2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız ben baş ağrıları ile uğraşmaktayım geçiyo sonra yine geliyo sonra uykusuzluklar kabuslar falanda devam :)

imkanım olsa ultrason cihazı alır her gün bebeğim iyi mi diye bakardım :) cuma günü randevu ama dakikalar geçmiyor randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah :)

Doğsunda bu yaramaz abisine baktıysam onada bakarım kızzz oğlum çok felaketti işi bıraktım daha doğum iznim bitmeden iyiki bırakmışım yoksa ne olurdum bilmiyorum
Bu iyi günlerin canım tadını çıkar demedi deme

3. Bebek sonlandırıldı canm ama içimde kalacak doğuma kdar ikizlerim sağlıkla devam edecek inşallah
Hmm inşallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın canım çok tatlı olurlar ikizler birde çok hareketli oluyorlar tekmeler başlayınca karnını izlemek güzel olur :))

Annisler ben hastaneye gidiyrm simdi randevu gunumuz geldi sukur cok heyecanliyim ins.cinsiyeti ogreniriz artık ve guzel haberlerle gelirim ins.bna dua edin olur mu..
Hadi bakalım güzel haberlerle cinsiyeti öğrenmiş olarak gelirsin inşallah

Güzel hamişler kuzenim doğurdu çok şişmişti zaten bir 30 kilo almıştı bebiş 3 kiloluvuk doğdu hepimiz şok sağlıklı ama çok şükür annenin tansiyonu çok yüksek ama bundan çıkaracağımız ders kendimizin şişmesinin bebeğe bir faydası çok:) Kuzenim aşırı fazla yiyordu ama

Hayırlı olsun canım annenin kilo almasıyla bebişin alakası yok ki bu 30 kiloyla bebişde on kilo doğacak değildi birden kilo almak çok zor şimdşden üzüldüm kuzenine inşallah verir

30 kilo ne ben sok :) . İns cok kilo almayiz. Bi arkadas 9 kilo aldi bebeği 3 kilo doğdu. Kilo almakla bebegin büyümesine bi faydasi yok

Benim hiç yok daha hamile kıyafetleri almak istiyorum artıkkkk
Kız ben 1 aydır hamile kıyafetleri giyiyorum. Zayıf olduğum içinmi bilmiyorum 6 haftalıktan beri şişkinlik var 5 aylık hamileler gibi dolanıyorum. Kotlarım kazaklarım hiçbiri olmuyordu bende rahat etmek için erkenden aldım rahat ettim. Kilo almadım ama bu şişkinlik mahfetti şimdide bebek büyüyo diye karnım şişiyo :))

30 kilo ne ben sok :) . İns cok kilo almayiz. Bi arkadas 9 kilo aldi bebeği 3 kilo doğdu. Kilo almakla bebegin büyümesine bi faydasi yok
Benim yengemde 30 kilo aldı çocuk normal doğdu. Kimisi kendine alıyo kimisininde çocuğa gidiyor. Bizde genetik sadece çocuk kilo alıyor anne almıyor inşallah bende öyle olurum

Canım bende çok şişim yaaa oğlumdada doğana kadar midem şişti bu bebiştede şişiyor sabah değilde akşam olunca kocaman karnım oluyor rahat şeyler giyiyorum oğlumda pek kıyafet almamıştım kendime bu kez alim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…