- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #70.821
Ayni gogusu veriyosun peki ne kadar sure ara ile diger gogsun acimiyor mu o zaman sut bekledigi icin diger iki kere verdiginde bos bos bi meme gibi olmuyor mu uzun oldu ama anladin beniAyda 600 gr alt sinirdir. Bebis 10 gun sonraya 600 u geçmiş olur. Niye moralin bozuldu ki. Emzirirken meme degisimi sık yapiyor musun? Ben arka arkaya iki emzirme de ayni gogsu veriyorum
Isyanlardayim.hic deme ya benimki bazen uzun uyuyor ama uyanik oldugu surece aynen dedigin gibiyim nasil uatagina koyuyorum gozler faltasi gibi aciliyor ama memede gaz cikarirken misil misil uyuyor diyorlar ki kokuna alismistir parfum sıkıp gezicem beni anlamasin bu sipaÇıldırmama ramak kaldı Dün öğleden beri iki saat deliksiz uyumamıştır oğlum sürekli memede uyuyor koyuyorum uyanıyor gazını çıkarırken uyutuyorum koyuyorum on dk sonra uyanıyor karnı doyuyor sürekli emziriyorum ve sütüm var farkındayım gaz desen ilacını veriyorum daha çok gazının olduğu zamanlar olmuştu gaz degil sorun bi yerde yatınca durmuyorda sürekli yanında duruyum yada kucağımda oyalavanacak şeyler istiyor sorun ne kızlar sizinkilerde böyle yaptı mı hiç ne yapacağımı şaşırdım uykum çok var
Çok iyi ya :) gerçekten uzun bir süre kimbilir ne kadar üzücü zamanlar atlattın. Yasayan bilir. Bende geç evlendim benim 10 sene evvel çikolata kisti ameliyatim olmustu o baya bir düşürmüştür rezervimiCiddiyim canim evet normal yoldan oldu şükürler olsun rabbime bu yaz tûpbebek yaptiracaktik süpriz oldu ben 12 sene boyunca hep hamile kalsim ama düsük ve gelisim durmasi sonucu kürtajla sonlandi bu melegim rabbimin bize sabretmemizin hediyesi olarak düsünüyorum
Bu sbaah cok uğraştim uyumadi en sonunda aldım göğsüme göğsümde uyudu. Bazende omzunda uyuyor gazini çıkarirkn ve sanirdam omuzds uyumsk hoşuna gidiyorÇıldırmama ramak kaldı Dün öğleden beri iki saat deliksiz uyumamıştır oğlum sürekli memede uyuyor koyuyorum uyanıyor gazını çıkarırken uyutuyorum koyuyorum on dk sonra uyanıyor karnı doyuyor sürekli emziriyorum ve sütüm var farkındayım gaz desen ilacını veriyorum daha çok gazının olduğu zamanlar olmuştu gaz degil sorun bi yerde yatınca durmuyorda sürekli yanında duruyum yada kucağımda oyalavanacak şeyler istiyor sorun ne kızlar sizinkilerde böyle yaptı mı hiç ne yapacağımı şaşırdım uykum çok var
Babasi eve gelince emzir bi guzel bi saat ilgilensin.sen.uyuBu sbaah cok uğraştim uyumadi en sonunda aldım göğsüme göğsümde uyudu. Bazende omzunda uyuyor gazini çıkarirkn ve sanirdam omuzds uyumsk hoşuna gidiyor
Son sute yetidmek icin bn diğeri göğsü hmn vermiyorm maksimum bi gogsu yarim saat veriyormv bn. Eger on dakika emdi birakdiysa bidaki emmede diğer memeden degil emzirdigim memeden veriyorum on on bes dkiaka. Sonrs diğer memeye geçiyorumAyni gogusu veriyosun peki ne kadar sure ara ile diger gogsun acimiyor mu o zaman sut bekledigi icin diger iki kere verdiginde bos bos bi meme gibi olmuyor mu uzun oldu ama anladin beni
Bu tür fotoları nasıl yapıyorsunuz?Hayırlı 40 larımız olsun kızlaaaarrrr @ONTKNesrinay86 @Ftm41
Yuzunu gizleyerek de olsa 40 ucurma fotomuzu da paylasiyorum. Simdiye kadar bayram ve 1. Ay fotomuzu da yapmistik. Cok keyifli :)
Sabah huysuzds ama ogleye dogru uyudu. Bu sırada mısafir gldj. Uyku yok ysni. Cok iilginc bnmde uykum yok ama kafayı koysam uyurumBabasi eve gelince emzir bi guzel bi saat ilgilensin.sen.uyu
Gaz sorunu olduğunda huzursuz ama onun dışında kucak istiyor kucagimda sorun yok yatağında yatmak istemiyor oyle hzusirsuz diyemem yanı bunu da her bebek yapiyor sanırımYa sen bebegin doydugunu dusunuyorsan verme bizim dr birak dusuk kilo alsin ama sakin mama verme dedi bebegin genel durumu nasil huysuz mu agliyor mu
Korkum da o zaten mama verirsem daha çok uyucak beni daha az emicek kısır dingu yanı.Canum üzülme cozum olmuyor bizde ilk çıktığımızda kuvezde 25 gunde 100 gr almıştı atlas
Ben kafami duvarlara vurdum niye daha once götürmedim kontrole diye
Mama basladik mecbur sutum doyurmuyor yetersiz geliyordu demekki
