2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyin hayırlısı canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Haha ay hepsi iyi gidecek sen doğumu ve sonrasını düşün canım bu çocuğu şimdi rahat bırakmıyorsun ya doğduğunda yapacaklarını düşün bence
Doğsunda bu yaramaz abisine baktıysam onada bakarım kızzz oğlum çok felaketti işi bıraktım daha doğum iznim bitmeden iyiki bırakmışım yoksa ne olurdum bilmiyorum

Kızlar bu arada bebişleri düşünmekten pek havasında olmasak da yarın 14 şubat . fikir verin
Ben evde kokusuz sağlıklı kendi yaptığım güzel bir masayla eşimle başbaşa kutlamayı çok isterdim ama dışarı çıkıyoruz

Bana teklif ediyor eşim dışarı çıkmayı ama evde yat ben çocuğa bakar yemek yapar toplarım deseydi çok daha mutlu olurdum. Sanki dışarı çıkacaz ne olacak, evi toplamak ve kızın ödevleri birikip beni bekliyor olacak. Bir hediye alayım mutlu olsun ama ne ?!

Biz boyle günleri kutlamayiz. Ama kutlamis olsaydım hediye olarak bebeğin cinsiyetni söylemez cinsiyetini göre patik vs bişey alirdm onu verirdim. Güzel olurdu bnce :) unutulmaz bi hediye olurdu

Ay canim senin enfeksiyon hala gecmedi mi Allah beterinden saklasin canim kullan tabi enfeksiyon onemli normalde de cok oluyor muydu enfeksiyon sende

Yok canım gebelikten önce hafif idrarda yanma olmuştu sonra gecti ama bunda anlamadım yanma falanda yok ama enfeksiyon yüksek çıktı kültürde oyuzden ilaca basladik. bazı antibiyotikler é karşı vücudum direncliymis oyuzden idrar kulturune göre verildi ilaç inş bu sefer geçer enfeksiyon beni korkutuyo erken doğuma bile sebep oluomus ama Allah tan onlemimizi aldik

Evet canım enfeksiyon daha önce hafif ti birde grip ağır oldum doktor ikisine iyi gelicek bi ilaç verdi grip gtti ama idrar enfk. Kaldı. bilseydim kültür isterdim ama artık ypicak bişi yok bunu kullanicam . İnş kültür ypildi gi için bu sefer geçer. Kultur verme günü gibi bişi solemedi doktor istediği anda verdin canim

Canım gebelikte herşey yerinden oynuyor yirmilik dişim yıllardır çıkmaya çabalar yılda üç kez ağrımadı ama şu üç ayda haftada bir burdayım deyip şişiyor gebelikten sanırım

benim de 3 yıllık dolgum düştü geçen hafta yaptıramayacağım da bakalım çekeceğiz.

Merhaba kızlar uyku hali geçen var mı? 10-11 saat uyuyorum hala neredeyse yavaş yavaş normale dönen var mı aramızda? Herkese güzel haberli güzel geçen bir gün olsun

ben dün ve bugün çok şükür zinde uyanıyorum gün içinde de yorgunluğum geçti. şaşırdım bu duruma hiç geçmeyecek gibi geliyordu

İnşallah sifa olur ilac bu sefer canim sen tedbiri aldin kotu seyler getirme aklina

Biz boyle günleri kutlamayiz. Ama kutlamis olsaydım hediye olarak bebeğin cinsiyetni söylemez cinsiyetini göre patik vs bişey alirdm onu verirdim. Güzel olurdu bnce :) unutulmaz bi hediye olurdu
Evet güzel olurdu. Bizde o şıkkı düşüyoruz kendisi doktora benle geldiği için oğlu olacağını biliyor

Ağrımaz inşallah ama daha yol çok uzun geçici dokgu yaparlar belki hiç olmazsa boş durmaz canım ağrımadan bi git bence

geçen hafta çok ağrıyordu bu hafta ağrım geçti ama dolgunun içindeki madde de bebeğe zarar veriyormuş yaptırmasam daha iyiymiş olduğu kadar sabredeceğim mecburen

İnşallah bu sefer geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…