- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #8.041
Normal yolla gebeliklerde istenmiyor diye biliyorum canım.Kan pıhtılaşması var sanırım?
Bu nasıl öğreniliyor arkadaşlar? Yani vakti geldiğinde dr istiyor mu tahlili? Eğer varsa önlemini almak gerek Allah korusun ciddi bir durum çünkü.
Benim bulantılarım olmuyor ama iştahsızlık sorunu çok yaşıyorumYa bende de o duygu başladı sanki bundan sonra hayat hep bulantılar la geçicek. Çok açım ama hiç birşey yiyemiyorum. Yiyince kötü oluyorum yemeyince daha da kötü oluyorum. Gece bile uykumdan uyanıyorum kusmak için
Tracy Hogg un kitapları çok iyi olduğunu duydum. Bebek hemşiresi kendisi alanında çok uzman.Kitap okuyanınız var mı arkadaşlar gebelik ve/veya çocuk bakımıyla ilgili? İlk bebeğim olacak heyecanlıyım biraz, okuyup bilgilenmek istiyorumTavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı acaba?
Evet ismini gördüm ben de, araştırıyorum çok teşekkürler canım :)Tracy Hogg un kitapları çok iyi olduğunu duydum. Bebek hemşiresi kendisi alanında çok uzman.
O kadar çok rastladım ki burada ister istemez içime kurt düştü.Kontrolümde doktoruma sorayım en iyisiNormal yolla gebeliklerde istenmiyor diye biliyorum canım.
Güzel bir konu açtın bende bunu araştırıyorum şuanda Hindistan cevizi yağı kullanıyorum zaten normaldede kullanıyordum ama şimdi karın bölgesine daha ağırlık verdim vazelin iyi diyorlar ama oda bebeğe zararlı olabilirmişKızlar karın çatlakları için herhangi bir önlem alsak erkenden faydası olur mu ? Var mı bildiğiniz bir krem ?
Benim 2. Ama oğlum da hiç kilo almadım 17 yaşındaydım şimdi yaş 28 kilo alma kapasitemde var yoksa oğlumda hiç biryerimde bir çizik yok genelde insanlar Doğum yaptığıma inanmazdı şimdi böyle olur umarımBende araştırdım ama sadece bol su içmek ve masaj iyiymiş eğer annede kızkardeste varsa kaçınılmazmışaçıkcası doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Sizin ilk gebelik mi ?
Evet canım kızım var bir tane :) 2. Melek de sürpriz oldu.. aminnnn duymayan herkesin başına içinde banaEvet canım 2. Bebiş seninde mi. Allaha şükürler olsun gördüm tık tıkları da duydumdarısı görmeyip de duymayanların başına inşallah
Yani biz dikkat edelim inşllah olmaz olursada gertireğiz artık daha genciz güzel de kalmak lazım:)))inşallah hamileliğiniz yine öyle geçer benim ilk gebelik oldugu için yaş da 27 biraz pirpirikli oldum :)
Tatlım mrb ben bebek yağı kullanıyorum ilk bebeğimde kullandım bi çatlak yok karın bölgemde son aylara yakın bacaklarıma sürmedim işte oralar çatladı çok pişman oldum şimdiden de başladım bu bebeğimde önerim kullanmalısın suyla falan olacak iş değil son aylarda acayip kaşıntı oluyor karında ve çatlamak istiyor haliyle çatlağı bişey kullanmayaıp da olmayan çok nadirBende araştırdım ama sadece bol su içmek ve masaj iyiymiş eğer annede kızkardeste varsa kaçınılmazmışaçıkcası doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Sizin ilk gebelik mi ?
Bide ben birşey sorucam benim şimdiden kaşınıyor karnım bu normalmi bu kadar erken başlarmıTatlım mrb ben bebek yağı kullanıyorum ilk bebeğimde kullandım bi çatlak yok karın bölgemde son aylara yakın bacaklarıma sürmedim işte oralar çatladı çok pişman oldum şimdiden de başladım bu bebeğimde önerim kullanmalısın suyla falan olacak iş değil son aylarda acayip kaşıntı oluyor karında ve çatlamak istiyor haliyle çatlağı bişey kullanmayaıp da olmayan çok nadir
Vardır tabi doktorun bir bildiği bende çok üstelemedim canım zaten deraylı ultrasonda dinletiyorlarmış. Hatırlamaz mıyım ayrıca seni :) kabızlıktan yola çıktıl test yapmaya itmiştim seniCanım mahşallahh miniğimize emin ol dinletmemesi en güzeli bebeğinin sağlığı için. Maşallah sağlıkla büyüyosunuz. Sayende erkenden test yapıp gebeliğimi öğrenmiştim hatırlarsan:) bizde 6+1olduk
Canım ben yakın arkadaşımın tavsiyesiyle lierac krem aldım daha başlamadım kullanmaya, arkadaşım çok memnundu sıfır çatlakla tamamladı gebeliğiniKızlar karın çatlakları için herhangi bir önlem alsak erkenden faydası olur mu ? Var mı bildiğiniz bir krem ?
Bu kez benimde şimdiden başladı kaşınmaya yoksa 3. Ayda başlamıştım ilk bebişte bunda kaşıntıdan dolayı çatlar diye hemen başladım bebek yağı veya badem yağına başlayabilirsin zararı olmaz bence sonuçta bebek yağını bebeğede kullanmıyor muyuzBide ben birşey sorucam benim şimdiden kaşınıyor karnım bu normalmi bu kadar erken başlarmı
Evet haklısınız teşekkür ederim Hindistan cevizi yapı kullanıyorum ama bebek yapışa derhal kullanmaya başlıycam dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kendimizde az hasarla atlatırız:)Bu kez benimde şimdiden başladı kaşınmaya yoksa 3. Ayda başlamıştım ilk bebişte bunda kaşıntıdan dolayı çatlar diye hemen başladım bebek yağı veya badem yağına başlayabilirsin zararı olmaz bence sonuçta bebek yağını bebeğede kullanmıyor muyuz
İnşallah canım roll on vs kullıyor musunuz bu tarz ürünlere gebelikte zararlı diyorlar ama benimde en büyük alışkanlığımEvet haklısınız teşekkür ederim Hindistan cevizi yapı kullanıyorum ama bebek yapışa derhal kullanmaya başlıycam dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kendimizde az hasarla atlatırız:)
Koltuk altı dedorantı muhakkak kullanıyorum ne zararı olabilrki acaba hiç araştırmadım parfüm kullanımını azaltım hergün sıkmıyorum bide saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz ben 3. Ay geçince bitkisel boyayla boyatmayı düşünüyorum ne çok soru sordum Bugun bende:)İnşallah canım roll on vs kullıyor musunuz bu tarz ürünlere gebelikte zararlı diyorlar ama benimde en büyük alışkanlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?