Mamayla toparlandi ama emzirmeyi birakmadim simdide azaltmaya çalışıyorum yeniden sadece sut alsin diye ama once sutu arttirmam lazim
Yani her turlu büyüyorlar kendinj yıpratma dahada azlamasin sütun
Doktor yüzünden bile belli kilo almamış yeterliAyda 600 gr alt sinirdir. Bebis 10 gun sonraya 600 u geçmiş olur. Niye moralin bozuldu ki. Emzirirken meme degisimi sık yapiyor musun? Ben arka arkaya iki emzirme de ayni gogsu veriyorum
Canım aldırmadıysan bir duş aldırsan belki biraz rahatlar onun dışında benim de aklıma çok bir şey gelmiyor , bizimki de günün yarısında kucağımda olmak istiyorÇıldırmama ramak kaldı Dün öğleden beri iki saat deliksiz uyumamıştır oğlum sürekli memede uyuyor koyuyorum uyanıyor gazını çıkarırken uyutuyorum koyuyorum on dk sonra uyanıyor karnı doyuyor sürekli emziriyorum ve sütüm var farkındayım gaz desen ilacını veriyorum daha çok gazının olduğu zamanlar olmuştu gaz degil sorun bi yerde yatınca durmuyorda sürekli yanında duruyum yada kucağımda oyalavanacak şeyler istiyor sorun ne kızlar sizinkilerde böyle yaptı mı hiç ne yapacağımı şaşırdım uykum çok var
E bacim bu senin ikinci bebek demi. Oncekini emzirmistin boyle bir sey oldu mu? Arka arkaya 2 emzirmede ayni gogsu var bakalim ne olacak.Gaz sorunu olduğunda huzursuz ama onun dışında kucak istiyor kucagimda sorun yok yatağında yatmak istemiyor oyle hzusirsuz diyemem yanı bunu da her bebek yapiyor sanırım
Korkum da o zaten mama verirsem daha çok uyucak beni daha az emicek kısır dingu yanı.
Doktor yüzünden bile belli kilo almamış yeterli( yeni doğan görünümde mi demek istedi anlamadım
Bende genelde oyle yapmaya çalışıyorum ama arada dalıp diğerini verdiğimde oluyirdur, şutum doyurucu mu değil anlamadım yağ oranı az olunca kilo az alıyormuş bi bayan söyledi bugün emzirme odasında
Bende 5 yil ugrastim 3. Tup bebek sonucu sukur kavustuj7 sene miiii vay be ben 1,5 sene olmadı tedavi gördüm. Ben bana çok dedim senin epeymiş canım
Sutunu yaglandirici seyler ye canim doymasa cok aglar susturamazsin evet kucak isi bizdede var suan canli halde kucagimdaGaz sorunu olduğunda huzursuz ama onun dışında kucak istiyor kucagimda sorun yok yatağında yatmak istemiyor oyle hzusirsuz diyemem yanı bunu da her bebek yapiyor sanırım
Korkum da o zaten mama verirsem daha çok uyucak beni daha az emicek kısır dingu yanı.
Doktor yüzünden bile belli kilo almamış yeterli( yeni doğan görünümde mi demek istedi anlamadım
Bende genelde oyle yapmaya çalışıyorum ama arada dalıp diğerini verdiğimde oluyirdur, şutum doyurucu mu değil anlamadım yağ oranı az olunca kilo az alıyormuş bi bayan söyledi bugün emzirme odasında
Canim babyconcept foto yazinca instagramda ya da internette cesitli fotolar cikiyor. Elindeki malzemeye gore konsepti yerde veya yatak uzerinde hazirliyorsun. Bebegi koyup yukardan foto cekiyorsun. Telefonun ozelligine gore veya varsa foto uygulamalarindan yaraticiligini kullanip etiketlerle susleyebilirsin. Ben de note8 var, kalemini kullanarak fotografin uzerine cizim yaptimBu tür fotoları nasıl yapıyorsunuz?
Ilk uyandiginda birini verdim diyelim. Cok uzun uzun emip bosaltmiyor zaten, altini temizliyorum sonra yine istiyor ayni gogsu veriyorum. Sonra uyumak icin uzun emmek istediginde digerini veriyorum. Cok ac ve uykudan yeni uyandiginda dolu olani vermek lazim zira sut fazla gelsin istiyor.Ayni gogusu veriyosun peki ne kadar sure ara ile diger gogsun acimiyor mu o zaman sut bekledigi icin diger iki kere verdiginde bos bos bi meme gibi olmuyor mu uzun oldu ama anladin beni
Anladim ama benim oglus uzun emiyorIlk uyandiginda birini verdim diyelim. Cok uzun uzun emip bosaltmiyor zaten, altini temizliyorum sonra yine istiyor ayni gogsu veriyorum. Sonra uyumak icin uzun emmek istediginde digerini veriyorum. Cok ac ve uykudan yeni uyandiginda dolu olani vermek lazim zira sut fazla gelsin istiyor.
Emip boşalsa bile bi dahakine ilk ayni gogusle baslayip degistirin diyen de var canimAnladim ama benim oglus uzun emiyor
Tamam deneyeyim o zaman sagol canimEmip boşalsa bile bi dahakine ilk ayni gogusle baslayip degistirin diyen de var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?