2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin kızın olucak sanırım içimden bi anda öyle geçti hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inş bi dahaki kontrolde kesin ogrenirsin artik

Aynen canim. 3 ayi gecmesini birak kalbi attiktan sonra artik bir canli. Kim kiyabilir ki...

Gebelikte en korktuğum şey ama özellikle gebeleri bu mikrop buluyo bende atlattım ama hala oksurugum geçmedi ihlamur limon, meyve, pekmez, zencefil faydalı oluyor canim geçmiş olsun.
Valla benimde oyle oglumda yasamamistim hic bunda hem beslenemiyorum hemde oglumdan dolayi dinlenemiyorum diye direncim düştü iyice 2. Bu onu limonla meyveyle atlatmistim insallah bunu da atlatirim hemen

Gebelikte en korktuğum şey ama özellikle gebeleri bu mikrop buluyo bende atlattım ama hala oksurugum geçmedi ihlamur limon, meyve, pekmez, zencefil faydalı oluyor canim geçmiş olsun.
Bagisiklik zayifliyor walla. Ben senede bir cikardigim ucugu surekli cikarmaya basladim. O kadar da vitamin aliyoruz niye boyle anlamiyorum

Gözünaydın canım icin rahatlamistir, ama bununlada bitmio çocuklar dogana kadar hep bir bekleyis doğduktan sonrada ayrı evhamlar nolcak bizim bu hallerimiz bilmiyorum annelerin kaderi
Aynen öyle canım doğunca hiç olmazsa gözümüzün önünde olurlar

ikili testini aldıysan yazıyolar orda free beta diye
Evet tatlımda elime alamdım telefonla normal dediler o yüzden gıcık oldum zaten

Canim senin kızın olucak sanırım içimden bi anda öyle geçti hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inş bi dahaki kontrolde kesin ogrenirsin artik
Bu kez banada öyle geliyor inşallah anası gibi sabırsız olmaz

Bagisiklik zayifliyor walla. Ben senede bir cikardigim ucugu surekli cikarmaya basladim. O kadar da vitamin aliyoruz niye boyle anlamiyorum
Canım gebelikte herşey yerinden oynuyor yirmilik dişim yıllardır çıkmaya çabalar yılda üç kez ağrımadı ama şu üç ayda haftada bir burdayım deyip şişiyor gebelikten sanırım

Merhaba kızlar uyku hali geçen var mı? 10-11 saat uyuyorum hala neredeyse yavaş yavaş normale dönen var mı aramızda? Herkese güzel haberli güzel geçen bir gün olsun

Merhaba kızlar uyku hali geçen var mı? 10-11 saat uyuyorum hala neredeyse yavaş yavaş normale dönen var mı aramızda? Herkese güzel haberli güzel geçen bir gün olsun

Valla benim 3-4 gündür uyku düşkünlüğüm azaldı gibi. Artık 6-7 saat yetiyo gibi.

Bende devam ediyor canim. Gece zor uyudugum icin de olabilir. Sabahlari iyiyim ama isten zor dönüyorum. Hemen yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…