2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah nazarlardan saklasın ki dinimizde de yeri var nazarın burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz ama şstemeyende olur mutlaka
Öyle düşünmeyin arkadaşlar. Nazar Vs hersey Allahın elindedir. Kimse buna sebeb olmaz hersey ne olacaksa olsun Allahın emrindedir.

Bndede kan sulandirici igne kullanıyordum 3 hafta kullandm dun bırakmamı söyledi doktor sadece coraspibe devam ediyorum

Öyle düşünmeyin arkadaşlar. Nazar Vs hersey Allahın elindedir. Kimse buna sebeb olmaz hersey ne olacaksa olsun Allahın emrindedir.
Evet biliyorum dinde yeri var dedim zaten Elhamdülillah din deyince inandığımız 1 Allah var yani bunun neyi ters anlamadım ayrıca nazar bakmak demek kelime anlamıyla söylediğimde bir art niyet yoktu yani

Dün azck iyi gibiydim bugun yine fenalardayım. Maden suyu içiyorum. Yarın işyerinden izin aldım. Yıllık izinlerim bir bir gidiyo. Benım 9. 10. Haftada bitecek gibi değil ilkinde 17 de bitmişti

Hayrlısıyla azalsa bari

Evet biliyorum dinde yeri var dedim zaten Elhamdülillah din deyince inandığımız 1 Allah var yani bunun neyi ters anlamadım ayrıca nazar bakmak demek kelime anlamıyla söylediğimde bir art niyet yoktu yani
Kim nasıl bakarsa baksın hayır da ser de Allahın iznindedir.. basimiza gelecek hiç bir şey Allahın izni olmadan olmaz. Yani nazar dediğiniz şey de Allahın takdiridir hiç bir düşünce şekli Vs bunu degistiremez..

Iyi aksamlarlar herkese ben bugun çok güzel bir haber aldım kesenin boyutu 5.mm den15mm e büyümüş bir haftada yolk kesesi ve bebek goruldu yeni yeni kalp atisida başlamış ağlamak istiyorum ya bu ani o kadar uzun zamandır bekliyoruzki 2 yıldır uğraşıyoruz 5 kez asilama yaptık olmadı tedaviyi bırakıp vazgectigimiz ay bir mucize oldu kan testi pozitif cikti yine aynı şeyleri yaşicam boş gebelik olacak diye sevinemiyordum bir türlü bu gün artık hamileyim diyebilirim çok şükür çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm anne adaylarını sağ salim bebeği ne kavuştursun ins

Aynışeyi söylüyoruz ama farklı şekillerde sen yinede madem öyle hadis. Ayet vs bakmalısın cahil biri değilim 3 yıl islam tarihi okudum. buraya kimseyle tartışmak için yazmıyorum tartışmakda istemiyorum

Bu arda sizi cikmaya zorladiklarinda hamileye mobingten istediginiz tazminati alabilirsi iz sanirim isyerinizin yasalardan haberi yok

Valla benimde 6 aylik gibi bi gobek oldu nasil bir siskinlik anlamis degilim
Henüz söylememiştim işyerinde bazı arkadaşlara. Baktım söylemediklerim karnıma bakıp bakıp duruyor açıkladım bugün artık. Eskiden tanıdıklarım öbüründe hiç karnın yoktu diyorlar gerçekten öyleydi :s kilo aldım da ondan mı acaba? Zaten göbekten kilo alan bir yapım var

O konuyu bi anlayabilsem kilo mu gaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…