji testleri bir yasdan once tam dogru dogru sonuc vermiyor. Ayrıca anne sutubalan yenidogan kakasi altin sarisi olur ton farkli onemli degil yaklasik renkler yani ne renk olsun bekliyormus merak ettim.A
Ayy insallah canim yok vermeyeceğim inat ettim. Sadece sagdiklarimi daha. Cok aralarda takviye yapacağım gece uyurken biberonla falan içsin razıyım.
Durum göre biberonu keserim. Daha çok beslenmesi lazim bakalim 1 haftda ne değişiklik olacak.
Tamam canim. Biraz rahatladım yorumlarınızla. Cidden daha ne bekliyor doktorlar anlamıyorum her bebek 1 kilo mu alacak fabrikasyon mu bu bebekler ..
İstiyirlr her bebek ayni olsun. Yanaklar lop et olsun.
Yani neyden endişe etti soramadımda kafam yerinde değildi o anda. Kokulu dedi ve rengi daha koyu olması gerekiyormuş.birde kızı m gürültülü yapiyor kakayi.
Valla yarama böyle basılır dedikleeinjn heosini bende istiyorum özelikle cips :)) şeftali gaz yapar diye ben yemiyorumKizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Benim oglumda gurultulu yapiyor bagirsaklar henuz duzenli çalışmıyor gazla atıyor alerji tek basina bununla belli olmaz. Ve alerji testleri bir yasdan once tam dogru dogru sonuc vermiyor. Ayrıca anne sutubalan yenidogan kakasi altin sarisi olur ton farkli onemli degil yaklasik renkler yani ne renk olsun bekliyormus merak ettim.
Kahve içiyorum tabi kiKizlar hadi bakliyat yemiyoz gazdan
Peki kavun harici meyveleri yiyormusunuz
Seftali gaz yaparmi
Canim cips istiyo mesela tirtiklasam olur mu
Kahve iciyormusunuz
Babam.boyle guzel pasta yapmayı nerden öğrendi
Teşekkürler canımSagol canim.senin de hayirli olsun tekrar
Bende anlamadım canim bütün Garip doktorlar beni mi bulur anlamıyorum. Geçen sefer gittiğim Dr kiloyu tartmadan küçük doğmuş kilo Almmis bu demez mu? Ne istiyirlR su anne sütünden, herkes mi dusman bilemedim,
Bir de tanecikli gibi oluyormu senin bebisin Kakası bazen cok gazla yapınca alrini acıyorum hemen köpüklü gibi oluyor oyle cok gazla yapılınca
Ben hergün oğlumada içiriyorum bende içiyorum canım rezeneyi ve çok faydasını görüyoruz bende oğlumdaKahve içiyorum tabi ki
Cips de yedim
Hatta kavun karpuz da yedimama 5-6 dilimcik
Şeftali yemedim şimdi birşey diyemem
Dr 3 haftadan sonra herşeyi azar azar yiyebilirsiniz diyor canım
Bir yerden başlayacağız sonuçta
@etka31112 canım rezeneyi bıraktım 2 gün içmedim başağrım tavan yaptı
Göğüslerimin sertliği gitti sanki yumuşadı gibi
Az evvel içtim başağrım baya baya azaldı
Ben içme diyenlerin aksine içeceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?