2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç kendini üzme boş yere. Ben ilk bebegimde aynı sen gibi hiç ama hiç bir belirti yaşamadım. Ne midem bulandı ne hassasiyet ne as erme hatta doğuma doğru son haftalarda hiç sancı bile çıkmadı nst de. Hep tedirgin oldum, bazen dr koştum korkudan ama çok şükür sağlıklı sorunsuz bir şekilde doğurdum. Şimdi bunda bulantı değil ama iştahsızlık koku hassasiyeti kaşınmam var karnım daha çabuk çıktı sanki. Yani her gebelik kendine özgü hiç stres yapma keyfini çıkar.

Anneler yufka dan cips yaptığını söyleyen bi arkadaş vardı, cips aseriyorum, bugün yufka aldım eee tarifi verecek olan varmi ? Nette var ama denenmiş olsun istiyorum ilk yapicam

umarım herşey yolundadır yoruldum stres yasamak ıstemıyorum artık bundada hüsran olursa ara vericem
Neden kafan karisti ben de pek anlamadim. Sen hamile oldugunu ilk ögrendigin zaman iki gun arayla beta hcg takibi yaptin mi?
Eger yaptiysan iki kati yukselmisse niye moral bozuyorsun ki. Benim kese 5+0 da karindan gorunmustu. Kese gununden 1 veya 2 gun farkli cikabilir bu da problem degil. Problemi tam olarak anlamadim

Merhaba canim elevit kullaniyorsun sanirim bir arkadas soylemisti iceriginde domuz katkisi mi ne varmis nette biraz arastir istersen

Anneler agzinizda metalik bir tat var mı ben ne yesem tat alamıyorum saman gibi herşey. Mide bulantısı ile eşlik ediyor arttı ama kusmuyorum ve çok kusan bir durumum da olmadı başından beri yemek az az yiyorum tat alamıyorum ağlayacak duruma geldim

Merhaba canim elevit kullaniyorsun sanirim bir arkadas soylemisti iceriginde domuz katkisi mi ne varmis nette biraz arastir istersen
Okudum aslında içeriğinde 12 tane vitamin vardı domuzla ilgili birşey yazmıyordu.

Bende hiç bisey yiyemiyorum özellikle sebze balık et varsa yoksa peynir ekmek bi zevkle onu yiyorum sut 1 bardak
İçiyorum günde nasıl olcak böyle bilmiyorum benimde kusmam Yok ama hep midem kötü hep
Siskinlikyemek görmek
İstemiyorum

Herkese merhabalar bende 11+5 deyim Allah nasip ederse ağustos annesi olacam.. Sizlere bişi soracam benim son zamanlarda doktora gittiğimde günlerin hizlandığını farkettim ilk başlarda adetten 1 hafta geriden geliyordum şu anda 1 gün geçtim adet gününü böyle yaşayan var mı ?

Bende 13.haftaya kadar roka ekmek, tere otu ekmek, domates ekmekle ayakta kalmaya yaşamaya çalıştım hep. Yeni yeni pişmiş insan yemeği yiyebiliyorum, az daha sabır canım. Bu haftadan sonra yavaş yavaş yeniyor

Bende 13.haftaya kadar roka ekmek, tere otu ekmek, domates ekmekle ayakta kalmaya yaşamaya çalıştım hep. Yeni yeni pişmiş insan yemeği yiyebiliyorum, az daha sabır canım. Bu haftadan sonra yavaş yavaş yeniyor
İnsallah ya bir oglum var ondaboyle olmamıştım bebeğimi besleyemiyirum gibi vicdan azabı cekiyorum o derece

İnsallah ya bir oglum var ondaboyle olmamıştım bebeğimi besleyemiyirum gibi vicdan azabı cekiyorum o derece
Aynen canım ben de kızıma hamileyken aç kalamıyordum sancı yapıyordu. Ne olursa yerdim çorba hariç. Bu ayrı farklı, su bile çok az içiyorum kendimi mecbur ederek. Neyse ki son usm de amniyotik sıvı yeterli miktar dediler rahatladım

Anneler yufka dan cips yaptığını söyleyen bi arkadaş vardı, cips aseriyorum, bugün yufka aldım eee tarifi verecek olan varmi ? Nette var ama denenmiş olsun istiyorum ilk yapicam

İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama ben cips yiyorum canım. Sonuçta hepi topu patates ve tuz, baharat, yağ. Pringles yiyorum ben, onda trans yağın daha az olduğunu duymuştum, haftada bir yarım kutu gibi yiyorumdur. Çok bir zararı olacağını düşünmüyorum, tabii bu şahsi fikrim.

Bende yiyorum valla onceden de cook yerdim hatta hamile kaldigim ay cipsle beslendim diyebilirim.. simdi cok cok azalttim tabiki saglikli ve dengeli beslenmek onemli ama canimiz birsey istiyorsada cok kisitlamamak lazim diye dusunuyorum :)

en son bhcg 20 ocak ta 55 22 ocak ta başka bi hastanede 175 çıktı daha bakılmadı 2 şubatta yeni dr geldi hastaneye bhcg baktı yine 1371 çıktı 10 günde yükseliş biraz az olmuş ama karından kese göründü yine bhcg bakalım dedi bugün acilden yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…