2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben sanirim odem tutmaya basladim. Cok tuzlu yemiyorum suyuma dikkat ediyorum. Ama yuzuklerim parmagima olmamaya basladi. Sizlerde durum nedir? Bu sislikleri azaltmak icin ne yapmali? Fikri olan var mi?

Benimde şekerle ilgili bi problemim Yok çok şükür, ilk gebeliğimdede olmadı, ayrıca ilk ayda açlık şekerine de bakildi, ailede de Yok , risk grubunda olmamak onemli anneler bunlarida degerlendirsinler tabi, ben doktoruma danisicam salı günü yinede. Ayrıca dediğiniz şekilde parmaktan şeker ölçme aleti var, arada kendimde takip edebilirim. Bu yüzden pek dusunmuyorum, buradaki arkadaşlarımın da çoğu ayni fikirde olduğu icin bana moral de oldu.. ama dedigim gibi herkes kendi durumunu değerlendirip karar vermeli.

Kizlar ben sanirim odem tutmaya basladim. Cok tuzlu yemiyorum suyuma dikkat ediyorum. Ama yuzuklerim parmagima olmamaya basladi. Sizlerde durum nedir? Bu sislikleri azaltmak icin ne yapmali? Fikri olan var mi?
Bol su içmniz lazim ekmek ve sekerde beni cok sisiriyor oyüzden yemiyorum. Ama ben kilo verdim diger bebeğimde hep yemek isterken suan iki ögün rahat yrtiyor

Gunaydiiiin :) 2 gundur evde degildik gezmelere gitmiştik :) epey sayfa birikmis ama ben okuyamicam :) insallah herkes iyidir cinsiyetler kesinleşmeye baslamis aadigim kadariylaaa ne kadar guzel :) benimde yarin randevum 13+1 olcam insallah gosterir kuzucugum :)

Canim az su tuketiyorsan hareketlerinde azalma varsa ondan olabilir herhangi baska sıkıntı hsisediyor musun tansiyonunla alakali onemli çünkü

Kızımda 5,5 ayına kadar erkek demiştiler, 5,5 ayında kız dediler bana.
O yuzden hiç erken öğrenmek istemiyorum. Ablamın çalıştıgı yerde 9 ay erkek demişler, bebek kız doğmuş. Oda, kapı süsü hersey masmavi. İsimli kapı süsü bile yaptırmışlar. Erkek ismi tabi. Can sıkıcı bir durum. Rabbim sağlıklı versin yinede, ama işte insan kendıni alıştırıyor.

Canim az su tuketiyorsan hareketlerinde azalma varsa ondan olabilir herhangi baska sıkıntı hsisediyor musun tansiyonunla alakali onemli çünkü
Yok canim tansiyonumu hergun olcuyorum. Normal. Suyu 1.5-2 arasi iciyorum. Onu artirayim olmazsa. Hareket icin işe gittigimde daha hareketliyim ama onun disinda hicbir sey yapasim yok. Hala cok uykuluyum ve hep yatiyorum

Yok canim tansiyonumu hergun olcuyorum. Normal. Suyu 1.5-2 arasi iciyorum. Onu artirayim olmazsa. Hareket icin işe gittigimde daha hareketliyim ama onun disinda hicbir sey yapasim yok. Hala cok uykuluyum ve hep yatiyorum
Belki odem degildir canim yattigin için olabilir bi de tuzlu birsey tuketip ustune uzaniyorsan ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…