2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yüklenen şekerin sadece 2 dilim baklava kadar şeker olduğunu okudum bende. Bende diyorumki ne gibi zararı vardır acaba bunun? Bütün doktorlar öneriyor bende kararsızım acikcasi

Bu konuyla ilgili bi durum yaşayan yok mu kızlar aramızda
Erkekler kendini daHa çok belli ediyormuş genelde erkek görürse doktorlar söylüyorlar. Kız çok emin olurlarsa söylüyorlar. Benim doktoruma erkek dedi gösterdi hatta ama yanılma payıda bıraktı kendine. Bence yanılma her zaman olabilir

Yüklenen şekerin sadece 2 dilim baklava kadar şeker olduğunu okudum bende. Bende diyorumki ne gibi zararı vardır acaba bunun? Bütün doktorlar öneriyor bende kararsızım acikcasi
Canan karatay henüz gelişmekte olan bebğin karaciğeri için fazla diyor canım bit su bardağı şekerden daha fazlaymış yüklenen şeker

Var canım ben yaptırmayacağım. Zaten şekerle işim yok çayı bile sade içerim.

Arkadaşlar hindistan cevizi yağıda kesmedi kaşıntımı bu gebelikten kaynaklanan bir kuruluk mu yoksa ben mi bu kez aşırı açılıp çatlicam kaşınmaktan bi hal oldum
Senin kadar değil ama kuruluk bende de oluyor. Burun kenarlarımı, meme uçlarımı sürekli yağlasam kremlesem de yetmiyor

Banada ilk gittigim özeldeki dr direk kız dedi. Devletteki dr belli degil kız gibi dedi fazla bakmadı. Fakat Dr 2 hafta önden gittigimi söyledi. Bir sorun olmaz insallah.

Doğrudur bilemedim 2 arkadaşım da yaptirmadi benim bende kararsizin. 2 li kan testi de yaptırasim ben
Canım ben ilk bebişte yaptırdım ikili bundada yaptırdım henüz sonuç çıkmadı normalde yaptırmazdım ama doktorla ters düşmek istemedim çünkü şeker yüklemesini yaptırmicam eşim de istemiyor şeker yüklemesi o yüzden yine yaptırmicam canan karataya karşı çıkıyorlar ama doktorlarında tam gerekçeli açıklaması yok yani yüklemesinin neden yapıldığı hakkında tabi ki senşn bebeğin sen bilirsin

Canan karatay henüz gelişmekte olan bebğin karaciğeri için fazla diyor canım bit su bardağı şekerden daha fazlaymış yüklenen şeker
Benimde sukur bu zamana kadar seker problemim olmadi hamileliktede abur cuburlar dan hem uzak duruyorum hem canim.istemiyor ama kilom var diye yaptirmak.istermi bilemedim.bana kalsa istemiyorum

Benimde sukur bu zamana kadar seker problemim olmadi hamileliktede abur cuburlar dan hem uzak duruyorum hem canim.istemiyor ama kilom var diye yaptirmak.istermi bilemedim.bana kalsa istemiyorum
Kardeşimde hamile ailede şeker hastalığı olanların yaptırması gerekliymiş bizde var şeker geçmişi ama benim açlık kan şekerim normal o yüzden yaptırmicam senin tüp bebek diye hatırlıyorum doktorun ne derse onu yap canım

Kızlar belki biraz açık bir soru olacak ama sizler Genital temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Ben senelerdir ağda yaptiriyordum ama birkaç aydır kendim hallediyorum. Ama devam etmek istiyorum açıkçası çünkü çok büyük rahatlikti. Doktorum erkek birtek bunu soramadim kendisine kadın olsaydı sorardım ama. Sizce ağda yaptırmanin zararı olur mu?

Ben yaptıryorum canım oğlumdada yaptırmıştım

Ağdanın birşeyi yok ki, hiç sanmam zarar olacağını. Sonuçta enjekte etmiyorlar bir şey. Ben lazere gidiyordum şimdi ağlayasım var çok rahatsız oluyorum. Hamilelikte olmaz ya ışınlardan dolayı. Traşa geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…