- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.461
Biz iş için burdayız eşim dünyada yer kalmamış gibi birde buraya el attı :) Az kaldı ama bitecek inşllah:) Bende iyi bir yere gidiyorum ama işte yani Türkiye göre bayağı geride olduğu için Batum’a Tiflis’e sık sık gidiyorum alışverişe:)Kutaisi çok eski yaa nasıl buldunuz :)
Bizim büyük büyük baba eski orta asyalı :) babam da batuma gider gelir arada. Yazın biz de Batum daydik bir gece de Kutaisi de kaldık . Siz is icabı mı orada yaşıyorsunuz?
Kutaisi De Amerikan Hastanesi var orası iyi aslında
Canim cok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun ilk önce panik ve stres yapmamaya çalış ben de aynı syeleri yaşamış biri olarak söylüyorum eğer üzülürsen bebeğini de uzMuş oluyorsun bol boll dua etKizlar bende suan 5+6 gunluk hamileyim ama malesef benim durumlar kötü sali gunu kanamam oldu doktor yatirdi 2 gun hastanede yattim ama icerideki kanama alani keseye baski yaparak keseyi bozuyor dedi doktorum progestan verdi ve bu benim 2. Gebeligim ilki de ayni sebeple dusmustu amdi cok korkuyorm yine aynisi olucak diye sdce wc ye kalkmama izin verdi doktor sali gününden beri hic kalkmadan yatiyorum benim durumumda olan kimse varmi kanama vs. Yasayan
Ben de biraz halsizlik oluyo bir de sıvı alınca mide bulantım oluyo onun dışında iyiyim çok şükür benim de 3 yaşında kızım var akşamları işten gelince dinlenmek istiyorum biraz ama sürekli oyun oynayalım deyince kıramıyorum o beni biraz zorluyor. İkinci üç aylık döneme girince herşey daha iyi olacak hepimiz için inşallah yeter ki sağlıkla ilerlesin hamileliğimizTşk ederim canım hem eşimin hemde benim tarafıma da uzağız annemlerin sorunu var gelemez k.valide gelse artık o mu bana bakar ben mi ona bakarım ortalık iyice karışır ama hiç
geçmeyecek gibi bu sıkıntılar sizlerde mi aynısınuz
Cok sagol canim amin insallahCanim cok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun ilk önce panik ve stres yapmamaya çalış ben de aynı syeleri yaşamış biri olarak söylüyorum eğer üzülürsen bebeğini de uzMuş oluyorsun bol boll dua et
Evet haklısın canım. Zaten bugün bakan doktor jinekolog onkologtu yani gebelik takibi yapan bi doktor değil o yüzden de çok üstün körü baktı aslında. Haftaya ilk gebeliğimi takip eden doktora gidicem o da riskli gebelik uzmanı makineleri gayet gelişmiş inşallah herşey yolundadır buraya yazınca içim gerçekten rahatladı iyi ki varsınız :)Ultrason cihazı da önemli belki çok iyi değildir benim 2. Gittiğim makinem iyi degil demisti makinesi iyi olan bir yere git dedi sen haftaya yine oraya göremezse baska doktora gidersin
Amin canım insallahBizde oyle düşünüyrz canm allah hepimizin bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Tabi bilmekte fayda var. Son anda şok olmamak için bende yaptırmak istiyorum. ALLAH hepimizin evlatlarını sağ salim kucagimizi almayi nasip etsin inslalahCanım bende böyle ikilemde kalmıştı bende öyle bir durum olsa aldırmayı düşünmüyorum ama bebeğimin bir hastalığı varsa onu öğrenip Doğuma kadar kendimi hazırlayıp okunuda daha bilgili olup daha iyi bakabilmek için yaptırmak istiyorum
Cok gecmis olsunKizlar bende suan 5+6 gunluk hamileyim ama malesef benim durumlar kötü sali gunu kanamam oldu doktor yatirdi 2 gun hastanede yattim ama icerideki kanama alani keseye baski yaparak keseyi bozuyor dedi doktorum progestan verdi ve bu benim 2. Gebeligim ilki de ayni sebeple dusmustu amdi cok korkuyorm yine aynisi olucak diye sdce wc ye kalkmama izin verdi doktor sali gününden beri hic kalkmadan yatiyorum benim durumumda olan kimse varmi kanama vs. Yasayan
Gerçekten kimden duyduysam çok memnun herkesin dilinde kapısıda hep dolu.İletişim,anlaşabilmekte çok önemli inşallah umduğumuzu buluruz:)Evet evet selda hanim. Ben cok memnundum yine ona devam edecektim ama bu sekilde olursa arada kaynamayayim diye korkuyorum, tam ilgilenemezse falan diye. Ben gebeligi ilk ogrendigimde 13 subata randevu vardi, aldin her ihtimale karsi. Ama bugun medical park meral hanima gittim, denemiş de oldum hem, memnun kaldim ilk seferden...
Allllah arkadasina sabir versin valla bende kilo versem keske yanlarim dolmus kiz karni gibi belim kalinlasmis direkHaklısın arkadaşım. Ya ben başka bir 6 aylık hamile arkadaşımın üzücü haberini aldım da ondan etkilendim sanırım.
