2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz iş için burdayız eşim dünyada yer kalmamış gibi birde buraya el attı :) Az kaldı ama bitecek inşllah:) Bende iyi bir yere gidiyorum ama işte yani Türkiye göre bayağı geride olduğu için Batum’a Tiflis’e sık sık gidiyorum alışverişe:)

Canim cok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun ilk önce panik ve stres yapmamaya çalış ben de aynı syeleri yaşamış biri olarak söylüyorum eğer üzülürsen bebeğini de uzMuş oluyorsun bol boll dua et

Ben de biraz halsizlik oluyo bir de sıvı alınca mide bulantım oluyo onun dışında iyiyim çok şükür benim de 3 yaşında kızım var akşamları işten gelince dinlenmek istiyorum biraz ama sürekli oyun oynayalım deyince kıramıyorum o beni biraz zorluyor. İkinci üç aylık döneme girince herşey daha iyi olacak hepimiz için inşallah yeter ki sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz

Ultrason cihazı da önemli belki çok iyi değildir benim 2. Gittiğim makinem iyi degil demisti makinesi iyi olan bir yere git dedi sen haftaya yine oraya göremezse baska doktora gidersin
Evet haklısın canım. Zaten bugün bakan doktor jinekolog onkologtu yani gebelik takibi yapan bi doktor değil o yüzden de çok üstün körü baktı aslında. Haftaya ilk gebeliğimi takip eden doktora gidicem o da riskli gebelik uzmanı makineleri gayet gelişmiş inşallah herşey yolundadır buraya yazınca içim gerçekten rahatladı iyi ki varsınız :)

Kızlar bulantı ve istifra etmeler beni benden alıyo. Bi tavsiyeniz var mı. Dayanamıyorum artık.

Tabi bilmekte fayda var. Son anda şok olmamak için bende yaptırmak istiyorum. ALLAH hepimizin evlatlarını sağ salim kucagimizi almayi nasip etsin inslalah

Cok gecmis olsun icini ferah tut insallah bebisin seninledir

Gerçekten kimden duyduysam çok memnun herkesin dilinde kapısıda hep dolu.İletişim,anlaşabilmekte çok önemli inşallah umduğumuzu buluruz:)

Allllah arkadasina sabir versin valla bende kilo versem keske yanlarim dolmus kiz karni gibi belim kalinlasmis direk

Canım inan ki burda okudum okudum bende kafamda kurdum ya dış gebelikse ya kimyasalsa yada kalp atışı oluşmazsa bir tanıdığı 7. Haftada çağırmışlar kalp atışı için 6 da duyulmamış bende aynı hastaneye ve ilçede olduğum için 7. Haftayı bekledim çok şükür hem gördüm hemde kalbini duydum burdan senin vesilenle tüm arkadaşlara söylüyorum Allah kötüyü getirmesin ama lütfen içinizi ferah tutun sen de öyle olur inşallah bir hafta daha bekle inş. İyi sonuçlar alırsın

Ayyy ciddenmi yani şimdi bana bulantı için hap falan vermiyolarmı snin varmı bulantın?

Hadi geçmiş olsun annecigin güzelce besler seni şimdi. Bebeğine de Allah şifa versin canım insaallah

Bi hafta sonra gel bakalım dedi. Endişelenmek istemiyorum içimden kötü birşey de geçmiyor sadece karından görmemesi aklımı kurcaladı

Canım ben bugün Sat'a göre 8+0ım
2 hafta önce bende de gozukmemisti bugün gözüktü kendini uzme biraz daha bekle lutfen sen de göreceksin insaallah

Canım hiç endişelenme 6+6 da karından gördüm ben.8.haftamda gitmiştim acile ağrılardan dolayı Prof vardı.karından baktı göremedi çok gazın var dedi.halbuki 2 kez karından görünmüştü önceden.cihazıda iyiydi.sonuç olarak vajinal baktı. o yüzden sakin ol bebişin senle haftaya göreceksin.

Benim de aynı canım. Sabah kızım için olmasa asla mutfağa girmem. Her tarafım ağrıyor. Aşırı mide bulantısı ve yanması var. Evde zaruri işleri yapıyorum. Hergüne biryer. Bazen kızıma haksızlık olduğunu düşünüyorum. Canım sıkılıyor.

Tabi bilmekte fayda var. Son anda şok olmamak için bende yaptırmak istiyorum. ALLAH hepimizin evlatlarını sağ salim kucagimizi almayi nasip etsin inslalah

Kızlar benim kardeşim down sendromlu bugün doktorum ikili üçlü test yaptırmak isteyip istemediğimi sordu. Ben de bir sorun varsa da aldırmam bilip kendimi hazırlamak istiyorum dedim. Peki amniyosentez yaptıracak mısın risk çıksa dedi hamileliği riske soktuğu için yaptırmam dedim.
O zaman bence ikili üçlü testi yaptırma eğer risk çıkarsa kendini strese sokacaksin stres daha zararlı bebeğe dedi. Bu arada amniyosentez yerine normal kan alıp ABD'de bir merkezde kandan bakilabiliyormus bu kromozom hastalıklarına ama pahalı.
Biz kardesimde de sadece detaylı ultrason yaptirmistik ve ense kalınlığı normaldi sıkıntı görmemişti doktor. Annem de aldirmayacagi icin testleri yaptırmamisti. Ailemizde ilk olduğu için şok olmuştuk tabi ama su an dünyalar tatlısı bir çocuk. Ben de eşimle konuştum yaptırmamaya karar verdik. Ic organlarda bir sıkıntı var mı diye detaylı ultrason yaptıracağız sadece.
Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Sadece şunu bilin böyle çocuklar dünyanın sonu değil. Annem 10 kilo verdi o zaman sutu kesildi mahvolduk dedik ama olmadık ailemizin neşe kaynağı küçük teyzoş olacak insaallah benim bebeğim olunca :)

Bende bugün kalp atışını 7+3 olunca duydum ama mide bulantım başladı. Bu zamana kadar kusma olmamıştı. Acilden doktor serum taktırdı biraz rahatladım. Kan ilacı verdı ayrıca idrar enfeksiyonu için ialç verdi. Kasıkta sürekli batma var sizde de var mıydı ve ilaçla geçti mi? Tek kullanımlık daha önce içtiğim ilaç fayda etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…