2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boya gibi duruyor, simsiyah çok canlı ve parlak oluyor saç. Ama kötü yanı o saç uzayana kadar gitmez siyahlık. Sonradan saç rengini açamazsın o kısmın
Bana siyahsan başka birşey gitmiyor zaten canım tenim beyaz ama kaşlarım çok siyah kaş actırmayıda sevmiyorum yani siyaha devam :) Teşekkür ederim canım bu alternatifi düşünücem

Maşallah cnaım benimde karnım tam olarak böyle ama akşam üstü biraz daha fazla olabiliyor:)

Maşallah cnaım benimde karnım tam olarak böyle ama akşam üstü biraz daha fazla olabiliyor:)
Cok iyi canim sende kilo almamissin, bende insallah boyle devam ederim, doktorum cok iyi hic kilo almamissin dedi ve normal yemek cok onemli dedi asla iki kisi icin yeme.

Cok iyi canim sende kilo almamissin, bende insallah boyle devam ederim, doktorum cok iyi hic kilo almamissin dedi ve normal yemek cok onemli dedi asla iki kisilik yeme.
Kesinlikle canım zaten bir sürü vitamin alıyoruz kan ilaçı Demir ilaçı balık hapı birde sebzemi meyvemizi etmizi normal yersek yeterli çikolataların tabak tabak kebab ların faydadan çok zararı var hem tansiyon şeker inşllah nefsimize sahip çıkmaya devam ederiz:)

Erkeklerin cinsiyetleri hemen belli olduğu için ilk başlarda hep erkek dendi kızlar ağırdan geliyor sıra onların çok güzel ya mavişler pembişler
Sanirim doktorlar kiz bebeklerde emin olmak icin bekliyo.benim 12.haftamda doktor soylemedi ama bacak arası boştu ben tahmin etmiştim :) emin olup duymak en iyisi :)

Reactions: D-E
Sanirim doktorlar kiz bebeklerde emin olmak icin bekliyo.benim 12.haftamda doktor soylemedi ama bacak arası boştu ben tahmin etmiştim :) emin olup duymak en iyisi :)
Bencede erkeklerde kordon değilse pipileri hemen belli oluyor:)) kızlarda temkinli davranıyo doktorlar ama kaçarı yok az kaldı kızlarda kaçamayacak cimcimeler ya

Onur_hira_ela canım naptın merak ettim seni, gittin mi kontrole?
Evet bitanem gittim.dua eden herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun.İlk defa oynarken gördük bugün çok şükür.Doktorum "oynuyor şuan hersey sağlıklı inşallah böylede devam edicek dedi.Hamdolsun kıpır kıpırdı ama tabi ben oynasın diye çikolata yedim.İyki Yemis im çok güzeldi oynarken gormekSiz Nasılsıniz bebisle, hersey yolunda mı?

@interiorarchitect canım erkek demiştin doktorum cinsiyet söylemedi buda yeni resmimiz ne düşünüyorsun?

Eklentiler

• 20180213_125051.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 20180213_125025-1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 86
Onur_hira_ela canım naptın merak ettim seni, gittin mi kontrole?
Evet bitanem gittim.dua eden herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun.İlk defa oynarken gördük bugün çok şükür.Doktorum "oynuyor şuan hersey sağlıklı inşallah böylede devam edicek dedi.Hamdolsun kıpır kıpırdı ama tabi ben oynasın diye çikolata yedim.İyki Yemis im çok güzeldi oynarken gormekSiz Nasılsıniz bebisle, hersey yolunda mı?

@interiorarchitect canım erkek demiştin doktorum cinsiyet söylemedi buda yeni resmimiz ne düşünüyorsun?

Tatli annisler hepinize cook teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.doktorum daha once hic tahmin bile yapmamisti.ilk bugun ogrendik.bebisimiz uyuyordu pek birsey goremedik ne yptimsa uyanmadi ama saglikliydi cok sukur bana yetti.5 hafta sonra detayli ultrasona girecegim..hepimiz saglikla hayirla kucagimiza alalim ins.bebeklerimizi.

canim saol 15+6 yim ama 16+1 dedi doktor. Sende guzel haberlerle gel ins yarın
Hadi insallah. O zaman 16 bitince kiz belli olabiliyor. Bana kiz olabilir tahmini yapildi. Normalde cuma gidecektim 15+4 de. Benimki bir kac gun onden gidiyor ha cuma ha çarşamba dedim iki gun erkene aldim. Insallah gorebilir doktor. Ben de yarin yazarim size. Ayyyyy cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…