2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk bebiştede boyamadım bundada düşünmüyorum canım sonuçta saça giriyor ve deriye geçirgenliği var 9 ayda boyasız dursun bişey olmaz yani ben tesettürlüyüm olmasamda yine boyamazdım bizde ne saç kesilir hamileyken nede boyanır hani ünlüler boyuyor tamam ama onların aldığı boyalarla bizim bitkisel diye aldıklarımızda eminim dağlar kadar fark vardır o yüzden yazık minişe idare etmelisin bence

Evet haklısın ama ben boyarsam da abilerim iyi kuaförler yani onların getireceği iyi bir bitkisel bir boyayla boyarım diye düşündüm ama tabi onlar ve doktorda uygun görürse saç kesme bizdede kesinlikle izin vermiyorlar Annem zaten izin vermez kesmeye:)

Senin güveneceğin kişiler varmış dra sorup boyat o zaman. Ya eşimin yeğeni ki kendisi özgüven abidesi hem açtı evde kendi kendine kaç kerede boyadı doğurana kadar ona bişey olmadı ama biz yapsak tam tersi herşeyde bizi bulur

Hamileyken saç kesilirse bebeğinde annenşnde ömrü kısalır derler tabiki hurafe ama yinede kestirmiyorum korkumdan

Kuzum benim ya bnde öyleyim çok heyecanlı ve çok korku doluyum sabirsizlanmak mi bnde de var o nasıl geçecek bilmiyorum inan ama inşallah 7 ay kaldı o zamanlar da gelecek 2 ay kaldı dicez can ta hazirlayacagiz yahu minik eller kiyamam ya ne tatlı telaş dimi ❤

Canım ya ilk bebeğin mi

Canım ya ilk bebeğin mi
Evet bitanem ilk biraz heyecanlı biraz duygulu 4 aylık evliyim fakat prolaktinemi var bnde 13 yaşından beri doktorlar ilaç kullanmazsam anne olamauacagimi söyleyip durdu hamd olsun şu an 2 aylık bebeğim ama mutlaka tüm annislere tavsiyem dua

Dünya dua üstüne geriye kalan herşey sadece vesile kurban olayım yardana ki bu güzel mucizeleri nasip etti bizede. Heyecanlıyım dedin ya aklıma geldi ilk bebğimiz eve geldi evin dış kapısı açılır açılmaz evde missss gibi bir bebek kokusu hala burnumda o kokuyu tekrar duyabilecek olmakta beni heyecanlandırıyor rabnim herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

Ya eve gelmeden kokusu sarmış evi değil mi kurban olurum yerim yaaa bnde çok heyecanlıyım ama allahım isteyen herkese tüm arkadaşlarımızı kardeşlerimize versin gerçekten dua ediyorum hep bizimkileri dolduran rabbim herkesinkini doldursun

Aminn canım benim nirde kıpır kıpr etmeye başlasa da varlığını tam hissetsem diyorum

Ben küçük bi ilçedeyim burda devlette k.doğum bile yok o kadarküçük yani. Merkezde özel bir hastaneye gidiyorum ama hani yine öyle aham şaham değil arkadaşlar özel doğum paketlerinden güzel hastanelerden bahsediyor nerde yaşadığını bilmiyorum o yüzden ne dicemi bilemedim

Ben saçımı kestirdim valla inşallah birşey olmaz. Kate middleton hamileyken saçını kestirdi birkaç ay önce hamileyken. Kötü bir etkisi olsa kraliyet ailesi izin vermezdi heralde.

Ben saçımı kestirdim valla inşallah birşey olmaz. Kate middleton hamileyken saçını kestirdi birkaç ay önce hamileyken. Kötü bir etkisi olsa kraliyet ailesi izin vermezdi heralde.
Nihat hatipoğlu özellikle açıkladı hurafe olduğunu da sen gel büyüklere anlat. Bende planlı hamike kaldığım için kalmadan önce hem kısacık kestirdim hemde boyadım saçıyla uğraşmazsa duramayanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…