2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum ikili tarama temiz ciktiginda uclu ve dörtlü tarama yapmıyor. En guvenilir olan ikili tarama dedi temiz cikmazsa uclu istiyor. Ucludeki afp noral tup defekti icin bakilan bir deger ama.her zaman dogru sonuc vermiyormus. Esas noral tup defekti detayli ultrasonda zaten belli oluyormus. Sizler uclu dortlu yapacak misiniz? Acaba ikilisi temiz cikip digerleri kotu cikan oluyor mu? Benim tam uclu tarama haftam o yuzden kafam karisti

Benimde ikili temiz çıktı o yüzden 3 lü 4 lü test yaptırmayı düşünmüyorum canım

Canım nerde okusam ikili testte sorun olursa 3lü ve 4lü teste yönlendirilir yazıyor

Selam kızlar 480 mesaj olmuş ben okumayalı üşendim walla inşallah herkes iyidir ben 2 gündür doktorlardayım pazar akşam kanamam oldu özel bir acile gittim bebeklerimi gördüm iyilerdi ama nasıl panik beni en iyi siz anlarsınız
Dün de kendi doktoruma gittim ilaç düzenlemeleri yaptı hiboru 3500 den 5000 e çıkarttı anam arasındaki fiyat farkı ne öyle
Sağlıklı olsunlar da yapalım ama tüp bebekle yaptığımız masrafla kalmıyor hiçbirşey
3. Bebek yapıyor olanilirmiş kanamayı

benım ınsallah ıkılı sonucum temız cıkarsa 3 lu 4 lu dusunmuyorum
detaylı ultrason yaptrcam kısmetse
ama daha sonclarımz cıkmadı hergun bakıyorum netten stres bı yandan

canım hep cok masraflı dıyorlar tup bebek
benım de ablam yaptrdı ama fıyat vs söylemedı
merak ettgmden soruyorum
ortalama ne kadr malıyetı
Allah yardımcınız olsun ınsallah

Geçmiş olsun canım bu bebişler gerçekten doğana kadar sen bin kere doğurmuş olacaksın sanırım çok yaramaz senin bebişlerinde

benım ınsallah ıkılı sonucum temız cıkarsa 3 lu 4 lu dusunmuyorum
detaylı ultrason yaptrcam kısmetse
ama daha sonclarımz cıkmadı hergun bakıyorum netten stres bı yandan
Canım ne zaman verdin bende bakıp duruyodum netten aradım da söylediler şimdi nete yansıtmıyorlar her zaman sanırım

merak ettgmden soruyorum
Canım benşm bu 10. İdi
Dr ve merkezine göre değişiyor bu seferki işlem dondurma ücreti ilaçlar filan derken 12.000 i geçti
2014 te bir yere yaptırmıştım onda 17.000 idi mesela
Ama ortalama extra işlemler dışında 9-10 diyebiliriz
Geçmiş olsun canım bu bebişler gerçekten doğana kadar sen bin kere doğurmuş olacaksın sanırım çok yaramaz senin bebişlerinde
Sorma be kuzum sağlıklı olsunlar tamam ama accık da uslu olsunlar analarına takıntısız bi hamile geçirtsinler
Yıllardır bu aşamaya bile gelebilmek için neler feda ettik ama tadını çıkaramıyoruz her an diken üstünde

Seni su ara en iyi ben analrim cnaim kabus gibi oluyor Allah korusun bebekleri canim dikkat et ben hala yatiyorum ama sukur iyi minikler :)

Rahatla canım artık iyi olurlar inşallah krndini yorma hiç sağlıkla gelsin bebişlerin

merak ettgmden soruyorum
Canim yakin arkadasim tup bebekle ugrasiyor olmadi bir turlu. O yuzden yakindan bilgiliyim ben de. Unv hastanelerinde yapinca rapor cikartip devlet destegi ile yapilabiliyor. Bu durumda daha uygun oluyor ama ilaclarin coguna destek vermedigi icin ilaclara para gidiyor diye biliyorum. En az 1500-2000 arasi ilaclari tutuyordu zaten. Ayrica hastaneye fark yatmasi gerekiyor en uygun 3000-4000 arasi devlet katkili demisti bana. Ozelde yaptirinca merkezden merkeze doktordan doktora degisiyor. Daha yeni Elazig medikal parkta yaptirdi. Yaklasik 10000 civari gitmis bildigim kadari ile. Buyuk sehirlerde eminim daha fazladir

Canım nerde okusam ikili testte sorun olursa 3lü ve 4lü teste yönlendirilir yazıyor
Aynen ben de oyle biliyorum ama temmuz topiginde herkes uclu dortlu de yaptirmis. Simdi bizim topikte ucluyu konusmaya baslayinca allah allah dedim. Doktorum ikili cok yaygin degilken uclu dortlu yapiliyordu dedi. Artik ikili yaygin temiz cikinca uclu ve dortlu yapmiyoruz dedi. Ben de detayli ultrason beklemeyi dusunuyorum

Cok gecmis olsun canim simdi nasılsın devam etmiyo insallah

Canım ilk bebişimdr drda istemedi yani ikili testimide şimdi öğrendim normal çıkmış yapalım edelim demiyor doktorum yapsak ne olacak üç ayı geçmiş bebekler için ki anne karnında müdahale söz konusu bile değilken

Gebelikte en korktuğum şey ama özellikle gebeleri bu mikrop buluyo bende atlattım ama hala oksurugum geçmedi ihlamur limon, meyve, pekmez, zencefil faydalı oluyor canim geçmiş olsun.

Püfff hiç olmazsa cinsiyet tahmini için serbest hcg sordum drun yanında ki çalışan üç ay geçmiş artık hcg mi olur dedi neyse tartışmak istemedim oda yattı yani bu cinsiyeti öğrenmek benim için işkence olacak onu anladım

İkili testim normal çıkmışşşş sıra geldiiii başka bişeyleri sorun etmeye cinsiyeti mi sorun etsemmmm acaba ayrıntılı ultrasonu mu ONTK ne dersin hangisi uygun
Gözünaydın canım icin rahatlamistir, ama bununlada bitmio çocuklar dogana kadar hep bir bekleyis doğduktan sonrada ayrı evhamlar nolcak bizim bu hallerimiz bilmiyorum annelerin kaderi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…