2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende oyleydim kahvaltı işkence geliyordu. Lokmalar ağzımda büyüyordu resmen.

Öncelikle herkese Günaydın ,Benim bulantın çok şükür kesildi iştahım da açıldı belki büyütü artık ondandır umarım sizlerin de düzelir

Benimde bitti çok şükür iki gündür dinmek bilmeyen bir baş ağrısı çekiyorum

Benimde yok persembe den beri aman aman bir bulantim acaba artık bitti mi tamam mi

Allahim su gunleri bize de nasip et. Sabah falan da hic bulanmiyor mu yani sizin... bu sizin haftalari gorunce cok heves ediyorum ben de.

Oncesinde iştahın kapalımıydı peki seninde? Benim kapalıydı 2 3 gündür açıldı sanki. Peki gaz siskinligin var mı sende de
Kapalıydı canım birşey yiyemiyorumdum herşeyden tiksiniyordum gaz şişkliğini var kaşık ağrısı bide sırtım ağrım var çok fazla

Düzelir Allah’ın izniyle merak etme bende çok zayıflıycam falan diyordum hatta hatırlarsan diyordumki bebeği beslenemiyorum diye endişe ediyorum diye yazmıştım

İşe girerken aynı genel müdür ne zaman çocuk düşünüyorsun dedi. 2 sene düşünmüyorum dedim gerçekten de 2.5 sene sonra hamile kaldım ama bunu sormaya bile hakları yok bana kalırsa

İnsanlıktan çıkmışlar resmen çok yazık.

Allahim su gunleri bize de nasip et. Sabah falan da hic bulanmiyor mu yani sizin... bu sizin haftalari gorunce cok heves ediyorum ben de.
Arada bir olması normal canım şimdi ben üşengeçlik var açlığa hiç dayanamıyorum şuanda Türkiye’ye bir geleyim beler yiycem :)) Eşim diyor senin canın çektiklerini orda Yemen ayrı bir bütçe ayıralım okadar hergün diyorum gideyim onu yiycem bunada yiycem:)

Kızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım
Canım onu bilmiyorum ama sen duymadığın için endişelisin anladığım vaktin varsa başka bir dra git hani özel olmasada devlete falan bi kerelik hiç olmazsa rahatlarsın

10 haftalık hamilelik içinde olanlar ne gibi belirtileriniz var acaba? Benim 2 gündür aniden acikma hallerim başladı. Birden midem kaziniyor. Sizde de var mı böyle seyler
Benim şimdiden öyle birden acikiyorum yemek yemezsem midem bulanıyor.

Kızlar kalp atışının en son ne kaçıncı haftaya da kadr görülmesi lazım

Canım 10. Haftada gören bile var. Ben geçen hafta Sat'a göre 8+0ken gittim doktora ve o zaman duyabildim çünkü bebek 6+5teydi daha.
Sat ile döllenme 4 haftaya kadar şaşırtabiliyormuş doktorları o yüzden müsterih ol lutfen

Maşallah sizé canım. Alllah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım. 10 haftalikken neden kaybettim bebeğini sen canım çok üzüldüm
Kan pıhtılaşması varmış canım bilmiyorduk tabii ki şimdi iğnelerle ilerliyoruz
Allah bağışlasınnnn hep çoklu gebelik istemişimdir ama yine bi tane maşşallah onlaraaaa

Ay maşallah bu kuzular Allah korusun saklasın dana bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşllah çok duygulandım ben yav

Canım maşallah ne kadar güzel bir duygu bizdekinin 3 katı güzel:)
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben heyecanlandım senin için

Canımm sağlıkla kucagına alman dileği ile hepsi cok güzel gözüküyor maşallah
Çoook teşekkürler kızlar herşeyin hayırlısı hala benimle olduklarını bilmek güzel ama hayatta hiçbişeyin garantisi olmadığı içşn içten içe sebiniyorum hala çoğu kişiyle paylaşmadım bile hepimiz içşn en iyisi olur inşallah
Dido44 en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım

Allah nazarlardan saklasın ki dinimizde de yeri var nazarın burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz ama şstemeyende olur mutlaka

Canım onu bilmiyorum ama sen duymadığın için endişelisin anladığım vaktin varsa başka bir dra git hani özel olmasada devlete falan bi kerelik hiç olmazsa rahatlarsın

Evet stres yapıyorım bu durumu ister istemez
Zaten başka bir doktorla dvm etmeyi dusunıyorm hem bi kere gittim hem de araştrdım. Bulundugu hastane ile benım çalştgm yer anlaşma yapcakmıs bir aya kadar ınsallah. Bakalım dvm edersek ona gidicem.

Suan gittiğimde iki hafta sonra cagrdı ama ben cumartesi gidicem tam bi hafta geçmiş olacak.

Gerekirse vajinal muayene etsin böyle zaman zor gecıyo

Zaten bulantılarım hayata küstürdü(

Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama

Ayy canım benim senin hiç olmazsa sonuç alman için demiştim rastgele bir dra git ve rahatla ardından istediğin drla devam et beklemek daha zor

Düzelir Allah’ın izniyle merak etme bende çok zayıflıycam falan diyordum hatta hatırlarsan diyordumki bebeği beslenemiyorum diye endişe ediyorum diye yazmıştım
2 haftada mı düzeldin peki? Az önce masada yiyemiyorum diye ağladım ya şaka gibi deli gibi açım ama iştah yok.Halbuki annecim dokunmayacak hafif şeyler yapıyor benim yemeklerim ayrı ama yok çok afedersin iki lokma atsam ağzıma hemen gaz yapıyor şişiyorum eğer ilerleyen zamanlarda kilo aldım çok yiyorum diye söylenirsem vurun ağzıma dedim
Neyse bunada çok şükür su bile içemeyen sürekli kusanlara haksızlık etmiyim illa ki düzelecek

Evet canım Biranda düzelti Eşimde şoka girdi vur dedik öldürdün diyor şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…