2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler bizde bugün kontrole gittik çok şükür iyi geçti, cinsiyetimiz kesin olmamakla birlikte doktorumuz kız dedi :)
As canım kızlar yavaş yavaş belli oluyor gözünaydın Allah sağlıklı gönlüne göre versin

Ben kaç gündür delirdim baş ağrısından hatta parol içtiğim oldu dayanamadım. Tansiyonum da düşük 8/5 oluyor. Kan azlığından ve oksijen yetmezliğinden oluyor diyorlar bol bol parkta çekirdek çıtladım :) biraz iyi geldi gibi

Ben de aynı durumdayım hatta şu an başımı koyacak yer bulamıyorum Çok sıkışınca Parol içebilirsin dedi dr um ama hiçbir işe yaramıyor

Aslinda 3 dk dan fazla deriyle temas eden hersey deri tarafindan emiliyor ordan da kana. Yani boyamamayi tercih edenleri de hakli buluyorum. Bari boyanacaksa hem riskli aylar gecmeli hem de cok kaliteli boya ya da gercekten bitkisel olan turler tercih edilebilir. Bir tarafta da bizim psikolojimiz var tabi. 3 renkle dolasmak can sıkıcı. Bende ombre vardi. Ustune kendi sacim cikti. Allahtan dip rengim sactaki renkle uyumlu. Bir ara dibe degdirmeden ombreleri mi boyatsam diye dusundum. En azindan butunluk olsun diye. Kuaforum birakmadi. Sacin dibin gelmis gibi durmuyor hic elini surme dedi. Simdilik böyle biraktim. Ama ilerde bitkisel dusunebilirim

Tansiyon dusuklugu bende de var canim. Kan hacmimiz arttigi icin damarlarimiz genislemis ondan dusuk oluyormus. Hatta 2. Trimestirde ilk doneme gore daha dusuk olabilirmis. Basim agridiginda tansiyona bakiyorum genelde enseden gelen bir agri oluyor. Dusukse bir tuzlu ayran beni kendime getiriyor

Arkadaslar bana. Doktorum birdahaki kontrole 16. Haftadan sonra gelmemis istedi afp mi je bi test varmis onu o haftalar yapiyoruz dedi nedir bilgisi olan varmi

Arkadaslar bana. Doktorum birdahaki kontrole 16. Haftadan sonra gelmemis istedi afp mi je bi test varmis onu o haftalar yapiyoruz dedi nedir bilgisi olan varmi
Üçlü testmi acaba?! Bana iki hafta sonra gel dedi üçlü test için. 16-17.haftalarda olacağım o zaman. Herhalde o testtir diye düşündüm oyüzden

Benim tansiyonum sürekli 9 a 5 oluyor korkma baş ağrısı da çoğumuzun çektiği sıkıntı haline geldi. Parol dan başkada çözüm yok

Dediğin gibi kızların anneye bağlılığı paylaşımı çok başka bnde kendi annemle öyleyim :) bakalım 2. Ci yüzde 80 erkek gorunuo erkek evlat yeride farklidir bnde onu bilmiorum merak ediorum Allah hepimize bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin

Aynen canim 1 haftadr daha da arttı benimde, ensemde agri oluyor ama ben mesela yağlı hamur yiyorum gene düşüyor normalde yükseltici seyler

Benimde dun gece 10-4 düştü çok bervat bas agrisi var geçmiyo tansiyonum normale dönünce hafifliyo ama gecmiyo

Haklısın canım karar verdim gitmeden boyatıcam kuzenim yapacak balkonda çok tiplere sürmeden çok bekletmeden zaten siyah yapıyorum

Aynen canim 1 haftadr daha da arttı benimde, ensemde agri oluyor ama ben mesela yağlı hamur yiyorum gene düşüyor normalde yükseltici seyler
Cnaım geçen hafta bende öyleydim bide mikrenle birleşin ce felaket birşey oluyordu parol dan başka çözüm olmuyordu

Canim bende de ayni dert var beyazlar aldi basini gitti.kendimi kotu hissetmeye basladim bir yanim 4.aydan snra bitkisel boyat diyor diger yanim birak hic riske girme oyle kaldim arada.

Canım karar verdim ben 4. Aya girdik zaten yaptırcam balkonda kuzenime tiplere çok sürdürmeden bide az bekleticem zaten tek renk benimki
Canim bende de ayni dert var beyazlar aldi basini gitti.kendimi kotu hissetmeye basladim bir yanim 4.aydan snra bitkisel boyat diyor diger yanim birak hic riske girme oyle kaldim arada.

O da cok guzel bir duygu ben nasil bir erkek annesi olurum diye dusunuyordum valla gayet iyiymisim arabalarla babasından guzel oynuyoruz:) :) ne guzel Rabbım sana da ikisini nasip etti hayirlisiyla da kucaklarsin insallah :)

Kizlaaar ben grip oldum bu 2. Gribim hamileligimde esim sagolsun her seferinde eve getiriyor hediye gibi
Oglumda hic hasta olmamistim bunda kendime hic bakamiyorum direncim hep düşük vicdan azabindan kahrolcam ama elimden de bir sey gelmiyor herseyden hala tiksiniyorum annem bi gelseydi huzur refah gelecek eve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…