• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son zamanlarda artıyor canım benim. Benim biraz fazla kilomda var çokda hareketsiz bir insanım o yüzdende daha çok etkiliyor. Son aya bi gelin nefes alamaz oluyor insan
Kilo basimiza bela zaten :( insallah saglikla hayirla su hamileligi gecirir minnoslarimiza kavusuruz

Kizlar size birsey diyicem ama sacmaliyor diyebilirsiniz sizinde nefesiniz daraliyormu merdiveni zorla cikiyorum normalmi dr a soylemelimiyim
2 kat merdiven çıkıp 5 dakika nefesim düzelsin diye bekliyorum
Uzandığım yerden wc ye gidip geliyorum yine aynı
Bugün bi de artı sıcak bastı kazağımı çıkartıp çektim fermuarlıyı sadce atlet içimde
Ne olacak bakalım sonumuz
Sen ohss oldun mu?

Biz de yarın kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiçbir şikayetim olmadığı için ekstra endişeliyim, birşey mi oldu acaba diye... Allah herkesin bebişine ve benimkine sağlık versin. Hakkımızda hayırlısı olur umarım...
Korkma cnm alalhij izniyle bebis iyi. Bnmde hic belirtik yoktu wn başından beri bebis de gayet iyiydi Allah'a şükür. İçini ferah tut sen

Bugün bi de artı sıcak bastı kazağımı çıkartıp çektim fermuarlıyı sadce atlet içimde
Sen ohss oldun mu?
Bndw diyodn kendi kndime bn mi abartiyorum. Al bnden de o kadar mutfakdn odaya geliyorum nefes nefese kalıyorum

İnşallah canım bebişler iyi olsunda. Şimdilik aşırı değil kilom ama bu bebişle aşırı olacak oğluşta 15 kilo aldım 5i hala duruyor bununlada nereye kadar gidersek o_O
Ben 20 kilo vermistim tup bebege basladim vitaminler hormonlar derken 10 kg geri aldim su anda hedefim sadece 6 kg almak yapabilirsem :)

Sen ohss oldun mu?
Aynen ya oksijen yetmiyor sanki :) canim bizde bir sende 3 daha ck zorlanirsin :( benim ohss olacak kadar yumurtam yoktuu nolduysa hamilelikten oldu :)))

Benim ohss ile başladı gebelik
25 yumoş alınmıştı onun üstüne hamile kalınca inmedi gö bek zaten göbekliydim şimdiye kadar 6 kilo aldım tedaviyle berabr 100 le bitirirsem mutlu olucam sanırım

Kızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun :(

Kızlar iyi akşamlar. Bugün okudum ama yazamadım. İki gündür progestanı gündüzleri içeyim dedim akşamları uzanıyorum nasılsa vajinal koyarım. Harap oldum, mahvoldum. Başımı kaldıramıyorum yataktan , ayılıp bayılıyorum sarhoş gibi. Kızımı bile okula götüremedim bugün çocuk bana baktı. Yarın eşimin kızı da geliyor, ona bakmak ayrı bir zor. Önümüzdeki üç hafta Allah yardımcım olsun :KK43:
Allah yardımcın olsun. Al bendende o kadar kendime hayrım yok inan ki

Allah yardımcın olsun. Al bendende o kadar kendime hayrım yok inan ki
Sağol canım. Hepimizin yardımcısı olsun. Zor gerçekten zor. Dışarıdan bakınca çok tatlı durum gibi geliyor ama yaşayana sor bir de. İsyan etmiyorum bu güne şükür,yavrularımız iyi olsun da anneler herşeye dayanır. Ama işte zorlanıyoruz bazen.

Sağol canım. Hepimizin yardımcısı olsun. Zor gerçekten zor. Dışarıdan bakınca çok tatlı durum gibi geliyor ama yaşayana sor bir de. İsyan etmiyorum bu güne şükür,yavrularımız iyi olsun da anneler herşeye dayanır. Ama işte zorlanıyoruz bazen.
Aynen öyle Allaha şükür ki bebişler var ve doğunca unutucaz inşallah. Hamile kalana kadar sanırdım ki hamilelerin sadece karnı büyüyor bir tek doğum zor ;)

Ben 20 kilo vermistim tup bebege basladim vitaminler hormonlar derken 10 kg geri aldim su anda hedefim sadece 6 kg almak yapabilirsem :)
Ahcanım hayal o kilo söZDe ben hiç almayacaktım ;) bebek suyu plesanta ediyor 6 kilo istemsiz alımıyor o kilolar bende hayret edttim oğlumda öyle homini gırtlakda değilim ama vücudum almaya müsait

Ahcanım hayal o kilo söZDe ben hiç almayacaktım :KK66: bebek suyu plesanta ediyor 6 kilo istemsiz alımıyor o kilolar bende hayret edttim oğlumda öyle homini gırtlakda değilim ama vücudum almaya müsait
Ayyy deme oyle benimkide cok musaot ancak dogumdan sonra mide ameyliyati olayim :)

Back
X