2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anneler banada tahmin yapinn ya catlocam merakdan resmen doktora yalvardim ama doktor daha coknkucik dedi net degl dedi ve bana bisi demedi

Bende aynı durumdayım. Kafamın bacaklarımın kasıntısından duş işgence ben bebe kremi kullanıyorum. Kafam ve kulaklarum çok kaşınıyo. Nedeni bende bulamadım

Canım ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlklı mutlu sonlu bir gebelik nasip etsin öylede olacak inşallah

FOlik uç Aydan sonra bırakılıyor sanırım bende haftaya gidicem sorucam doktora, kendi kendine bisey söylemiyor çünkü, sende haber verirsen sevinirim folik icin ne dediğine farklı bi vitamin vericekmi bakalim

Ben bugün gittim decavit verdi şimdi ona devam

Kizlar 13 haftaligiz bugün bacak arasında dr da biz de bişey göremedik dr kıza benzetti net olarak 3 hafta sonra dedi ama siz ne dersiniz merak içindeyim lütfen cevap

Çok üzüldüm. Ne yaşadığını bildiğim için içim yandı. Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda kaybını unutturacak sağlıklı gebelik hayırlı evlat versin sana canım.

Çok geçmiş olsun.. iyi olmanı bekliyorum ennkisa zamanda iyilesirsin inşallah. Ve ennkisa zamanda güzel haberlerde buluşürün. .

Anladm en kesin ne zaman belli olur acaba
Bilmiyorum ama erkekse şimdide tahminde bulunabilir ama kız bebeklerde sürüyormuş galiba. Benim ilk bebeğim tam anlamıyorum ama çevredeki duyumlar böyl. Benimki 11+5 te yüzde 80 erkek dendi bakalım

Hal hatır soranlardan, iyi dileklerini yollayanlardan Allah razı olsun. Malesef benim hikayem olumsuz sonuçlandı. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum. Allaha emanet olun.

Canim ne olduğunu tam bilmiyorum ama inş doğru zmnda saglikli bir gebelik dilerim

Kızlar bugün doktoruma cinsiyeti sordum ikili tarama sırasında mümkün değil dedi, elimize alsak yine göremem burdan nasıl görelim dedi, görenler nasil görüyor dicektim ama sustum
Ya uydurma deseydin bana 11.haftada soyledi doktor 15 .haftada da kesinledti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…