2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler bende ağustos annesi olucam inş 12+2 günlük hamileyim 5 gün önce kanamam oldu şimdi yatıyorum çok şükürki bebeğimin keyfi yerindeymiş salı hem kontrol hem tarama testi için gidicem inş ondada herşey yolundadır rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşş

Günaydın iyi pazarlar herkese Bende yarına devler hastanesine randevu aldım hiç gitmedim devlete gitmek istiyorum oyuzden 1 haftaya Gürcistan’a dönüyorum gitmeden tekrar kendi dktrma gidicem ben sabah kalkınca bide gündüz hiç hamile değilmişim gibi akşam olunca bir tarafda toplanıyor gibi oluyor tam hissetmeye başlasak ta rahat etsek böyle hep korkuyla oluyorum bende iyimi acaba diye

Bende aynıyım canım usgde kalp atışını duyunca rahatlıyorum niye bu kadar tedirginiz anlamadım. İyi haberlerle gel inşallah

Çorap body alınabilir aslında :)
Benim görümcem dün maaşını almş, hastane çıkışı ve fermuarlı battaniye almış bebişe. Ben teşekkür ettim dile getirmedim ama eşim söyledi şimdiden neden alıyorsunuz dedi. Mazi malum benim. Allahın işi, bir şey olursa beni onları görmek üzer

Aman sorma bende hep evham halindeyim. Hep olumsuz düşünüyorum cevrem kızıyor bana. Bir hareket etse hissetsek rahat edeceğiz.

Tabi üzer üzmez mi. Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah canım.

Yarına benim de devlette randevum var. İkili testin sonuçlarını göstericem. Aslında çok şükür bir şey yok sonuçlarda. Prosedür gereği işte. Kız bende gündüzleri hamile değilim, akşamları bel ağrım oluyor bazen arabir de karnımda bir şey kıpırdar gibi oluyor o kadar.

Hadi gozunaydin canimm ogrendin sende başlasın alisverislerr
Zaten sadece kız urünlerine bakmıştım.cinsiyetin belirtilerle hic alakası yokmuş onu anladım.normalde ayda 3 4 sivilcem cikar hamile kaldigimdan beri çıkmadı.istahim acilmadi.mide bulantisi kusma olmadı hamile değilmisim gibi sanki.doktora gidip görmesem inanamıcam

Aman sorma bende hep evham halindeyim. Hep olumsuz düşünüyorum cevrem kızıyor bana. Bir hareket etse hissetsek rahat edeceğiz.
Bende hep olumsuz şeyler düşünüyorm dr kaygı bozukluğu varmı ddi bende de var zaten her konuda olumsuz düşünüyorm pozitif düşününce bi aksilik çıkacakmış gibi hissediyorm banada kızıyo herkes

Gunde bir iki defa acik kahve peceteye geliyor canim bakalim ne olacak merak ediyorum sen nasilsin canim
Geçiyor demek ki. Açık kahve orda burda kalan kalıntılar dökülüyor. Her zaman yavaş hareket ederek bir şey olmayacak Allahın izniyle. Ben iyiyim canım temiz geçen haftaları sayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…