2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar acayio geniz akintim var ve bundan dolayi cok midem bulaniyor biseyler yiyemiyorum sadece kahvaltimi cok guzel yapiyorum gerinogunler midemi bastrmakla geciyor geniz akintisina ne yapablrmm bitkisel hisiler yada ne bilim
5 aydir geniz akintisiyla basim belada hic geciremedim bende

Canım bir zaman geliyor hic sikayetin kalmıyor biliyormusun ben neler kurdum durdum. Yok normal bir kadından farkım yoktu adeta. Ne bulantı ne kusma Vs Vs ama sonra 12.haftada maşallah gördük fir fir dönüyordu yavrum. Boş yere uzmus oldum kendimi. Allaha bırak kendini üzme. O Allaha emanet merak etme.

Kizlar malatyada en iyi ve normal dogumu destekleyen bi doktor bulmam lazim sanirim malatya da kurumsal ozel hastane yok henuz daha malatyaya yerlesmedik ama haziran ayi gibi evi tasiyacagiz gibi duruyor bu kknuda yardimci olacak biri vaar mi acaba

Merhaba geniz akintisi icin deniz tuzu ve karbonati birer tatli kasigi kaynayp ilimis bir bardak suda eritin ve hem gargara hemde buruna cekme seklinde yapin.bana iyi geldi.umarim sizde de ise yarar.

Selam canım doğumumuz aynı gün ben folikasiti bıraktım elevit vitamin almaya başladım doktoruna sor bence biranönce çünkü vitamin önemli artık ayrıca vitaminin içindede folikasit oluyor. Herşey bebişler için

Bende aynı şeyleri hissediyorum canım yalnız değilsin

Benim tam 11+5 ti hiçbirşey sormadan doktor yüzde 80 erkek demişti bizimki hiç merakta bırakmıyor sağolsun

Birşey sorcam canım böyle genelde bu saatlerde oluyor kasığımın sol tarafı kas katı oluyor sanki yumruk gibi normal diymi böyle hissetmek benim 11 sene ara olduğu İçin hiçbirşey hatırlamıyorum
Normal bence ben de sagda sertlik hissediyorum. Buyuduler artik hissettiriyorlar bence

11+5 cok cok erken canim bana da sallamis gibi geldi

Bebek senin bacim sen bilirsin. Hissediyorum diyorsan bebektir o. Hakkaten farkli cunki

Slm kızlar bizde isler yine karıştı perşembe 4+5 kese göründü cuma dr tüm tahlilleri istedi bhcg de bakıldı cuma kese4+6 olmuştu sıkıntı bhcg 1371 çıktı anlamadigim bu değerle karindan kese nasıl gözüktü değer buysa kese nasıl büyümeye devam ediyor kafam yine allak bullak yarin yine bhcg bakilacak

Maalesef bende çözüm bulamadım en baştan beri arttırmadım ama azaltamadım da ucunu kırıyorum bitirmeden atıyorum günde 4-5 tane tam sigara yapmaz yani ama bağımlılık çok kötü bir şey
Sabirsiz61 canim goremedim yakin zamanda seni hersey yolunda mi
Bende sordum geçen hafta ama ses alamadım umarım yolundadır herşey

Bana demir vermedi acaba kansizlik oluncAmi veriliyor gerçi elevitin içinde de demir var belki osebeptendir ama salı günü gidicem sorarim
Rutin olarak veriliyor sanırım, benim de düşük değildi, hgb 13, demir serum ve bağlama kapasitesine de bakmıştı, hatırlamıyorum ama normal değerlerdeydiler. 4. Ayda kan değerleri normal olsa dahi başlatıyorlar demiri. İlkinde ısrarla kullanmak istemediğimi söyledim, ısrarla kullanmak zorundasın dedi:)

Aynıyız

4+5te benim vajinal görünmüştü canım ama karından da görülebilir, kötü birşey yok ki bunda, büyümesine neden şaşırdın anlayamadım, Doktoruna mı güvenmiyorsun? Bu arada kese büyüklüğünün bhcg ile pek alakası olmuyor. 4+5de hcgm 5000di mesela kesem alttan ancak görüldü 3mm, 4+5te hcgsi 300 olan arkadaşın da kesesi alttan 3mm görülmüştü. Sen içini ferah tutmaya çalış.

umarım herşey yolundadır yoruldum stres yasamak ıstemıyorum artık bundada hüsran olursa ara vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…