2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çıldırmama ramak kaldı Dün öğleden beri iki saat deliksiz uyumamıştır oğlum sürekli memede uyuyor koyuyorum uyanıyor gazını çıkarırken uyutuyorum koyuyorum on dk sonra uyanıyor karnı doyuyor sürekli emziriyorum ve sütüm var farkındayım gaz desen ilacını veriyorum daha çok gazının olduğu zamanlar olmuştu gaz degil sorun bi yerde yatınca durmuyorda sürekli yanında duruyum yada kucağımda oyalavanacak şeyler istiyor sorun ne kızlar sizinkilerde böyle yaptı mı hiç ne yapacağımı şaşırdım uykum çok var

Ayda 600 gr alt sinirdir. Bebis 10 gun sonraya 600 u geçmiş olur. Niye moralin bozuldu ki. Emzirirken meme degisimi sık yapiyor musun? Ben arka arkaya iki emzirme de ayni gogsu veriyorum
Ayni gogusu veriyosun peki ne kadar sure ara ile diger gogsun acimiyor mu o zaman sut bekledigi icin diger iki kere verdiginde bos bos bi meme gibi olmuyor mu uzun oldu ama anladin beni

Isyanlardayim.hic deme ya benimki bazen uzun uyuyor ama uyanik oldugu surece aynen dedigin gibiyim nasil uatagina koyuyorum gozler faltasi gibi aciliyor ama memede gaz cikarirken misil misil uyuyor diyorlar ki kokuna alismistir parfum sıkıp gezicem beni anlamasin bu sipa

Çok iyi ya :) gerçekten uzun bir süre kimbilir ne kadar üzücü zamanlar atlattın. Yasayan bilir. Bende geç evlendim benim 10 sene evvel çikolata kisti ameliyatim olmustu o baya bir düşürmüştür rezervimi evlendikten sonra öğrendim çok bekleyemezdim hemen tedavi oldum çok şükür ilk denemede oldu miniğim :)1,5 sene sonra geldi mucizem

Bu sbaah cok uğraştim uyumadi en sonunda aldım göğsüme göğsümde uyudu. Bazende omzunda uyuyor gazini çıkarirkn ve sanirdam omuzds uyumsk hoşuna gidiyor

Ayni gogusu veriyosun peki ne kadar sure ara ile diger gogsun acimiyor mu o zaman sut bekledigi icin diger iki kere verdiginde bos bos bi meme gibi olmuyor mu uzun oldu ama anladin beni
Son sute yetidmek icin bn diğeri göğsü hmn vermiyorm maksimum bi gogsu yarim saat veriyormv bn. Eger on dakika emdi birakdiysa bidaki emmede diğer memeden degil emzirdigim memeden veriyorum on on bes dkiaka. Sonrs diğer memeye geçiyorum

Ya sen bebegin doydugunu dusunuyorsan verme bizim dr birak dusuk kilo alsin ama sakin mama verme dedi bebegin genel durumu nasil huysuz mu agliyor mu
Gaz sorunu olduğunda huzursuz ama onun dışında kucak istiyor kucagimda sorun yok yatağında yatmak istemiyor oyle hzusirsuz diyemem yanı bunu da her bebek yapiyor sanırım
Korkum da o zaten mama verirsem daha çok uyucak beni daha az emicek kısır dingu yanı.
Ayda 600 gr alt sinirdir. Bebis 10 gun sonraya 600 u geçmiş olur. Niye moralin bozuldu ki. Emzirirken meme degisimi sık yapiyor musun? Ben arka arkaya iki emzirme de ayni gogsu veriyorum
Doktor yüzünden bile belli kilo almamış yeterli ( yeni doğan görünümde mi demek istedi anlamadım
Bende genelde oyle yapmaya çalışıyorum ama arada dalıp diğerini verdiğimde oluyirdur, şutum doyurucu mu değil anlamadım yağ oranı az olunca kilo az alıyormuş bi bayan söyledi bugün emzirme odasında

Canım aldırmadıysan bir duş aldırsan belki biraz rahatlar onun dışında benim de aklıma çok bir şey gelmiyor , bizimki de günün yarısında kucağımda olmak istiyor

E bacim bu senin ikinci bebek demi. Oncekini emzirmistin boyle bir sey oldu mu? Arka arkaya 2 emzirmede ayni gogsu var bakalim ne olacak.

Sutunu yaglandirici seyler ye canim doymasa cok aglar susturamazsin evet kucak isi bizdede var suan canli halde kucagimda

Bu tür fotoları nasıl yapıyorsunuz?
Canim babyconcept foto yazinca instagramda ya da internette cesitli fotolar cikiyor. Elindeki malzemeye gore konsepti yerde veya yatak uzerinde hazirliyorsun. Bebegi koyup yukardan foto cekiyorsun. Telefonun ozelligine gore veya varsa foto uygulamalarindan yaraticiligini kullanip etiketlerle susleyebilirsin. Ben de note8 var, kalemini kullanarak fotografin uzerine cizim yaptim

Son düzenleme:
Ilk uyandiginda birini verdim diyelim. Cok uzun uzun emip bosaltmiyor zaten, altini temizliyorum sonra yine istiyor ayni gogsu veriyorum. Sonra uyumak icin uzun emmek istediginde digerini veriyorum. Cok ac ve uykudan yeni uyandiginda dolu olani vermek lazim zira sut fazla gelsin istiyor.

Anladim ama benim oglus uzun emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…