2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar :) birazdan aile hekimligine gidecegim tsh ima baktirayim gitmisken biyokimyamada baksinlar diyorum baska yaptirmam gereken bisi varmi birde magnezyum baslayan barmi gece benim kasigimda cok agri oldu bu haftalarda normalmis ama sizde varmi

Canim bende de ayni dert var beyazlar aldi basini gitti.kendimi kotu hissetmeye basladim bir yanim 4.aydan snra bitkisel boyat diyor diger yanim birak hic riske girme oyle kaldim arada.
Benimde saclarimda beyaz cok ama nen boyatmayacagim sonucta kimyasal ve kokusu cok keskin zarar verebilecegini dusunuyorum ben

Gecmis olsun canim dikkat et bende bir kere grip oldum zorla gecti bol meyve ye su ic sut ic insallah hemen iyilesirsin

Canım doktorum bana başladı magnezyum artık bebiş yukarıçıkacak sancın olur dedi ama srnin sorunlu gebeliğin zaten o yüzden çok olursa doktoruna git olur mu

Canım doktorum bana başladı magnezyum artık bebiş yukarıçıkacak sancın olur dedi ama srnin sorunlu gebeliğin zaten o yüzden çok olursa doktoruna git olur mu
Oyle saci kramp degilde boyle kimil kimil gibo bacagimada vuruyor ondan sordum dun dr a da bisi soramadim ameyliyyati varmis kosarak gitti

Gecmis olsun canim dikkat et bende bir kere grip oldum zorla gecti bol meyve ye su ic sut ic insallah hemen iyilesirsin
Cok tesekkur ederim canim limon yiyorum bolca limon sarisi kizim olacak bu gidisle :) insallah hemen geçer ogluma bulasir diye korkuyorum dun gece ayrı oda da yattik o yuzden

kızlar benım mıde bulantıları halen dvm
aksama kadar ısyerınde agzımla sakızla duruyorum
sabah ve oglen hep dısardan yıyyorum
o an mıdemı ne bulndırmycaksa onu yıyorum
yesıllık vs dıkkat edıyorum ıyı yıkanmamssa dıye
caanım et zaten ıstemıyo
ama haftanın 5 gunu 2 ogunumde dısarıdan
ilkınde de böyleydım

Günaydın kızlar :) bu ara baktıkça hep güzel haberler alıyorum herkesten maşallah :) Dün ikili testimiz yapıldı kan verdim, ense kalınlığı ve burun kemiği için doktor 20 dakika uğraştı, arkasını döndü bebeğim ne yaptıysak yüzünü dönmedi inat etti resmen bize, baya bi direndik zorla ense ölçümü yapıldı nt: 1.6 çıktı burun kemiğine bakamadık cinsiyetide göremedik tabi. Kan sonucum 1 hafta sonra çıkacakmış artık ozaman görürüz inşallah. Bu arada 12+2 olmuştuk ama 13+4 göründü bu çok fazla değilmi

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlenmeye çalış bol bol inşallah en kısa sürede atlatırsın.
Bugün kontrolumuz varrr. inşallah güzel haberler ile gelirimm
Canım güzel haberlerini bekliyorum, hayırla git gel inşallah :)

ayy canım gözünaydın ne güzel bir oğlun vardı birde kızın olacak Rabbim ikisinide tattırdı sana,sağlıkla gelsin prenses.
nasıl olur nasıl yanılırım nayıır nolamaz
Bana da kız demiştin erkek geliyo sen aynen devam ama içinden gelenin tersini yorum yap canım :)

Gören görüyo hocam deseydin bizim topikde yüzde 80 belli oldu deseydin,kız galiba senin ya,oğlunda kaçıncı haftada yorum yaptı?

Gunaydin canimm nazlanmis minigin sana :) neyse ki cok beklemiceksin 1 hafta su gibi gecer insallah :)

Onada inatla 16. Haftayı bekledi canım yaaa 12. De yine sordum yine söylemedi o yüzden kız diye ümitlenemiyorum

Cok sukur canim Rabbim nasip etti saglikla doğsun butun bebisler insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…