Birde benim karnım küçülmüş kızlar ya. Belki şişkinliği geçti doğru dürüst yemediğim için 1,7 kg verdim. Yiyorum da kendi pişirdiğim yemekler bana tadı kötü gelmeye başladı, mandalina, ceviz, armut şeklinde besleniyorum ,günde 1-2 dilim ekmeği tereotuyla ya domatesle yiyorum o kadar
Canım inan ki burda okudum okudum bende kafamda kurdum ya dış gebelikse ya kimyasalsa yada kalp atışı oluşmazsa bir tanıdığı 7. Haftada çağırmışlar kalp atışı için 6 da duyulmamış bende aynı hastaneye ve ilçede olduğum için 7. Haftayı bekledim çok şükür hem gördüm hemde kalbini duydum burdan senin vesilenle tüm arkadaşlara söylüyorum Allah kötüyü getirmesin ama lütfen içinizi ferah tutun sen de öyle olur inşallah bir hafta daha bekle inş. İyi sonuçlar alırsınKızlar bugün doktora gittim. Daha önce okuyanlar biliyordur belki rahim ağzından biyopsi yapılması söz konusuydu geçen hafta. gebelik çıkınca doktor bu hafta için çağırmıştı bugün gittim karından ultrasonla baktı göremedi daha sonra vjinal baktı gördü ama kalp atışı yok dedi. Ben geçen hafta da başka bi kadın doğumcuya gitmiştim yine vjinal bakılmıştı doktor bir hafta geç döllenme olmuş demişti ama tam bir hafta sonra karından görülmesi gerekmez miydi? gerçi bugün çok uğraşmadı doktor bi iki defa gezdirdi karnımda sonra hemen görünmüyo deyip vajinal bakalım dedi. Bebek görünüyo ama kalp atışı henüz görünmüyo dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama ne bileyim içime de kuşku düştü. Eğer bir hafta geç döllenmeyse 5+4 falan olmam lazım. Normal midir sizce?
Ayyy ciddenmi yani şimdi bana bulantı için hap falan vermiyolarmı snin varmı bulantın?Merhaba cinocuk hayirli olsun bebis.ben de ingilteredeyim.sureci anlatayim sana.hamileligini ogrendiginde gpye haber veriyorsun.genelde hemsire randevusu verip genel bilgilerini aliyorlar.ilk gebeliginse 8. Degilse 10. Haftada ebe randevun oluyor.12. Ve 20. Hafta civari ultrasona cagiriyorlar hastaneye.herhangi bir saglik problemin yoksa sadece birkac haftada bir ebe randevun oluyor.her kontrolde tansiyon idrar bakiyorlar.ara ara da kan tahlili tabii ki.ve zamani gelince doguma gidiyorsun.ama asiri sancin veya kanaman olursa acile gidip ordan ultrasona sevk ediliyorsun.asiri bulantin olursa da gpye gidip ilac dileniyorsun.
Kizlar bugun anneme geldim oy cocukla yol cok zor 2 saatte olsa :) bi de hastalığı gecmedi yolda burdaki doktorumuzu aradim randevu aldim gelir gelmez goturdum igneye basladikama anneme gelmekle ne kadar iyi bir sey yaptığımi gelince anladim ben günlerdir acmisim yaaa :) bulantilarimda daha az:) sizler nasilsiniz hersey yolunda mi etiketlendiklerime cevap verdim ama gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir :)
Bi hafta sonra gel bakalım dedi. Endişelenmek istemiyorum içimden kötü birşey de geçmiyor sadece karından görmemesi aklımı kurcaladı
Canım hiç endişelenme 6+6 da karından gördüm ben.8.haftamda gitmiştim acile ağrılardan dolayı Prof vardı.karından baktı göremedi çok gazın var dedi.halbuki 2 kez karından görünmüştü önceden.cihazıda iyiydi.sonuç olarak vajinal baktı. o yüzden sakin ol bebişin senle haftaya göreceksin.Kızlar bugün doktora gittim. Daha önce okuyanlar biliyordur belki rahim ağzından biyopsi yapılması söz konusuydu geçen hafta. gebelik çıkınca doktor bu hafta için çağırmıştı bugün gittim karından ultrasonla baktı göremedi daha sonra vjinal baktı gördü ama kalp atışı yok dedi. Ben geçen hafta da başka bi kadın doğumcuya gitmiştim yine vjinal bakılmıştı doktor bir hafta geç döllenme olmuş demişti ama tam bir hafta sonra karından görülmesi gerekmez miydi? gerçi bugün çok uğraşmadı doktor bi iki defa gezdirdi karnımda sonra hemen görünmüyo deyip vajinal bakalım dedi. Bebek görünüyo ama kalp atışı henüz görünmüyo dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama ne bileyim içime de kuşku düştü. Eğer bir hafta geç döllenmeyse 5+4 falan olmam lazım. Normal midir sizce?
Sağolasın canım. Hayırlısı bakalımGerçekten oyle canim buraya gelince cocuk aciliyor resmen.. Cok guzel bir zaman gitmek için canim Sende kazasiz belasiz kavus annecigine insallah..
Benim de aynı canım. Sabah kızım için olmasa asla mutfağa girmem. Her tarafım ağrıyor. Aşırı mide bulantısı ve yanması var. Evde zaruri işleri yapıyorum. Hergüne biryer. Bazen kızıma haksızlık olduğunu düşünüyorum. Canım sıkılıyor.Kızlaarrr çok kötüyümmm bulantı mide yanması halsizlik..... Ne derseniz var başımı kaldıramıyorum ev berbat halde üstüne birde 2 yaşında oğlum var. Birde bel ağrım çok fazla bel fıtığımda var zaten ama dayanamıyorum artık
Canım bende böyle ikilemde kalmıştı bende öyle bir durum olsa aldırmayı düşünmüyorum ama bebeğimin bir hastalığı varsa onu öğrenip Doğuma kadar kendimi hazırlayıp okunuda daha bilgili olup daha iyi bakabilmek için yaptırmak istiyorum
Tabi bilmekte fayda var. Son anda şok olmamak için bende yaptırmak istiyorum. ALLAH hepimizin evlatlarını sağ salim kucagimizi almayi nasip etsin inslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?