2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin izlar cok kotu bir gece gecirdim 4:30 da uyandim heryerim kan icinde banyoya gottim ovuc ortasi kadar 2 parca pihti geldi hastaneye geldim dr bebek iyi diyor ama o kan nerden geldi analamdim kese icinde kanama alani varmi diyor vargibi ama olmadada dusuk tehlikesi diyor pruloton dipot yaptiracagim varmi daha once benim gibi olan cok kotuyum gercekten

Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz peki .10 günlük yazmış kullanıcaz artk

Günaydın kızlar sizlere bi sorum olacak.Bende kan pıhtılaşması var gebeliğim boyunca clexan 0.4 ve coraspin kullanmak zorundayım.Kullanıyorum da dün sabah 9.40 da folik asit ve coraspini aldım,10.00 da da iğne mi yaptım yarım saat sonra 10.30 da istifra ederek çıkardım.Bu ilaçlar biliyorsunuz ki bebek için hayati önem taşıyor.Şimdi sorum şu,doktoruma sordun ilaçları tekrar mı alayım diye gerek yok dedi.İçim rahat etmedi bide sağlık ocağında 2 doktora sordum onlarda yarım saatte ilaç erimeye başlamış illaki vücuda girmiştir iğnede yaptığınız için ve günlük kullandığınız ilaçlar olduğu için almanıza gerek yok dedi tatmin oldum ama yinede içim pek rahat değil?Bide Size sorayım dedim.O günden beri bebeğim iyi mi diye düşünüyorum çıkardım ya hani, tekrar da ilaç Almana gerek yok dedilr bi şey olmuştur diye korkuyorum.Gerci onlar doktor gerek olsa tekrar al derlerdi değil mi?

Günaydın hayırlı pazarlar herkese.
Bende o kadar zamanda eridigini düşünüyorum. Bende sabah mide koruyucu iciyorum. 5 dk içinde istifra ediyorum sudan modem bulanıyor. Ama ilaç çıkmıyor demek ki erimiş olur. Zaten coraspin minicik birsey . endişelenmeyin. Çok takmak da iyi değil Rabbine emanetler hepsi.

Teşekkür ederim canm allah razı olsun çok sağol

Günaydın başka bir Dr a daha eğitmeni tavsiye ederim boyle bir durumda. Tek Dr layetinme bence. Hic yasamadim ama herşey yolunda devam eder inşallah.

Geçmiş olsun acile gittin sanırm başka doktorada git bence inşallah düzelir

Çok geçmiş olsun canım. İstersen başka uzman bir doktora daha git baksin. Daha önce oldu mu hiç böyle kanaman. Gerçi bak doktor bebek iyi demiş. O iğne biliyorum ben her hafta vurunuyorum. O gecirir. Haber et bizede.

1371 ile karindan gorunmesi imkansiz canim. Beta hcg olcumu yanlis yapilmis bence. Karindan gorunmesi icin 3000 leri devirmesi lazim. Aklinda bulunsun hcg takibini iki gunde bir ayni yerde ayni saatte yapmalisin. Insallah benim dedigim gibidir. Kesenin gorunmesi buyuk bir umut. Hayirli haberini bekliyoruz

Cok cok gecmis olsun ne oldu birden boyle?

Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz peki .10 günlük yazmış kullanıcaz artk
Sagol canim. Iyiyim cok sukur ama bagisikligim azalsa ya da yazin az su icsem ortaya cikar hep. Ben de kv ye icimden hos bir selam gonderirim. Ama yapacak bir sey yok. Allah beterinden saklasin dermansiz dert vermesin. Ilacimiz basit en azindan su icmek yani. Sen de kendine dikkat et aman antibiyotik diyip gecme. Ayni sey grip icinde gecerli. Cevremde 2 tane oksurdugu zaman bir kac tane antibiyotik alip gecince birakanlari gordugumde deli oluyorum. Kendisi belki rahatliyor ama antibiyotik ile guclendirilmis mikrobu oksurup tiksirirken ortaya saliyor. Ondan mikrop alan ondan beter hasta oluyor. Hem grip bu virus hastaligi. Antibiyotik bakteri ile mucadele eder. Gribe kar etmez desem de dinleyen yok. Insanligin sonu antibiyotik ile gelecek bence. Bi yerden sonra mikrop oldurecek ilac bulamayacagiz. Bilincli olmak lazim

Haftasonu oldugu icin sadece acile gidebildim malesef

Pazr oldugu icin gidemiyorum canim yatiyorum sadece artik yarin sabah giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…