2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sizé canım. Alllah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım. 10 haftalikken neden kaybettim bebeğini sen canım çok üzüldüm

becerebildim mi resm yüklemeyi blmiyom :)))

Sakin istifa verme canim tum hakların tazminatın ölür alamazsin..evlilik tarihin ne? Yeni evliysen nikah tarihinden itibaren 1 yil icinde de ayrilabilirsin kidem tazminatini alirsin

Yok zaten istifa vermeyeceğimi arzu ediyorlarsa kovabileceklerini söyledim tazminatımı yakmayı hiç düşünmüyorum. Hamilelik olmasa artık bıkmıştım martta istifa edecektim fakat şu an 16 hafta doğum parası alacağım insaallah bunu yakmaya hiç niyetim yok. Aynen öyle dedim bu benim yasal hakkım diye bunu da bizi tehdit mi ediyorsuna getirdiler. Bir de genel müdürüm kadın. Çok yazık. İşimi yapar evime dönerim
3 yıllık evliyim o hakkım yok canım

10 haftalık hamilelik içinde olanlar ne gibi belirtileriniz var acaba? Benim 2 gündür aniden acikma hallerim başladı. Birden midem kaziniyor. Sizde de var mı böyle seyler

Bende test yaptım geçen hafta pozitif çıktı. Bugün kontrole gittik belki de hamile değilimdir diyerek gittim. Ultrasyona bakar bakmaz Dr kalp atışını dinletti çok heycanlıydı. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.

10 haftalık hamilelik içinde olanlar ne gibi belirtileriniz var acaba? Benim 2 gündür aniden acikma hallerim başladı. Birden midem kaziniyor. Sizde de var mı böyle seyler
Ben 11 haftalık oldum canım ama 1 Haftadır çılgınlar gibi yemek yiyyorum çok acıkıyorum

Ne guZEL direk kalp atışını duymussunuz.kac haftaliksinir. Hayırlı olsun bubarada

Ben 11 haftalık oldum canım ama 1 Haftadır çılgınlar gibi yemek yiyyorum çok acıkıyorum
Ay ben gelebilcem mi acaba o bölüme hani hamileler çok yiyoduuu homidi gırtlaktı
8.haftama giricem şu ilk trimester bi bitse şişsem doymasam falan gram şikayetlenmicem ya..
Böyle bir iştahsızlık olamaz lokmalar ağzımda büyüyor resmen yaşamak için yiyorum

Nasıl sinirleniyorum böyle yöneticilere anlatamam

Bi de kadınmıs

İşe gireli 3-5 ay olup hamileyim diyenlere kızıyorım sadece işvereni de düşünmek lazım diye ama o da nasip soncta

Onun haricinde hayırlı olsun demeleri yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…