2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saat olabilir mi mesela ?

30 kilo ne ben sok :) . İns cok kilo almayiz. Bi arkadas 9 kilo aldi bebeği 3 kilo doğdu. Kilo almakla bebegin büyümesine bi faydasi yok
Aynen bizde çok söyledik az ye dikkat ed diye ama aşırı yiyordu ben oğluma gebe kaldığında 68 kiloydum 72 kiloyla Doğum yaptım oğlum 2 kilo doğdu hastaneden çıktığımda 67 kiloya kadar düşmüştüm dikkat edip fazla almanak lazım bide heralde yapısal bozukluklar bünyeyle alakalı inşllah çok şişmeyiz

Erkekler çogunlukta diyoduk ama kızlarda artmaya başladı :) sağlıkla gelsin inşallah
Erkeklerin cinsiyetleri hemen belli olduğu için ilk başlarda hep erkek dendi kızlar ağırdan geliyor sıra onların çok güzel ya mavişler pembişler

Artık al canım karnımız çıkmaya başlıyor bebişler büyüyor gelsin tombik göbüşler yaz gelsinde doğuralım

Kizlar nasilsiniz, cok yazmissniz hepsini okuyamadim. Allaha cok sukur hersey yolunda gidiyor 13 haftalik olduk, insallah boyle devam eder. Her hafta fotograf cekmeye basladim, gobegim ne kadar buyuyor diye, hamile kaldigimda 52 kiloydum, hala oyleyim. Bu da benim kucuk bebisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…