2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de var kaygı bozukluğu. Hep olumsuz seyleri arastırıyorum burada. Göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli eski haline mi geldiler diye. Eşim de kızıyor çok. Yanlız değilmişim

Geçiyor demek ki. Açık kahve orda burda kalan kalıntılar dökülüyor. Her zaman yavaş hareket ederek bir şey olmayacak Allahın izniyle. Ben iyiyim canım temiz geçen haftaları sayıyorum.
Evet ya yine sukur korkuylada olsa bu gunlere geldik darisi kalan haftalara saglikli mis gibi agrisiz kanamasiz hamileligi bitirip bebeklerimize kavusalim :)

Benimde gecen hafta pazar cok siddetli kanamam oldu sukur simdi yok ama bende yatiyorum :) Allah korusun evlatlarinizi

Çok geçmiş olsun, Allah ım en koşa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah , Allah a emanet olun , acil şifalar

Canım kaç haftalıkta gittin ikili teste ben 14 haftanın içindeyken gitsem olur mu acaba diye

Mrb cinsiyeti belli mi peki bendede benzer durumlar varda

Ben de ayni sekilde hissediyorum. Ikili taramaya kadar 2 haftada bir cagirdi doktorum. Artik 3 haftada bir geleceksin dedi ve bu 3 hafta gecmek bilmedi. Haftaya cuma kontrolum var hissedeyim diye cok kendimi dinliyorum. Gobek altinda tokluk hissi var. Icim icimi yiyor gidene kadar da boyle olacak herhalde

Bir aya kadar rahatlarız inşllah hissediyor oluruz

Ben parmaklarımla masaj yapıyorum konuşuyorum oynadın diye öyle yapınca hissediyorum sanıyorum artık kendim mi uyduruyorum bilmiyorum:)))

Hastanrden geldik şimdi uyuyordu kuzucum,15+3 orda 16+1 çıktık 14 cm olmuş,püpüsünün resmini de çekti verdi elimize yani bizim cinsiyet kesinlesti iki oğlusum olacak Allah'ın izniyle
Hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim sağlıkla kavustursun. 3. Te kızı bursun insallah . bizimde yarin belli olacak bakalım. Bana %90 erkek diyecek gibi geliyor

Bende de var kaygı bozukluğu. Hep olumsuz seyleri arastırıyorum burada. Göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli eski haline mi geldiler diye. Eşim de kızıyor çok. Yanlız değilmişim

Bende de muane sirasında doktor ultrasona ilk bakarken sessizce bakıyor işte burda bebegimiz diyene kadar böyle heyecan ypiorum heraldi hareketleri net hissedene kadar böyle olcaz. Bende otururken ufak kipirtilar olmaya başladı 3yada 4 kez hissettim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp koklarını hissetmeyi nasip etsin

Hastanrden geldik şimdi uyuyordu kuzucum,15+3 orda 16+1 çıktık 14 cm olmuş,püpüsünün resmini de çekti verdi elimize yani bizim cinsiyet kesinlesti iki oğlusum olacak Allah'ın izniyle
Ayy canim ya demek uyuyordu buyumustur ama annesi..benim de sali gunu randevum cok heyecanliyim..neler yapti doktor.tahlil vs istedi mi

Kizlar benim bebeğim burdaki tarihe göre 5 yada 6 gun önde gidiyo ultrasonda doktorun verdiği ultrason olcumu böyle yani bugün 14+6 yız dogacaği tarihte degisiyormudur acaba?

Kızlar tesettürlü olup da hamile kıyafeti alan var mı hiç bişey bulamadım daha doğrusu beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…