• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 yıllık özlemin ve de 10. Tüp bebeğin sonunda hamişlik geldiği için 2 aydır temizlik yaptırmıyor bulaşık mak yerleştirme ve boşaltma ona ait yemekleri beraber yapıyoruz koku rahatsız ederse tek yapıyor köpeğimizi sabah akşam çıkartıyor
Ben sadece sabah kahvaltısını hazırlıyorum çünkü kendisi kahvaltı yapmıyor
Öğretmen oluncaya kadar annesi bir işe elini sürdürmemiş şu anda da bu durumu bilse hayatta oturmaz evinde doğuma kadar bize yerleşir arada bi annem mi gelse diyor ama zaten doğumdan sonra gelecek öyle naz böyle naz ikna ediyorum şimdilik maşallahhhhh

10 yıllık özlemin ve de 10. Tüp bebeğin sonunda hamişlik geldiği için 2 aydır temizlik yaptırmıyor bulaşık mak yerleştirme ve boşaltma ona ait yemekleri beraber yapıyoruz koku rahatsız ederse tek yapıyor köpeğimizi sabah akşam çıkartıyor
Ben sadece sabah kahvaltısını hazırlıyorum çünkü kendisi kahvaltı yapmıyor
Öğretmen oluncaya kadar annesi bir işe elini sürdürmemiş şu anda da bu durumu bilse hayatta oturmaz evinde doğuma kadar bize yerleşir arada bi annem mi gelse diyor ama zaten doğumdan sonra gelecek öyle naz böyle naz ikna ediyorum şimdilik maşallahhhhh
Maşallah hem siz 3 tane Bebekle 10 sene ÖzLEmden sonra yapaması lazım aslında benim eşimde 1 sene beklerken olamadını sebepsiz olmuyordu her reglimde adamın gözleri doluyordu şimdi hiç umrunda değil :)))

Kizlar size birsey diyicem ama sacmaliyor diyebilirsiniz sizinde nefesiniz daraliyormu merdiveni zorla cikiyorum normalmi dr a soylemelimiyim

Hayirli aksamlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende iyiyim ama cok cok dusunceliyim yarin kontrolum var kortu bisey duyacam diye oluyorum korkudan dua edin neolur
Yaaa bendede oluyor her kontrol öncesi bu korku ama doktor hersey normal dediğinde bir ohhhh diyorum içimden merk etme canım bişey olmaz allahın izniyle .. Şimdiden annelik içgüdüsü baslıyor sanırım hepimizde ne garip dimi

Kızlar gelin kahramanmaraşa ilk doğumumu 700 liraya yapmıştım 2 yıl oldu hadi şimdi 900 olsun drların hepsi harvard mezunumu sanki canım ülkemin drları ne bu fiyatlar anlamadım :KK43:

Yaaa bendede oluyor her kontrol öncesi bu korku ama doktor hersey normal dediğinde bir ohhhh diyorum içimden merk etme canım bişey olmaz allahın izniyle .. Şimdiden annelik içgüdüsü baslıyor sanırım hepimizde ne garip dimi
Mutlaka iyledir ama dusununki 10dan fazla gebelik kaybetmis biri valla kafayi yememe az kaldi ins size yarin guzel haberlerle gelirim Allahin izniyle

Kizlar size birsey diyicem ama sacmaliyor diyebilirsiniz sizinde nefesiniz daraliyormu merdiveni zorla cikiyorum normalmi dr a soylemelimiyim
Normal canım çok normal ben ilk bundan anlatım hatta hamile olduğumu kan bansıçımız yükselttiği için Nefes darlığı oluyormuş canım

Sezeryan mı normal doğum mu bu fiyat nedir? :skandal:
yani biz de heralde normal olursa 6 sezeryan olursa 8 diye dusunduk:KK14:
tabi ki bizim kendi tercihimiz sonucta doktor ozel hastane ozel ama soyle bi durum normalde benim kendi jinekologumdu zaten doktorum ve dogal dogum uzmani. benim ozel sigortam oldugu icin sorun olmuyordu yillardir fakat ozel saglik sigortasi dogumu kapsamiyormus o yuzden malesef bu fiyatlar

Bende hiç fiyat almadım ama 4 5 bin çıkarttım gözden
Valla kızlar ben kadın doğumda düşünüyorum, kızkardeşim doğumda yaptı, ilk çoçuğum tabi ama samsun kadın doğum bu yönden iyi. Tabi ki şehrinizdeki doğum hastanesi şartları iyi değilse tabi özelde yaparsınız.

Sanırım bütükşehirlerde hastane standartlarıda değişiyor otellrr gibi sınıfları var. Burda bir elin parmağını geçmiyor özel sayısı fiyatlar nerdeyse aynı 1000tlyi bulmuyor

Valla kızlar ben kadın doğumda düşünüyorum, kızkardeşim doğumda yaptı, ilk çoçuğum tabi ama samsun kadın doğum bu yönden iyi. Tabi ki şehrinizdeki doğum hastanesi şartları iyi değilse tabi özelde yaparsınız.
Haklısın aslında araştırma hastanelerine de daha fazla imkan annede veya bebekde bir sıkıntı oluşsa zaten araştırmaya sevk ediyorlar genelde yetersiz kalıyor yeterli olanda ellerine düşdüğün için faturayı şişiriyorlar

Back
X