2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptır canım sıkıntı olmaz bende gebelikte bıraktım kendim yapıyordum ağdayı zor oluyor böyle

Ağda işleminde hızla cekilirken acıyla rahim kasilir mi acaba ? Tıbbi bir yasağı bencede yoktur bir kadın doktor bulsam soracagimda erkeğe de direk sorulmuyor

Ağda işleminde hızla cekilirken acıyla rahim kasilir mi acaba ? Tıbbi bir yasağı bencede yoktur bir kadın doktor bulsam soracagimda erkeğe de direk sorulmuyor
Acısız ağdalar yapılıyor diye biliyordum. Reklamlarda falan öyle yazıyordu. Bilemedim canım şimdi

Arkadaşlar hindistan cevizi yağıda kesmedi kaşıntımı bu gebelikten kaynaklanan bir kuruluk mu yoksa ben mi bu kez aşırı açılıp çatlicam kaşınmaktan bi hal oldum
Ablamda hamile bir ay önde bizden oda aşırır kaşınıyor diyo uykudan kasınarak kalkiyomus. Dr bebekle alkali sorun yok demiş cildiye bakmış bi sıkıntı görmemiş tahlil vermiş herşey normal çıkmış ve sonuç yine hamilelikte olur dendi. Diyorum ya hamileyken herşey normal artık bi yerim ağrıdığı zamanda söylemiyorum nede olsa yine normal dicek

Ya benimde kaşındi bir ara bilekler ve üstüne doğru ust bcaklarda kaşındi cok anlamda veremedim.şimdi şimdi geçti o kasinti
Netten baktim kadinin birisi o kadar kasiniyomus ki en son bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla kaşımaya başlamış hali fırçası kullanan olmuş umarım sizler o noktaya gelmezsiniz

Evet canim tup bebek ama sekerin kime faydasi varki onada olsun:) bakalim yine ne derse onu yapicam benim dr gecmisimide bildigi icin bebege anasiymis gibi davraniyor

Ben duş alınca saç diblrrime kadar kaşınıyorum yağ süre süre de bitlenicem artık
Bende aynı durumdayım. Bugün kahvaltıda hergün yumurta yediğimi hatırladım ve bundan kaynaklıda olabilir. Seninde yediğin sana dokunan birlşey olabilir. Ben bir kaç gün yumurtayı kesecem birde bepanten losyona geçecem.

hamileligin kaçıncı ayından itibaren yaptırdin? EvelAllah birsey olmazda ama acaba hamilelikte mikrop kapmaya daHa mı açık vajina girişi diye düşünüyorum. Ve rahim kasilmalrina sebeb olur mu diye
Canım ben son ayıma kadar yaptırdım hatta Doğuma gitmeden 3 4 gün önce yaptırmıştım benim kuaförüm arkadaşımdı evde yaptırıyordum temiz olsun diye

selam kızlar bizde bugün doktora gittik ense kalınlığına bakacaktı doktor ama bizimki dönmedi bir türlü :)
cinsiyet içinde bir şey söylemedi erken dedi. Olsun biz iyiyiz çok şükür

canim ben cekerken geriliyorum buda rahim kaslarinda sorun olur diye gidemiyorum.malesef jilet yapiyorum 7 sene sonra tekrar dondum koltuk altida lazerle bitmisti cok cok az var onu alabilirim agdayla ama cok rahatsizim

Hastanrden geldik şimdi uyuyordu kuzucum,15+3 orda 16+1 çıktık 14 cm olmuş,püpüsünün resmini de çekti verdi elimize yani bizim cinsiyet kesinlesti iki oğlusum olacak Allah'ın izniyle
Masallah canim hayirli evlatlar olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…