2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen öyle şeyler söylüyorlar ki sanki önündeki hasta 19.yüzyıldan ışınlanarak muayene olmak için gelmiş. bari şuanda göstermiyor de be adam
Bence doktorun kendisi 19. Yüzyıldan ışınlanmış . Hastayla ilgilenemiyorlarsa gitsinler inşaatta amele olsunlar. Bukadar kadın ikili testte tahmin almışken ne saçma birşey söylemiş. Asıl ikili testte herşey ayrıntılı bakıldığı için cinsiyet tahmini yapılıyor. Bence bu doktor ikili testide görünmez diye baştan sağma yapmıştır

Günaydın güzel bir hafta sonu olsun. Bulantısı olanlar benim ancak geçti diyebilirim ama sabah bulantısı yapıştı üstüme resmen. Pazartesi kontrol var inşallah cinsiyetimiz de öğreneceğiz. Cinsiyeti netlesen yok galiba grupta.

Bence temkinli davraniyordur. Ikili tarama haftasinda hem kizda hem de erkekte cikinti olur. Hemen herkese de erkek olabilir deniyor zaten. 16 da netlesir ancak. Adam erken soyleyip sonradan yanilmak istememistir. Nette gormustum ben 13 haftalik kiz ve erkek bebeklerin genital organlarinin ne kadar benzedigine dair fotoğraf vardi. Heleki 11. Hafta tamamen ayni genital organlardan dogru tahmin yapmak bence de imkansiz. Kimisine erkege benziyor derler sonra erkek cikar bu dogru tahmin sayilmaz cok. O hafta da hemen herkese erkek deniyor deniyor. Kimse kolay kolay kiz demez. Ikisinde de pipi gibi cikinti var. Doktorlar ne yapsin.

Haklısın canım benim drda daha belli olmaz dedi 12. Haftada

Günaydın güzel anneler Benim bulantım falan hiç kalmadı hatta bazen hiçbirşey hissetmediğim için korkuyorum ama hamilelik migreni ağrışarını tetikliyor heralde baş ağrısı öldürüyor beni

Gunaydin guzel bayanlar bebegini kaybeden arkadasim rabbim sabir versin en kisa zamanda nasip.etsin saglikla
Bulanti konusuna gelince benim 12. Haftada tavan yapmisti simdi yok gibi arada artiyo ama genelde sukur iyiyim hatta bi arkadasin dedigi gibi hissetmeyincr biseymi.olduki diyorum hayurlisiyla su tekmecikleri net hissetsek.bebklerimiz varligini hissettirse bize ozaman daha guzrl olacak saglik ocagi konusunda bende i
Calistifim gidemedigim icin aradim dosya actilar 8 martta gel dedi tetenoz asimi ilk cocugumda 5 dozunuda yaptirdigim icin bunda olmayacam bakalim

Arkadaşlar hindistan cevizi yağıda kesmedi kaşıntımı bu gebelikten kaynaklanan bir kuruluk mu yoksa ben mi bu kez aşırı açılıp çatlicam kaşınmaktan bi hal oldum

Kızlar birsey sormak istiyorum günümüz teknojiyle bile ultrasonda yanılma yasayan farkli cinsiyet çikan var mi aramizda

Bazen öyle şeyler söylüyorlar ki sanki önündeki hasta 19.yüzyıldan ışınlanarak muayene olmak için gelmiş. bari şuanda göstermiyor de be adam
Doktorun üslubu yanlış geldi banada, belki net olmadan bilgi vermek istemedi sağlamcı bi doktordu ama, alay eder gibi elimize alsak göremeyiz ne demek, yaşlı bi doktor ve eski SGK doktorları gibi biraz
Hastaya karşı sert tavırlı gibigeldi bana

Anneler henüz erken ama bi konuda fikrinize ihtiyacım var ben ilk hamilelegimde şeker yüklemesi Yaptırdım fakat bunda pek yaptırmayı düşünmüyorum çünkü zararlı olduğunu söylüyorlar, şeker le ilgili bi sıkıntım da Yok zaten ? Aranızda yapirmicak olanlar var mi?

Ben yaptırmicam canım oğlumda da yaptırmadım bir sıkıntı çıkmadı şükür zaten şekerime baktılar normal zamanda bir sorun yok neden boş yere yaptırayım ki

Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım

Aynen bende yaptirmayi düsünmuyorum ilk gebeligimde 3 doz yaptirmistik. Sonrasinda istahsiz bi bebek olmasina sebep olarak sunmustu canan karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…