2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benimde oyle oglumda yasamamistim hic bunda hem beslenemiyorum hemde oglumdan dolayi dinlenemiyorum diye direncim düştü iyice 2. Bu onu limonla meyveyle atlatmistim insallah bunu da atlatirim hemen
Her gebelik farklı canım her viruste farklı inş sen hafif atlatirsin. Bak ben bide idrar enfeksiyonuyla urasiorum idrar kulturu ypildi idrarda yüksek enfeksiyon var doktorun daha önce verdigi antibiotige vucudum direncliymis şimdi başka antibiotige baslicam ve bu gebelikte çok canımı skıyo ama mecbur doktorun verdiği ilaci kullanmak zorundayim yoksa gebelikte tehlikeli enfeksiyon Allah daha kötüsünden saklasın ne diyim :/

Aleykumselam benim çok iyi gidiyor şükürler olsun evham sabırsızlık endişe harici herşey yolunda senin nasıl gidiyor
Şuanlik bir sorun yok cnm İki kez yoğun kanamam oldu ikizdi benim diğerinin kalp atışı olmadı dr zamanla o atılacak demişti o yüzden kanama oldu çok hastanede yattım suan iyim çok şükür inşallah bida olmaz.

Ah canim bu bela ile hamilelikte karsilasmis olmana cok uzuldum. Baksana dedigim gibi cikmis. Sana ezbere antibiyotik verilmis ve sen onu hamile halinle bosyere kullanmis oldun. Keske en basta kultur yapilsaydi. Simdi verilen ilac en basta verilecekti ve sen kurtulmus olacaktin. Herkesin aklında bulunsun. Sakın sakın sadece idrar tahlili ile size antibiyotik verilmesine izin vermeyin. Enfeksiyon idrarda ciktiktan sonra ben kultur istiyorum diyin. Kulture gore antibiyotik yazilsin. Kultur eskiden sadece p.tesi sali carsamba sabah verilirdi. Simdi nasil bilmiyorum

Ay canim senin enfeksiyon hala gecmedi mi Allah beterinden saklasin canim kullan tabi enfeksiyon onemli normalde de cok oluyor muydu enfeksiyon sende

Bebek yukarı çıkıyor ya , oluyor ağrı canım. Benim ne tarafa yatsam o tarafım uyuşuyor canım acıyor. Kaç gecedir yastıklarla boğuşmaya başladım fayda etmiyor. Uykumu da alamıyorum bu yüzden

Günaydın canım benim sadece kabızlık sorunumdan dolayı dr magnezyum vermişti ilk başlardan beridir kullanıyorum

Canım nerde okusam ikili testte sorun olursa 3lü ve 4lü teste yönlendirilir yazıyor
Bende sorun olmadı, değerin biri 1:10000 biri 1: 4800, hatta doktora kendim dedim artık o kadar risk depremin olmasında, ayağım kayıp düşmede ve s. De de var ama iki hafta sonra üçlü teste çağırdı.

Bebek yukarı çıkıyor ya , oluyor ağrı canım. Benim ne tarafa yatsam o tarafım uyuşuyor canım acıyor. Kaç gecedir yastıklarla boğuşmaya başladım fayda etmiyor. Uykumu da alamıyorum bu yüzden
Aynen canim sabaha kadar uyuyamadim hep bir agri birde korku oluca kombo olduk resmen :))

Geçmiş olsun canım iyisindir inşallah. 3. Bebeği almamışlarmıydı üçüzmü bekliyorsun ben karıştırdım galiba

İkili testim normal çıkmışşşş sıra geldiiii başka bişeyleri sorun etmeye cinsiyeti mi sorun etsemmmm acaba ayrıntılı ultrasonu mu ONTK ne dersin hangisi uygun
Haha ay hepsi iyi gidecek sen doğumu ve sonrasını düşün canım bu çocuğu şimdi rahat bırakmıyorsun ya doğduğunda yapacaklarını düşün bence

Kizlar mesajlar çok olmuş okuyamadm. Ceneniz iki gundur dustu masallah. Hastenye giden varsa guzel hberler almslardir ins. Agrisiz mutlu Birgün diliyorum. Biz bugun 15.haftya girdik tyzleri. Bnm randevuya aslinda iki hafta var ama perşembe günü gidicem beljm çok felaket sekerek yürüyor yatagij icinde donemiyorm bile

Ben de oyleyim ya ne tarafa yatsam sanki orda. Sanki rahatsiz ediyorum onu. Hep uyaniyorum. Sirt ustu yatsak rahim agirligi sirttan gecen damarlara baski yapıyormuş. Bu da ödem tansiyon allah korusun pihti yapiyormus. Saga yatsak rahme giden damarlar ordaymis bebegin beslenmesi icin saga yatmak iyi degilmis. Sola yatilacak illa. Kim tek tarafa yatip ordan kalkabilirki. Sol yanim eziliyor walla. Hic yatamiyorum

Acaba biz 6. Aydan sonra napariz oturarak uyuruz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…