2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hazır tatildeyken kestirdim. Tatil bitince kestirme şansım olmayacak bundan sonra kestirmem artık, uzasın uzayabildiği kadar...

Bn ankara da oturuyorum ama hiç bilmiyorum şimdilik küçük ama daha sonrası ve doğum için karar veremiyorum hicbiseye canm bnm ya sen nerde yaşıyorsun rabbim yardımcn olsun hastane için gerçekten bu minikler bir mucize

Büyük şehirde yaşıyorsan devlet hast nasıl yani tek kişilik oda falan var mı benimde takıntım bu birde sezaryen olucam declet hastanesi 2 günden önce bırakmıyor özelde 1 gün sonra evindesin
Hiç arastirmadim ama sanırım tek kişilik var hastaneler ama bn bilmiyorum bn de oda ve temizlik konusunda titizim ama eşme anlatamıyorum bir türlü

İyi akşamlar kızlar, sendromlu bir pazartesiyi geride bırakıp akşam ancak bakabildim ohhh yine dolmuş sayfalar... inşallah iyidir tüm haberler. Ya kızlar ben çok alıngan oldum kontrol etmek istiyorum edemiyorum.

Gaz sancısını tarif etmissin.bende cekiyorum cok gena iki buklum kalıyorum sancı gelimce

Kahramanmaraşın bir ilçesindeyim canım eşim burda çalışıyor normalde aile falan herkes merkezde ama biz iş dolayısıyla burdayız burda devlette bşr tane kadın doğum hastanesi var oda istediğim gibi değil ankarada hastane seçeneği buradan yüz kat iyi olsa gerek iyice bir araştır doğum mahrem bişey sonuçta iki doğum yapan kadının aynı odada kalması eşleri ailesi vs gelirse o sorun bence

Kızlar benim için önemli olan hastane donanımının iyi olması, kadın ve bebek yoğun bakımının olması, her hangi bir duruma karşı tam teşekküllü olması. bir gece kalıp çıkacaz sonuçta , daha önce yaşadığım için hiç farketmiyor o anda tekmisin, iki kişimi , dörtmü. O gece herkes ağrısını yaşıyor ve birbirini de en iyi yanındakiler anlıyor. Zor bela ayağa kalka bilenler diğerine de su veriyor mesela. Benim yanımda bir kız vardı, o zaman onda ikinciydi benim ilk doğumumdu bana en çok onun yardımı dokundu. Çocuğu almaya bile birimiz kalkıyorduk öbürünü de alıp veriyorduk.

Bu konuda haklısın canım benim kalabalığım çok oluyor maalesef benim ailem uzakta onlar geliyor eşimin ailesi merkezde hepsi bir çıkıp geliyor bebiş görmeye oda tek kişilik olmazsa o kalabalığı bi düşünsene yani niyeti arıttım bunda suit oda düşünüyorum bu sebeplerden

Hepsi o gün hastaneyemi direk gelir? İlk çocukmu? Benimkiler yurtdışında yaşıyorlar. Okullar tatile kapandığında babam gelip kızımı alacak sağolsunlar benden çok daha güzel bakıyorlar. Kesinlikle bir ay bebek görmesi ve s. Misafiri kabul etmeyeceğim, grip olduğunu saklayanı geç hatta suçiçeği geçiren çocukla geleni görmüşlüğüm var.

Aynen öyle bizden hastaneye tek annem gelir diğerleri ilçede evimde kalır 2. Çocuğum olacak inş. Merkeze gidiyorum doğuma eşimin aileside merkezde ya o kadar kaşabalıklar ki ilk gün ven eve gelmeden hepsi gelir tabi ki ama sırasıyla yarum saat uğramaları bile yeter eltikerim sağolsunlat onlar yardımcı olmaya çalışırda gerisi boş kalabalık yani. Bu kez yaramaz birde oğlum var ne yapacam bilmiyorum daha kayınvalidem diyor ki şimdiden çocuğuda alırım yanında gecede dururuz beni öldürecekler galiba yattığım yerde kriz sebebi

Oğlun kaç yaşında? Götürüp evinde baksa olmazmı? Bir iki gün dinlenebilirdin. Sezeryanmi normal doğummu sende? Bende sezeryan.

Oğlun kaç yaşında? Götürüp evinde baksa olmazmı? Bir iki gün dinlenebilirdin. Sezeryanmi normal doğummu sende? Bende sezeryan.
Sezaryen oğlum iki yaşında babasıyla gönderiicem onu annesinin evine kardeşini görüp gider benden çok baba delisi zaten ya ilk doğumda kalkma yatma bilmedim sen şimdi zor kalkıyodum dedin inş bundada bilmem bebk falan ayyy diyoruz da doğum gelince aklıma yine korktum

Hayırlısıyla sağlıkla doğumumuzunda müjdesini verelim inşallah canım. Hertürlü doktor haberlerini bekliyorum senden:) kontrole gittikçe yaz bana da. Buarda bende mustela ve bioili karışık kullanıcam bu hafta başlamayı düşünüyorum nekadar erken okadar iyi

Ayy sağlıkla ogünleri görelim inşallah kuzum. Ömrümüzün en güzel zamanını yaşıcaz artık. Bundan önce herşey boştu artık bi amacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…